wie-ko 22.06.09, 20:17 Jak można zapisać się do tego Stowarzyszenia?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olek_01 Uratujmy neon "Dobry wieczór we Wrocławiu" 22.06.09, 20:18 Podajcie numer konta - wplacę kasę ,bo też chcę,żeby ten neon świecił jak za dawnych lat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: Uratujmy neon "Dobry wieczór we Wrocławiu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 21:40 A pamiętacie sowę na pl.PKWN? Odpowiedz Link Zgłoś
xegar Re: Uratujmy neon "Dobry wieczór we Wrocławiu" 22.06.09, 22:33 Czy są szanse na przywrócenie oryginalnej wielkości ludzika z "Dobry wieczór we Wrocławiu"? Xe. PS. Sowa na PKWN... czy ona mrugała okiem może? A czy w PDT lub Feniks były kolorowe rurki pod daszkiem osłaniającym wyjście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Kunysz Re: Uratujmy neon "Dobry wieczór we Wrocławiu" IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 09:42 Niestety "panopek" musi zostać mały, ponieważ strych bloku został zaadaptowany na mieszkania. Zasłaniałby widok z jednego z okien. Nasze stowarzyszenie jest w trakcie organizacji, jak tylko wszystkie sprawy formalne zostaną dopięte, będzie można wpłacać środki na nasze konto. Więcej informacji pojawi się na stronie www.dobrywieczorwewroclawiu.pl Pozdrawiam Michał Kunysz Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik A obok neon "wybiórczej" 22.06.09, 23:28 smętny, zardzewiały i ciemny w nocy. No, ale jak się za reklamę nie płaci wspólnocie, to cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaax Brzydkie to to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 10:01 Hasło jest piękne, trafne, ale neon zwyczajnie brzydki. Ja się może nie znam, ale nie lepiej byłoby pozbierać takie "zabytki" do kupy i utworzyć jakiś skansen socrealizmu? Nikt nie chce tego przecież niszczyć, ale naprawdę piękne to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam się Re: A obok neon "wybiórczej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:54 Co ty byś debilku bez tej "wybiórczej" zrobił. Na jakim forum byś ujadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom.b Re: Uratujmy neon "Dobry wieczór we Wrocławiu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 23:33 "Neon, który witał wychodzących z Dworca Głównego, od lat nie świeci. Nie chce uratować grupa wrocławian, którzy założyli Stowarzyszenie 'Dobry wieczór we Wrocławiu' to NIE CHCE? hehe, czytajcie co umieszczacie w necie drodzy dziennikarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Uratujmy neon "Dobry wieczór we Wrocławiu" 23.06.09, 08:11 Chętnie bym się przyłączył do tej inicjatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Uratujmy neon "Dobry wieczór we Wrocławiu" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.09, 08:45 "(...)Nie chce uratować grupa (...)" Tzn.? Odpowiedz Link Zgłoś
speedofsound przy okazji uratujmy może także koszykarski Śląsk 23.06.09, 09:02 byłoby szalenie miło gdyby gazeta napisała kilka pozytywnych słów na ten temat... (nawet jeśli póki co wygląda to blado) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Lew z zoo już nie świeci. IP: 217.153.65.* 23.06.09, 09:23 W niedzielę wieczorem przejeżdżałam obok zoo. Nowo odrstaurowanemu lwu już nie świeci połowa grzywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm neon IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 10:21 No tak na neon 15 tys. to nie ma ale żeby wybudować fontannę za 20 banieczek to kasa jest. Miejmy nadzieję, że następny prezydent Wro. nie będzie budować kolejnej fontanny. Jestem za odnawianiem neonów i wszystkiego co przypomina nam stary Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
yosia86 Uratujmy neon "Dobry wieczór we Wrocławiu" 23.06.09, 10:36 To bardzo słuszna inicjatywa :) Pamiętam jak przyjechałam 5 lat temu do Wrocławia na studia i ten neon przywitał mnie, kiedy wychodziłam z dworca :) Pamiętam też ten neon z PZU :) Jak dla mnie to zabytki klasy 0 ;) ______________________ www.dobrywieczorwewroclawiu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_lipinski Re: Uratujmy neon "Dobry wieczór we Wrocławiu" 25.06.09, 16:13 A po jakiego gwinta ? Odpowiedz Link Zgłoś