membrum_virile 02.08.09, 19:40 To miejsce wygląda teraz wyjątkowo kiczowato, niczym Licheń, jedynie Bóg jest inny. Ołtarzyki fani mogą budować we własnych mieszkaniach, nie w miejscu publicznym, dostępnych dla nieobłąkanych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halibg Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona 02.08.09, 20:14 Litości, to jest moje miasto, Plac Solny to ścisłe centrum. Nie powinny urządzać go rozhisteryzowane małolaty. Jackson to postać z zupełnie innej bajki, to nie Disneyland, więc chyba nie powinno być dla niego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.killman Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona 02.08.09, 20:43 Rany boskie, tylko nie Licheń. Jak fani będą musieli zapłacić za zajęcie pasa drogowego, w trymiga zwiną ołtarzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de luxe Re: Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.09, 20:48 Wzruszające. Wrocław powinien przemianować plac Solny na plac Dżeksona-króla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matanjah Re: Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona IP: *.lanet.net.pl 02.08.09, 20:56 Nie jestem i nie byłem fanem Michasia, jednak uważam że to fajny pomysł aby miał swoje miejsce. To nadaje charakter miastu. Może wybrana lokalizacja nie najszczęśliwsza, ale fani sami je wybrali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona IP: *.ig.pwr.wroc.pl 03.08.09, 11:32 TO typowa krótkotrwała, medialna histeria, którą nakręcili się ludzie pozbawieni własnej osobowości (jak kiedyś śmiercią księżnej Diany). Muzyka Jacksona była martwa już od lat a o nim samym pamięć u nas zniknie 15 sierpnia - w dniu koncertu Madonny. Płaczący po "Majkelu" fani będą się wtedy "madonnić", wkrótce potem wzruszą jakimś nowym "tańcem z gwizdami" lub innym, zaserwowanym im rozrywkowym "njusem". Pomniki są dla pamięci pokoleń - nie dla chwilowej uwagi gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Popieram! 02.08.09, 21:17 Jest tyle pomników w Polsce, że nawet pedofilowi się jeden należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FrE Re: Popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 21:36 Ta Iglica jest wykonania rzeżbiarza Adama Wyspiańskiego... ale koncepcji prof. Małgorzaty Dajewskiej to zresztą widać po kształcie i szklanym pazurze...który odpadł ze szczytu! A może to doskonała okazja by odtworzyć szklane zakończenie na szczycie iglicy. Gazeto! może pomóż w tej sprawie , bo urwana końcówka na pewno nie zdobi Pl. Solnego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co nie Re: Popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 21:54 Biorąc po uwagę że mafia pedofili jest w tym kraju zwolnia z podatku i ma co roku wiele świąt wolnych od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk_w Re: Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.09, 21:24 lepiej Jana Nowaka - Jezioranskiego. Mamy juz rondo Regana wystarczy i to chyba za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
chrust absolutnie sie nie zgadzam!!! 03.08.09, 05:16 zeby nazywac jakakolwiek czesc mojego miasta imieniem podstarzalego, niedojrzalego narcyza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pięknie Michaela Jacksona po cholere będzie zachęcał ludzi IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 10:18 do operacji twarzy?Potem co moze Dody zrobią ołtarzyk w przyszlosci,Dj.Tiesto,Armina van Burena,Mauro Picotto,Gabry Ponte,Geyminema itd.Miejsc nie starczy,ale aby pedofila popierac to zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pet Re: Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona IP: 78.8.137.* 03.08.09, 11:52 Zgadzam się membrum - to nie miejsce na kiczowate ołtarzyki. W oknach sobie powystawiać podobizny ze zniczami, a nie syf na Solnym robić. Odpowiedz Link Zgłoś
czepialska Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona 03.08.09, 12:34 Ludzie! Czyście sobie mózgi z panofelkami powymieniali??? Mogę zrozumieć postawę "małolatów" ale dorosli czciciele tego rodzaju ołtarzyków powinni ustawić się w kolejce po rozum do głowy. A dziennikarze powinni mieć w tym "ogonku" mjejsca uprzywilejowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam się Re: Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 21:55 To co powiesz o dorosłych co lecą i płacą pedofilom w sutannach, aby wziąść ślub przed ich oblicznem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rotka Moda na Jacksona... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:35 Wystarczy przeczytać, że to małolaty i wszystko jasne. Fanki Jacksona? Hahaha Po jego śmierci takich fanów namnożyło się jak grzybów po deszczu. Te 14latki uległy po prostu modzie na Jacksona i tyle. Teraz bycie fanem Jacksona jest cool, przecież to był Król!! A gdzie one były jak ten "król" poszedł na dno?? W pieluchy robiły. Nie byłam, nie jestem i nie będę jego fanką. Za dużo Jacksona już wszędzie!! Niedługo będę bała się otworzyć lodówkę by z niej Jackson nie wyskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admo Re: Moda na Jacksona... IP: *.lanet.net.pl 03.08.09, 15:11 Śmieszy mnie to, jak ktoś wątpi w to czy ktoś kogoś lubi czy nie, tylko i wyłącznie na podstawie wieku... A utwierdza mnie jeszcze w tym fakcie stwierdzenie: "Nie byłam, nie jestem i nie będę jego fanką". W takim razie po kiego wypowiadasz się na temat fanów? Odpowiedz Link Zgłoś
ooku Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona 03.08.09, 13:09 Tablica pamiątkowa upamiętniająca fakt, że fani piosenkarza zbierali się tutaj by uczcić jego pamięć może być. Odnotuje ona pewne wydarzenie, które miało miejsce i zachowa je dla potomności, ALE bez przesady z jakimiś ołtarzami. Jackson był tylko człowiekiem. Można o nim powiedzieć dużo dobrego i złego, więc nie róbmy z niego postaci kryształowo czystej tylko dlatego, że grupka jego fanów tego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 21:56 To co powiesz o JP2 który krył pedofilów z kościoła w USA?? Ile to jemu pomników nastawiali i jeszcze do tego będzie ponoć święty. Odpowiedz Link Zgłoś
donal-dina Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona 03.08.09, 20:30 Na głupotę i debilizm nie ma rady szczególnie tą dziennikarską.Kto za tym stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 21:53 Powiedz to tym przygłupom co nastawiali przy skrzyżowaniach ołtarze z Panem Jezuskiem Odpowiedz Link Zgłoś
inscrutable Iglica na Solnym im. Michaela Jacksona 04.08.09, 00:05 Już bez przesady...! Samej mi bardzo żal MJ, naprawdę. Jestem za tymi, co Go bronią i współczują, ale nie przesadzajmy z pomnikami w Polsce! Tak samo mi się nie podoba Rondo Reagana. Odpowiedz Link Zgłoś