Dodaj do ulubionych

Praca w Tesco?????

11.09.05, 00:07
Witajcie. Wybieram się 26 września do pracy w Tesco w miej. Peterborough. Czy
jest ktoś kto tam w tym samym czasie leci???????????? Czy są jakieś osoby
które już tam pracują. Proszę o info cbsyriusz@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mak Re: Praca w Tesco????? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 11.09.05, 02:02
      tak jak juz pislaem w innym watku
      mysle ze napewno
      byles w piatek na spotkaniu ?
      z tego co sie orientuje to ma tam poleciec 8 osob teraz tylko nie wiem czy
      wszyscy do tego samego miejsca

a tak wogole to nie lecisz czasem 23 wrzesnia ?
    • cbsyriusz Re: Praca w Tesco????? 11.09.05, 19:21
      Właśnie moja pomyłka. Pracę zaczynam 26 a wylatuje do Peterborough 23 września.
      Lecisz wtedy. Czy wiecie tak naprawde czym rórżni się stanowisko magazyniera od
      sprzedawcy?????
      • Gość: ada.e Re: Praca w Tesco????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:26
        PRACA JAKO MAGAZYNIER JEST W GODZINACH NOCNYCH A PRACA JAKO SPRZEDAWCA W
        GODZINACH RANNYCH NO I POBORY SA INNE .JAK BEDZIESZ NA MIEJSCU NAPEWNO SAM
        BEDZIESZ WIEDZIAL JAKA ROZNICA. MIŁEJ PRACY ŻYCZE.
        • cbsyriusz Re: Praca w Tesco????? 11.09.05, 19:29
          Widzisz z tego co mi mówili to jest odwrotnie.... Pracujesz już tam????
          Czy wiecie coś o tym miasteczku??
          • alras Re: Praca w Tesco????? 11.09.05, 21:40
            syn prauje w Chesterfield w centrum dystrybucyjnym jako magazynier. Pracuje
            głównie na rano i popołudnie. Na nocki zostaje na dodatkowa pracę. Być może coś
            się zmieni gdy popracuje dłuzej. Nastaw sie tylko, że po pierwszym tygodniu
            mozesz nie dostac czeku. Trzeba miec mały zapas kasy aby przezyc dwa tygodnie!
            • cbsyriusz Re: Praca w Tesco????? 11.09.05, 23:23
              Dzięki za odpowiedz. Mam bardzo mało czasu i chcę się jak njlepiej przygotować
              a opinie są różne... Czy syn chwalił się za jakie minimum można przeżyć? A
              praca sama w sobie bardzo ciężka czy daje radę? Kierownictwo ok? Jeśli mozna
              proszę na maila cbsyriusz@o2,pl
              • Gość: ada.e Re: Praca w Tesco????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 08:41
                Ja pisalam rownierz o pracy w Teco mego syna widac ze wszedzie jest imaczej to
                prawda że musisz mieć wiecej kasy na przeżycie bo czeki wcale moj syn nie
                dostał po tygodniu pracy minelo 3 tygodnie chłopcom braklo kasy wiec sami
                poszli doswego menadżera i on im wyłorzył po 100 funtów. Jeśli chodzi o życie
                to fakt jest tanie 40 euro powinno Ci wystarczyć na przeżycie i to wcale nie
                zle. Moj syn jest w Colchester praca tylko na nocnną zmiane pracuje mu sie tam
                dobrze w porownaniu z praca w Tesco tu w Polsce. Tylko z mieszkania chłopcy nie
                są zadowoleni bo jest tam straszna wilgoc grzyb na scianach Tesco pomaga im
                teraz w zamianie mieszkania co z tego wyjdzie nie wiadomo.Zycze Ci powodzenia.
                • cbsyriusz Re: Praca w Tesco????? 12.09.05, 19:49
                  Jak na razie to nie dziękuje. Już niwiele czasu mi pozostało a muszę się
                  jeszcze zwolnić z pracy. Mam nadzieję że zle nie robię jadąc tam. Tylko mnie
                  niepokoi że jeszcze nikt się nie odezwał z Petersporough . Na mapie nie wygląda
                  na jakąś "dolinę". Jeszcze badania i zobaczę co to znaczy prawdziwa tęsknota za
                  domem. Te 40 euro to na tydzień?
                  • Gość: mak Re: Praca w Tesco????? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 12.09.05, 22:17
                    nikt sie nie odezwal bo tak naprawde to tu malo ludzi zaglada, a juz z Anglii to
                    prawie nikt zwlaszcza jak mu sie niezle powodzi...

tak lece 23 wiec lecimy razem :)

sprzedawca napewno pracuje w nocy magazynier raczej nie no i magazynier wiecej
                    zarabia
                    warunki najwiecej zalezy jak sie udana jakich przelozonych trafisz jakie
                    mieszkanie i wogole, z reguly ludzie sa zadowoleni
                    • Gość: scottie Re: Praca w Tesco????? IP: *.server.ntli.net 12.09.05, 22:35
                      jesli chodzi o przezycie - 40f na tydzien spokojnie starczy jesli kupujesz w
                      marketach typu: Netto, Lidl, Tesco itp. I to styknie na calkiem niezle zarcie.
                      Ok.50f tygodniowo zaplacisz za mieszkanie, chociaz ceny wynajmu sa zroznicowane
                      ale im mniejsze miasteczko tym sa mniejsze.
                      Twoje obawy rozumiem - kiedy wyjezdzalem tez musialem zwolnic sie z pracy i
                      jechalem w rozdarciu i niepewnosci czy to co zapewniala agencja bedzie prawda i
                      czy nie robie zle zwalniajac sie. Na szczescie wszystko jest ok i z perspektywy
                      tego pol roku wiem ze dobrze zrobilem. Wynajmuje teraz kawalerke z dziewczyna,
                      oboje pracujemy i jestesmy zadowoleni i mamy nadzieje ze bedzie tak dalej.
                      zadowolenia i Tobie zycze i aby sie powiodlo. Zaryzykuj, powinno sie udac. na
                      wszelki wypadek (ja tak zrobilem) wez w pracy z 2 tyg. urlopu by w razie lipy
                      miec gdzie wrocic (jesli jest taka mozliwosc)
                      Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka