cbsyriusz 11.09.05, 00:07 Witajcie. Wybieram się 26 września do pracy w Tesco w miej. Peterborough. Czy jest ktoś kto tam w tym samym czasie leci???????????? Czy są jakieś osoby które już tam pracują. Proszę o info cbsyriusz@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mak Re: Praca w Tesco????? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 11.09.05, 02:02 tak jak juz pislaem w innym watku mysle ze napewno byles w piatek na spotkaniu ? z tego co sie orientuje to ma tam poleciec 8 osob teraz tylko nie wiem czy wszyscy do tego samego miejsca a tak wogole to nie lecisz czasem 23 wrzesnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
cbsyriusz Re: Praca w Tesco????? 11.09.05, 19:21 Właśnie moja pomyłka. Pracę zaczynam 26 a wylatuje do Peterborough 23 września. Lecisz wtedy. Czy wiecie tak naprawde czym rórżni się stanowisko magazyniera od sprzedawcy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada.e Re: Praca w Tesco????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:26 PRACA JAKO MAGAZYNIER JEST W GODZINACH NOCNYCH A PRACA JAKO SPRZEDAWCA W GODZINACH RANNYCH NO I POBORY SA INNE .JAK BEDZIESZ NA MIEJSCU NAPEWNO SAM BEDZIESZ WIEDZIAL JAKA ROZNICA. MIŁEJ PRACY ŻYCZE. Odpowiedz Link Zgłoś
cbsyriusz Re: Praca w Tesco????? 11.09.05, 19:29 Widzisz z tego co mi mówili to jest odwrotnie.... Pracujesz już tam???? Czy wiecie coś o tym miasteczku?? Odpowiedz Link Zgłoś
alras Re: Praca w Tesco????? 11.09.05, 21:40 syn prauje w Chesterfield w centrum dystrybucyjnym jako magazynier. Pracuje głównie na rano i popołudnie. Na nocki zostaje na dodatkowa pracę. Być może coś się zmieni gdy popracuje dłuzej. Nastaw sie tylko, że po pierwszym tygodniu mozesz nie dostac czeku. Trzeba miec mały zapas kasy aby przezyc dwa tygodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
cbsyriusz Re: Praca w Tesco????? 11.09.05, 23:23 Dzięki za odpowiedz. Mam bardzo mało czasu i chcę się jak njlepiej przygotować a opinie są różne... Czy syn chwalił się za jakie minimum można przeżyć? A praca sama w sobie bardzo ciężka czy daje radę? Kierownictwo ok? Jeśli mozna proszę na maila cbsyriusz@o2,pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada.e Re: Praca w Tesco????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 08:41 Ja pisalam rownierz o pracy w Teco mego syna widac ze wszedzie jest imaczej to prawda że musisz mieć wiecej kasy na przeżycie bo czeki wcale moj syn nie dostał po tygodniu pracy minelo 3 tygodnie chłopcom braklo kasy wiec sami poszli doswego menadżera i on im wyłorzył po 100 funtów. Jeśli chodzi o życie to fakt jest tanie 40 euro powinno Ci wystarczyć na przeżycie i to wcale nie zle. Moj syn jest w Colchester praca tylko na nocnną zmiane pracuje mu sie tam dobrze w porownaniu z praca w Tesco tu w Polsce. Tylko z mieszkania chłopcy nie są zadowoleni bo jest tam straszna wilgoc grzyb na scianach Tesco pomaga im teraz w zamianie mieszkania co z tego wyjdzie nie wiadomo.Zycze Ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cbsyriusz Re: Praca w Tesco????? 12.09.05, 19:49 Jak na razie to nie dziękuje. Już niwiele czasu mi pozostało a muszę się jeszcze zwolnić z pracy. Mam nadzieję że zle nie robię jadąc tam. Tylko mnie niepokoi że jeszcze nikt się nie odezwał z Petersporough . Na mapie nie wygląda na jakąś "dolinę". Jeszcze badania i zobaczę co to znaczy prawdziwa tęsknota za domem. Te 40 euro to na tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Praca w Tesco????? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 12.09.05, 22:17 nikt sie nie odezwal bo tak naprawde to tu malo ludzi zaglada, a juz z Anglii to prawie nikt zwlaszcza jak mu sie niezle powodzi... tak lece 23 wiec lecimy razem :) sprzedawca napewno pracuje w nocy magazynier raczej nie no i magazynier wiecej zarabia warunki najwiecej zalezy jak sie udana jakich przelozonych trafisz jakie mieszkanie i wogole, z reguly ludzie sa zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scottie Re: Praca w Tesco????? IP: *.server.ntli.net 12.09.05, 22:35 jesli chodzi o przezycie - 40f na tydzien spokojnie starczy jesli kupujesz w marketach typu: Netto, Lidl, Tesco itp. I to styknie na calkiem niezle zarcie. Ok.50f tygodniowo zaplacisz za mieszkanie, chociaz ceny wynajmu sa zroznicowane ale im mniejsze miasteczko tym sa mniejsze. Twoje obawy rozumiem - kiedy wyjezdzalem tez musialem zwolnic sie z pracy i jechalem w rozdarciu i niepewnosci czy to co zapewniala agencja bedzie prawda i czy nie robie zle zwalniajac sie. Na szczescie wszystko jest ok i z perspektywy tego pol roku wiem ze dobrze zrobilem. Wynajmuje teraz kawalerke z dziewczyna, oboje pracujemy i jestesmy zadowoleni i mamy nadzieje ze bedzie tak dalej. zadowolenia i Tobie zycze i aby sie powiodlo. Zaryzykuj, powinno sie udac. na wszelki wypadek (ja tak zrobilem) wez w pracy z 2 tyg. urlopu by w razie lipy miec gdzie wrocic (jesli jest taka mozliwosc) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś