Dodaj do ulubionych

jobcenter.plus

IP: 80.45.32.* 26.09.05, 14:11
Czy kto wie jak dziala jobcenter,dla mnie ich dziaalno jest calkowicie
niejasna ?
Obserwuj wątek
    • Gość: tralala Re: jobcenter.plus IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.09.05, 14:14
      normalnie dziala, idziesz tam wklepujesz w ten ich komputerek czego szukasz,
      wydrukujesz to i zazwyczaj jest tam telefon pracodawcy podany, dzwonisz i tyle,
      ewentualnie musisz zadzwonic pod ich numer obslugi i zarejestrowac sie tam pani
      poda ci adres firmy lub email albo przesla ci application form i tyle. proste
      jak swinski ogon :)
      • Gość: pasqd Re: jobcenter.plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:31
        NAwet bardzo proste. Znalazłem kilka ciekawych ofert własnie w jobcentre, ale
        szukająć z domu w Polsce. Wyjeżdżam za tydzień i w związku z tym mam pytanie.
        Czy żeby moć korzystać z jobcenre trzeba być zameldowanym w Anglii( mieć ten
        proof of adress czy jak mu tam) ?
        • jaquelline Re: jobcenter.plus 26.09.05, 18:09
          Gość portalu: pasqd napisał(a):

> NAwet bardzo proste. Znalazłem kilka ciekawych ofert własnie w jobcentre,
          ale
          > szukająć z domu w Polsce. Wyjeżdżam za tydzień i w związku z tym mam pytanie.
          > Czy żeby moć korzystać z jobcenre trzeba być zameldowanym w Anglii( mieć ten
          > proof of adress czy jak mu tam) ?
          nie potrzebujesz niczego miec,jedynie kartke i dlugopis jesli chcesz cos
          zapisac i nie szukac przyborow na miejscu,ale prawde mowiac wizyta w jobcentre
          to strata czasu,bo to samo znajdziesz szukajac w internecie z kazdego innego
          zakatka na ziemi.Niestety nieprawdziwe sa informacje,ze mozesz tam skorzystac z
          konsultacji .Moze kiedys tak bylo,ale teraz mozesz tylko skorzystac z ich bazy
          danch,ktora przeciez jest dostepna wszedzie.Ja osobiscie wole szukac na
          spokojnie,w domu i dlatego jesli do jobcentre sprowadza Cie jedynie chec
          znaleznienia kontaktu do ewentualnego pracodawcy,to warto ten czas poswiecic na
          szukanie w bardziej efektywny sposob.Powodzenia!
          • Gość: Marian Re: jobcenter.plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:31
            Coś mi to szukanie w jobcenter nie wychodzi?!
            Jak się do tego dobrać?
            • Gość: z Re: jobcenter.plus IP: *.blast.pl / *.devs.futuro.pl 01.10.05, 17:24
              gdzie sa te jobcentra??
              • Gość: pit Re: jobcenter.plus IP: 195.144.130.* 01.10.05, 17:25
                ale kabaret.
    • Gość: mimi Re: jobcenter.plus IP: *.cable.ubr09.azte.blueyonder.co.uk 01.10.05, 18:29
      www.jobcentreplus.gov.uk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka