mescalero1 22.11.06, 23:16 witam,szukam pracy w Irlandii jako kierowca wywrotki lub j.w.Mówię nieźle po angielsku.Nie jestem pewien ,czy mój wiek( 47 lat) nie jest przeszkodą. Gdzie zacząć szukać ,pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zackart Re: kierowca C+E+ADR+cysterny 28.12.06, 01:22 Dla kierowcow z takimi uprawnieniami w dodatku znajacych jako tako angielski pracy tu pelno. Jesli dalej jestes zainteresowany daj znac, wysle Ci linki dobrych stron i agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1931 Re: kierowca C+E+ADR+cysterny 11.01.07, 12:37 Tak sie sklada, ze bylem chwile w Irlandii u znajomych, ale wtedy nei rozgladalem sie jeszcze tak na maksa za praca. Poza tym nie mialem jeszcze prawa jazdy kat C. Z tego co tez slyszalem, to pracy jest tez full, czy jednak na maksa wymagaja doswiadczenia, ktorego jeszcze nie mam? Z gory dzieki za odopwiedz, jesli mozesz to wyslij mi pare linkow na temat firm, ktore poszukuja pracownikow, postaram sie troche przejrzec. O jezyk angielski tez raczej sie nie boje bo mam w 75% opanowany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasz2003 prosba o link 25.01.07, 22:37 tez bym prosil o jakieś namiary. Lat 35 ,prawo jazdy kat C (10 lat) ,operator koparko-ladowarki. z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
izab14 prosba o link.proszę. 08.07.07, 16:54 Jeśli czasem tu zaglądacie to też prosiłabym o te linki:)mój mąż szuka pracy ma 37 lat ,prawo jazdy A,B,C i T.Doświadczenia 11 lat.Szuka pracy w Dublinie i okolicy.dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
gringi kierowca C+E, ADR+cysterny, HIAB, Karta Kierowcy 10.11.07, 02:05 ja sie tez dalancze mam 32 lata szukam pracy mowie komunikatywnie po angielsku moje uprawnienia C+E,ADR+Cysterny,HIAB,Karta Kierowcy mam doswiadczenie w jezdzie TIRami glownie europa zachodnia moj tel 0048506305580 gringi@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś