siupens 14.12.05, 22:31 czy ktos zna ta firme czy korzystal z jej uslug prosze o wszystkie informacje na jej temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vildea Re: CONTRAKT 2002 z Czestochowy 16.01.06, 12:27 miałam wyjechać w styczniu taka była umowa a teraz nie odbierają telefonów. a wcześniej zaczeli coś przebąkiwać o marcu. mój kontakt 501610137 zadzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
bula_k Re: CONTRAKT 2002 z Czestochowy 07.02.06, 17:39 dajcie sobie ludzie spokoj z ta firma jest nie uczciwa i wogule mielismy wyjechac w styczniu czekalismy puł roku nawet nie racza telefonu odebrac szkoda muwic mielismy adres firmy od kolezanki ktura zlozyla papiery wczesniej jakies 8 miesiecy czekala i sie nie doczekala pojechalismy po pieniadze jacy byli zdiwieni ze my tyle czekali i rezygnujemy oddali tylko tym osoba co byli nawet siostrze ktura z nami byla nie oddali te pieniadze powiedzieli ze chca pisemne potwierdzenie i upowaznienie dopiero ze moga wtedy wydac naszym zdaniem wplacaja te pieniadze na konta i daja je na procent uwaga na umowy tam nie pisze kiedy macie wyjechac moze byc nawet 2 lata potwierdzenia wplaty sa nic nie warte nawet ich nie numeruja daja tylko pieczatke ciekawy jestem z kad maja ten certyfikat Odpowiedz Link Zgłoś
kagis Re: CONTRAKT 2002 z Czestochowy 13.02.06, 17:30 Zapisałam się do tego biura mam niby jechać w marcu ale z inf. jakie piszecie i słyszałam nie dochodzi do tych wyjazdów. Po jakim czasie odzyskaliście pieniądze i czy były z tym duże problemy Odpowiedz Link Zgłoś
kagis Re: CONTRAKT 2002 z Czestochowy 13.02.06, 17:30 Zapisałam się do tego biura mam niby jechać w marcu ale z inf. jakie piszecie i słyszałam nie dochodzi do tych wyjazdów. Po jakim czasie odzyskaliście pieniądze i czy były z tym duże problemy Odpowiedz Link Zgłoś