Gość: Gość IP: *.server.ntli.net 09.01.06, 16:27 Witam! Czy ktoś wie ile kosztuje przejazd samochodem osobowym przez kanał La Manche? Ewentualnie ceny promu z Francji (czy trzeba długo czekać na prom?) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerryman linki 09.01.06, 16:34 tunel: www.eurodrive.co.uk/ www.eurotunnel.com/ promy: www.aferry.co.uk jesli masz LPG to jest tylko jedna opcja - prom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghrom Re: Kanał La Manche IP: *.static.dsl.as9105.com 09.01.06, 16:42 Nie ma czegos takiego jak Kanal La Manche :P To co masz prawdopodobnie na mysli to Kanal Angielski. Zdrowko :) ghrom.com/index.php?go=faq Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: Kanał La Manche 09.01.06, 20:57 posprawdzaj ceny u zrodla. www.seafrance.com/ www.poferries.com/ ww.norfolkline.com/ www.direcferries.co.uk/ www.speedferries.com/ promem ok godzinki i taniej. na prom musisz sie stawic pol godziny przed odplynieciem. na prom wpuszczaja na jakeis 10 min pzred odplynieciem. tunelem ok 30 min i drozej. Odpowiedz Link Zgłoś
hardcor7 Re: Kanał La Manche 12.01.06, 13:08 Witam, dosc tanio mozna poplynac NorfolkLine z Dunkierki (19£ rezerwujac przez internet), ale radze przygotowac sobie dokladna mape dojazdu do terminalu, bo ja bladzilem 2 godziny w nocy po Dunkierce - nie polecam:>>> A sam prom i przeplyniecie do Dover ok. pozdrawiam Hardcor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Kanał La Manche IP: *.server.ntli.net 12.01.06, 19:59 hardcor7 napisał: > radze przygotowac sobie dokladna mape dojazdu do terminalu, bo > ja bladzilem 2 godziny w nocy po Dunkierce Nie rozumiem po co jeździć po Dunkierce, jeżeli z autostrady są eleganckie drogowskazy kierujące do portu, raczej trudno się tam zgubić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Prom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.06, 09:46 Cześć. Przy jakiej opcji 19f? Za auto + 4 osoby o godz. 6.30 wyszło mi 99f(149e). W tym wypadku wychodzi mi, że atrakcyjniejsza jest cena seafrance za 66e. Proszę o pilne odpisanie, ponieważ dzisiaj muszę zarezerwować prom. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc Re: Prom IP: *.icpnet.pl 13.01.06, 10:46 Przy rezerwowaniu z wyprzedzeniem auto + 1 osoba znajdziesz Ł19. kiedy sie wybierasz? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Prom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.06, 11:21 Wyjeżdżam ze znajomymi 24 tak żeby zbyt doskonałe i surowe autostrady niemieckie przejechać w dzień, w nocy niesamowicie usypiają a przeprawę promową zaliczyć w nocy. Sprawdzałem wcześniej, bilety były tańsze ale musiałem czekać na potwierdzenie zaczęcia sezonu w pracy. Są może jakieś promocje? Da się przeżyć na promie z Dunkierki? Ile trwa podróż? Jak płynąłem z Dover do Calais były tak niesamowicie wielkie fale, że nie było zielonej osoby na pokładzie, jeszcze 20 minut i droga zamieniłaby się w horror. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Prom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.06, 11:23 "... że nie było zielonej osoby ..." Oczywiście miało być: nie było żadnej normalnej twarzy tylko zielone na pokładzie... Odpowiedz Link Zgłoś