Dodaj do ulubionych

prom z Cuxhaven - Harwich

IP: *.stb.ubr03.smal.blueyonder.co.uk 21.02.06, 22:20
jezeli korzystaliscie z tej lini promowej ,prosze o podanie ,jakie sa wasze
wrazenia i jak moge zamowic prom przez neta,
Obserwuj wątek
    • Gość: rob Re: prom z Cuxhaven - Harwich IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 21.02.06, 22:23
      ..strasznie kolysze
      no i choroba morska
      bilety www.directferries.co.uk/cuxhaven_harwich_ferry.htm
      • Gość: jacek Re: prom z Cuxhaven - Harwich IP: *.stb.ubr03.smal.blueyonder.co.uk 21.02.06, 22:37
        no tak ale jest napisane ze tylko do Esbjergu ,a to jest w Dani ,a ja chce do
        Niemiec /Cuxawen/
    • Gość: mlody Re: prom z Cuxhaven - Harwich IP: *.icpnet.pl 22.02.06, 01:04
      to polaczenie zostalo zlikwidowane pod koniec 2005 a szkoda bo plywalo sie
      bardzo milo i do przejechania do polski zostawala tylko polowa drogi. pozdrawiam
      • Gość: qwer Re: prom z Cuxhaven - Harwich IP: *.range81-132.btcentralplus.com 23.02.06, 18:47
        polecam DFDS na linii Newcastle - Amsterdam, kazdego dnia, wyjazd 17.30, na
        miejscu kolo 9am
        • Gość: gosc Re: prom z Cuxhaven - Harwich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:51
          Wejdz na ich strony tam wszysstko elegancko opisane.Tak znalazłam ten rejs dla
          syna wybierałam rozne opceje. ....Nie kołysało a płynął cała noc do Newcasle:)))
          A do Harwich płyniesz alebo 3 godz/katamaran/ albo 6 zalezy co
          wybierzeszPozdrawiam
    • Gość: gosc Re: prom z Cuxhaven - Harwich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:47
      Z Niemiec nie ma ale jest tez sa promy lini stena lines.A mianowicie Hoek van
      Holland-HarwichWejdz na strone www.stenaline.pl.Ten z Amsterdamu płynie az do
      Newcastel.Tym płynął w sobote moj syn ale mieszka w Blackpool.O ile chcesz na
      płd Anglii to proponuje stanaline.Pozdrawiam.OOOO Płacił na miejjscu w biurze
      podrozy.Miszkam w Gdyni
    • Gość: plawel Re: prom z Cuxhaven - Harwich IP: *.opera-mini.net 23.07.13, 16:20
      ja mam zamiar teraz w weekend poplynac do harwich z holandi jakie sa slurzby celne sprawdzaja
      • xiv Re: prom z Cuxhaven - Harwich 23.07.13, 17:59
        Sprawdzają, ale w drugą stronę. Jak będziesz płynął z Holandii. Z reguły mają psy, które wchodzą na pokład pierwsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka