IP: *.range81-156.btcentralplus.com 28.02.06, 15:55
Czy mieszka ktos z was i pracuje w Plymouth? Ja na razie jestem w Szkocji,
ale mam juz dosc tego ciaglego deszczu i wiatru, mysle o przeniesieniu sie
wlasnie do Plymouth. Napiszcie jak tam jest, dzieki z gory.
Obserwuj wątek
    • Gość: gre Re: plymouth IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.06, 16:05
      tutaj coś było o tym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=720&w=34353892&v=2&s=0

ja 29 marca jade do plymouth, mam tylko mieszkanie załatwione, ale jestem
      dobrej myśli.
      • Gość: gre Re: plymouth IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.06, 16:08
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=34353892&v=2&s=0
        • Gość: alusia Re: plymouth IP: *.range81-156.btcentralplus.com 28.02.06, 16:21
          dzieki! Jak juz tam bedziesz to napisz cos. Szczegolnie jak z praca, jak ceny
          mieszkan. Pogodana pewno lepsza niz w Szkocji!Powodzenia!
          • Gość: gre Re: plymouth IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.06, 19:22
            okej napisze napewno
            mieszkania z tego co sie orientowalem to sa dosc tanie (przynajmniej tansze niz
            w Londynie). ja bede wynajmowal mieszkanie z dwoma pokojami i salonem za 500
            funtow na miesiac (trzeba doliczyc jeszcze do tego oplaty za swiatlo)
            tutaj mozesz sobie popatrzec na mieszkanka i ceny
            www.executive-lets.co.uk/search_all.htm
            jak juz sie zadomowie to dam znac :)
            pozdrawiam
            • elaweybridge Re: plymouth 28.02.06, 20:36
              na ceny mozecie tez popatzrec tutaj: www.rightmove.co.uk
    • Gość: frrr Re: plymouth IP: *.swgfl.org.uk / *.swgfl.ifl.net 01.03.06, 16:25
      Ja mieszkalem przez pol roku w Plymouth. Teraz mieszkam bardziej na zachod. Jak
      uciekasz od deszczu i wiatru, to zapomnij o tym miescie.
    • krunghtep01 Re: plymouth 26.04.16, 10:57
      Pogoda w Plymouth dobra dla tych co nie lubia uoalow ani sniegu.Tu wlasciwie szesc miesiecy jesien i szesc mies. wiosny.Z tym ze najzimniej jest w mies.luty,marzec ,kwiecien.Z powodo morskiego klimatu nagrzana woda latem ociepla miesiace pazdziernik,listopad,grudzien.Po wychlodzeniu w porze zimy ta sama bliskosc morza powoduje ochlodzenie.Podam przyklad: dziewiec lat temu pierwszy [i chyba jedyny snieg]spadl w kwietniu.Tu jest jeszcze jeden skladnik mikroklimatu;wzgorza parku nar. Dartmoor,mniej wiecej w polowie drogi A 38 do Exeter.Doslownie dwadziescia mil od Plymouth a potrafi po tamtej stronie wzgorz zdrowo posypac podczas gdy u nas ani sniezynki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka