Dodaj do ulubionych

ide do sadu

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.06.06, 11:17
dostalem transfer i bylem tym szczesciazem, ktory wziol mieszkanie z ceremu.
Zabawa polega na tym ze jestem juz w innym mieszkanieu a pobieraja mi jeszcze
za stare. Oczywiscie przy transferku obiecali kasacje umowy z ceremem ale sie
wycofali wmawiajac mi ze sobie to wymyslilem. Na moje szczescie mam swaidkow
rowniez anglikow, nqa skladanie tych obietnic. czy ktos ma moze jakies
doswiadczenie w tej sprawie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Slawo Re: ide do sadu IP: 217.205.152.* 02.06.06, 14:20
      hej!
      mi po roku skonczyla sie umowa z Tesco, dostalem depozyt z powrotem i nawet
      zdecydowalem sie zostac w tym samym mieszkaniu na wlasne nazwisko. jak to
      mozliwe, ze pobieraja Ci czynsz jesli umowa sie skonczyla? napisz jakies
      szczegoly
      • Gość: big boy Re: ide do sadu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.06.06, 15:50
        Sprawa polega na tym że ja w sumie to bym też został na tej chacie. Trafiłem na nowiutenki apartament i naprawde 10min od tesco na pieszo. Ale w ramach pomocy dla nowo otwartego Tesco wysyłani byliśmi do innego miasta. To tez było spoko bo polaków tam nie było :). Kiedy nasza pomoc miała mi sie zakonczyc zaproponowano mi transfer do tego sklepu. Odmowilem za powod dajac umowe z ceremem. Obiecano ja anulowac, co okazalo sie nie mozliwe i mnie teraz pozostawiono samemu sobie. Na moje szczescie Anglicy na tym sklepie sa spoko i mi pomagaja jak moga w mojej walce z kierownictwem. DOBRA RADA DLA WSZYSTKICH NA WSZYSTKO MOZECIE ZADAC SWIADKOW. Pic polega na tym czy ktos mial podobna sytuacje i moze cos do radzic lub podpowiedziec.
        • Gość: mq Re: ide do sadu IP: *.ipt.aol.com 05.06.06, 18:43
          ja zrezygnowałem z mieszkania po 6 m-cach, a przez 2 m-ce nadal zabierali mi
          kasę, zrobiliśmy awanturę u dyrektora marketu i on załatwiał to (niby) co
          później się okazało lipą, i musieliśmy sami załatwić to, dzwoniąc do p.Dawn
          French .apel: WSZELKIE PISMA WYSYŁAJCIE POLECONYM, ZBIERAJCIE KAŻDE PISAMO Z
          TESCO I CRM'U , NA KAŻDĄ WĄTPLIWOŚĆ PROŚCIE O PISEMNĄ ODPOWEIDŹ.
          coś takiego uratowało nam tyłek, bo dostaliśmy zogdę na wyprowadzkę z CRM'u od
          polaków pracujących tam , a 2 tygodnie po wyprowadzenie otrzymujemy pismo że
          nikt nie wyrażał zgodny na wyprowadzkę i mamy wracać do starego mieszkania.na
          szczęście mileiśmy pisma z CRM że opuszczamy mieszkanie dn...., i mieliśmy
          pismo które wysłaliśmy do nich że rezygnujemy z mieszkania - to wysłaliśmy
          poleconym i całe szczęście bo oni nam wciskali potem telefonicznie że nic nie
          dostali od nas!!!uważajcie na nich
          • Gość: Szczesciarz Re: ide do sadu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.06.06, 23:54
            JA tez zrezygnowalam z mieszkania Tesco po 6 miesiacach ale w przeciwienstwie
            do Was zwrocili mi kaucje i z dniem wyprowadzki nie pobierali zadnych pieniedzy
            z mojego konta.
    • Gość: wakawaka Re: ide do sadu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.06.06, 22:07
      slowna obietnica to tak jakby kupic auto i powiedziec ze pozniej dasz kolesiowi
      gotowke oczywiscie jej nie dajac buehehe
      czyli gowno warta;] przynajmniej dla mnie, nie masz papieru na to to ble;)
      • Gość: Artur Re: ide do sadu IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.06, 18:51
        a slyszalaes o umowie ustnej??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka