Dodaj do ulubionych

praca w primark

IP: 213.199.242.* 27.06.06, 12:53
witam,czy ktoś wyjeżdża do pracy w primark 10 lipca?
Obserwuj wątek
    • Gość: lukas Re: praca w primark IP: *.bulldogdsl.com 27.06.06, 12:55
      a gdzie konkretnie?
      • Gość: aga Re: praca w primark IP: 213.199.242.* 27.06.06, 13:15
        zaczynam 13 lipca w luton
        • Gość: Anka Re: praca w primark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:22
          A co będziecie robić?
    • malgorzata30 Re: praca w primark 29.06.06, 14:46
      powodzenia! jak bedzie na miejscu napisz jak tam jest bo ja zaczynam we wrzesniu
    • Gość: :) Re: praca w primark IP: *.range86-134.btcentralplus.com 29.06.06, 14:58
      primark. dwoje angoli, polacy i wszystkie inne narodowosci, postaraj sie nie
      dostac zmian w weekendy (zwlaszcza jesli bedziesz na kasie)
      jezeli po pierwsxzych dniach zauwazysz ze nie dogadujesz sie z managerem popros
      o przeniesienie do innego dzialu.
      pracujwanglii.blogspot.com
      • Gość: gostek Re: praca w primark IP: 62.148.79.* 29.06.06, 15:52
        skad takie przykre wrazenia? pracujesz tam? moze ludzie, ktorzy tam pracuja
        mogliby sie wypowiedziec
        • Gość: ha Re: praca w primark IP: 217.33.252.* 29.06.06, 16:44
          Sa tak zajeci, ze nie maja czasu.
          Moja kuzynka od 3 tygodnie nie miala czasu sie ze mna spotkac.
        • Gość: Marek Re: praca w primark IP: *.satfilm.net.pl 29.06.06, 20:25
          Poszukuję osób które pracują w Primarku. Pytanie-jak jest i czy jest ok.
    • Gość: gostek Re: praca w primark IP: 62.148.79.* 30.06.06, 06:22
      Niech odezwie sie ktos, kto tam juz jest i opowie jak sie pracuje
      • hannelore Re: praca w primark 30.06.06, 08:07
        witam, tez wyjezdzam do pracy w Primark we wrzesniu i rowniezjestem ciekawa
        opinii osob, ktore juz tam pracowaly badz pracuja. Niestety na razie nie
        czytalam ani jednej wypowiedzi od kogos, kto mial od czynienia z ta firma
        inaczej niz jako klient. pozdrawiam i zycze powodzenia "lipcowej turze"
        • jagienka24 Re: praca w primark 07.07.06, 22:39
          Pracuję w primarku od listopada zeszłego roku, na stanowisku trainee manager.
          Praca jest ciężka, ale bardzo ją lubię. Ciężko określić jednoznacznie czy jest
          dobrze, czy źle. Zależy w jakim mieście, zależy na jakim stanowisku, zależy po
          ile godzin. Plus jest taki że w każdym primarku pracuje sporo osób (w tym sporo
          też Polaków) a tam gdzie jest duża grupa tam zawsze znajdzie się jakaś bratnia
          dusza, i można poznać naprawdę fajnych ludzi. Niektóre ciuszki są naprawdę
          fajne i tanie, a jak jeszcze trafi się przecenę, to można dorwać sobie coś
          naprawdę super, zanim jeszcze klienci doszczętnie wszystko rozszarpią. Kolejnym
          plusem jest możliwość (i to dość często, jeśli ktoś chce) robienia nadgodzin.
          No ale zdecydowanym minusem jest to że w primarku jest zawsze tłum ludzi,
          różnych ludzi, na różnym poziomie. Klienci myślą że skoro wszystko jest tanie
          to mają prawo niszczyć, deptać i poniewierać, więc naprawdę się napracujecie,
          niezależnie od tego co będziecie robić. Ogólnie ja jestem bardzo zadowolona z
          pracy w primarku, to moja druga praca w Anglii, ale zdecydowanie lepsza od
          poprzedniej (w hotelarstwie). Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia.
          • Gość: Goska Re: praca w primark IP: *.crowley.pl 06.11.06, 12:08
            czesc !

mam pytanie do osob, ktore wyjechały do Primarka z Polski. Czy byliscie
            rekrutowani przez firme PSA Work ?

Bede wdzieczna za info G.
            • Gość: Hannelore Re: praca w primark IP: *.range86-139.btcentralplus.com 07.11.06, 09:30
              hej, pracuje w Primarku od wrzesnia tego roku. Bylam rekrutowana przez PSA i
              nie bylo zadnych problemow, odnosnie tego co 2 posty wyzej napisala kolezanka
              rowniez pracujaca w Primarku - nadgodzin mozna robic mnostwo fakt, ale nikt za
              nie nie placi. Jedyne platne nadgodziny sa w niedziele. Praca jest w porzadku,
              wlasnie otworzylismy nowy, duzy Primark, wiec jest mnostwo klientow i sporo sie
              dzieje. pozdrawiam, papa
              • Gość: aga Re: praca w primark IP: *.cable.ubr01.craw.blueyonder.co.uk 07.11.06, 15:17
                a tak z ciekawosci to ile ferują czy tyle co standart 5.35 czy cos lepiej? bo
                teraz pracuje w Next'cie za 6,32 i nie jest źle ale nie wiem czy jak skonczy sie
                sezon swiateczno zakupowy czy nie bedą redukowac zalogi ;) ponoc czasem tak robia.

Aga
              • Gość: Goska Re: praca w primark IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:56
                dzieki za informacje a prosos PSA. Mam jeszcze takie pytanko, czy pracujac jako
                np trainee manager czy ponoszę jakas odpowiedzialnosc finansowa za mo np.
                kradziez w sklpeie albo coś w tym rodzaju?
            • Gość: gościo Re: praca w primark IP: *.32.radom.pilicka.pl 07.11.06, 11:09
              Dajcie jakis namiar na ta firme PSA Work
              • Gość: Kachna Re: praca w primark IP: 62.148.79.* 09.11.06, 07:29
                hej, chciałabym się skontaktować z osobamy wyjeżdżającymi do Primarku 14.01.07
                z Gdańska. Piszcie na kachna01@wp.pl
    • ladylove1 Re: praca w primark - współpraca 13.11.06, 13:49
      Witam,
      szukam kontaktu z dziewczynami pracującymi w Primarku.
      Cel - współpraca - (POLSKA/ANGLIA)
      Czekam na kontak pod gazetowym mailem (ladylove1@gazeta.pl)
      Pozdrawiam,
      lady
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka