Gość: aga IP: 213.199.242.* 27.06.06, 12:53 witam,czy ktoś wyjeżdża do pracy w primark 10 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukas Re: praca w primark IP: *.bulldogdsl.com 27.06.06, 12:55 a gdzie konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: praca w primark IP: 213.199.242.* 27.06.06, 13:15 zaczynam 13 lipca w luton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: praca w primark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:22 A co będziecie robić? Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata30 Re: praca w primark 29.06.06, 14:46 powodzenia! jak bedzie na miejscu napisz jak tam jest bo ja zaczynam we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: praca w primark IP: *.range86-134.btcentralplus.com 29.06.06, 14:58 primark. dwoje angoli, polacy i wszystkie inne narodowosci, postaraj sie nie dostac zmian w weekendy (zwlaszcza jesli bedziesz na kasie) jezeli po pierwsxzych dniach zauwazysz ze nie dogadujesz sie z managerem popros o przeniesienie do innego dzialu. pracujwanglii.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: praca w primark IP: 62.148.79.* 29.06.06, 15:52 skad takie przykre wrazenia? pracujesz tam? moze ludzie, ktorzy tam pracuja mogliby sie wypowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: praca w primark IP: 217.33.252.* 29.06.06, 16:44 Sa tak zajeci, ze nie maja czasu. Moja kuzynka od 3 tygodnie nie miala czasu sie ze mna spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: praca w primark IP: *.satfilm.net.pl 29.06.06, 20:25 Poszukuję osób które pracują w Primarku. Pytanie-jak jest i czy jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: praca w primark IP: 62.148.79.* 30.06.06, 06:22 Niech odezwie sie ktos, kto tam juz jest i opowie jak sie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
hannelore Re: praca w primark 30.06.06, 08:07 witam, tez wyjezdzam do pracy w Primark we wrzesniu i rowniezjestem ciekawa opinii osob, ktore juz tam pracowaly badz pracuja. Niestety na razie nie czytalam ani jednej wypowiedzi od kogos, kto mial od czynienia z ta firma inaczej niz jako klient. pozdrawiam i zycze powodzenia "lipcowej turze" Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka24 Re: praca w primark 07.07.06, 22:39 Pracuję w primarku od listopada zeszłego roku, na stanowisku trainee manager. Praca jest ciężka, ale bardzo ją lubię. Ciężko określić jednoznacznie czy jest dobrze, czy źle. Zależy w jakim mieście, zależy na jakim stanowisku, zależy po ile godzin. Plus jest taki że w każdym primarku pracuje sporo osób (w tym sporo też Polaków) a tam gdzie jest duża grupa tam zawsze znajdzie się jakaś bratnia dusza, i można poznać naprawdę fajnych ludzi. Niektóre ciuszki są naprawdę fajne i tanie, a jak jeszcze trafi się przecenę, to można dorwać sobie coś naprawdę super, zanim jeszcze klienci doszczętnie wszystko rozszarpią. Kolejnym plusem jest możliwość (i to dość często, jeśli ktoś chce) robienia nadgodzin. No ale zdecydowanym minusem jest to że w primarku jest zawsze tłum ludzi, różnych ludzi, na różnym poziomie. Klienci myślą że skoro wszystko jest tanie to mają prawo niszczyć, deptać i poniewierać, więc naprawdę się napracujecie, niezależnie od tego co będziecie robić. Ogólnie ja jestem bardzo zadowolona z pracy w primarku, to moja druga praca w Anglii, ale zdecydowanie lepsza od poprzedniej (w hotelarstwie). Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: praca w primark IP: *.crowley.pl 06.11.06, 12:08 czesc ! mam pytanie do osob, ktore wyjechały do Primarka z Polski. Czy byliscie rekrutowani przez firme PSA Work ? Bede wdzieczna za info G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hannelore Re: praca w primark IP: *.range86-139.btcentralplus.com 07.11.06, 09:30 hej, pracuje w Primarku od wrzesnia tego roku. Bylam rekrutowana przez PSA i nie bylo zadnych problemow, odnosnie tego co 2 posty wyzej napisala kolezanka rowniez pracujaca w Primarku - nadgodzin mozna robic mnostwo fakt, ale nikt za nie nie placi. Jedyne platne nadgodziny sa w niedziele. Praca jest w porzadku, wlasnie otworzylismy nowy, duzy Primark, wiec jest mnostwo klientow i sporo sie dzieje. pozdrawiam, papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: praca w primark IP: *.cable.ubr01.craw.blueyonder.co.uk 07.11.06, 15:17 a tak z ciekawosci to ile ferują czy tyle co standart 5.35 czy cos lepiej? bo teraz pracuje w Next'cie za 6,32 i nie jest źle ale nie wiem czy jak skonczy sie sezon swiateczno zakupowy czy nie bedą redukowac zalogi ;) ponoc czasem tak robia. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: praca w primark IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:56 dzieki za informacje a prosos PSA. Mam jeszcze takie pytanko, czy pracujac jako np trainee manager czy ponoszę jakas odpowiedzialnosc finansowa za mo np. kradziez w sklpeie albo coś w tym rodzaju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościo Re: praca w primark IP: *.32.radom.pilicka.pl 07.11.06, 11:09 Dajcie jakis namiar na ta firme PSA Work Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: praca w primark IP: 62.148.79.* 09.11.06, 07:29 hej, chciałabym się skontaktować z osobamy wyjeżdżającymi do Primarku 14.01.07 z Gdańska. Piszcie na kachna01@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ladylove1 Re: praca w primark - współpraca 13.11.06, 13:49 Witam, szukam kontaktu z dziewczynami pracującymi w Primarku. Cel - współpraca - (POLSKA/ANGLIA) Czekam na kontak pod gazetowym mailem (ladylove1@gazeta.pl) Pozdrawiam, lady Odpowiedz Link Zgłoś