Gość: FranekKimono IP: *.chello.pl 28.06.06, 11:01 Czy wiecie coś o agencji EVIDENCE z Lublina? Czy znacie kogoś kto z nimi pojechał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FranekKimono Re: Coś o Evidence. IP: *.chello.pl 28.06.06, 19:50 Cieszę się. Moze i ja przezyje. A możesz coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nek Re: Coś o Evidence. 28.06.06, 22:42 Moge tylko powiedziec, ze wspólpracuja z najwiekszymi firmami na rynku brytyjskim, i ze to uczciwi ludzie. Ale nie jechalem z nimi, wiec nie moge sie dzielic doswiadczeniami pod tym wzgledem. Jedna rade moge Ci dac: zastanów sie czego oczekujesz od wyjazdu, np. ile realistycznie zarobisz i odlozysz, tak zebys pozniej nie obwinial agencji o wszysthkie niepowodzenia i rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
grabski26 Re: Coś o Evidence. 29.06.06, 04:23 Ja tez pojechalem za pomoca Evidence i jeszcze zipie. Nie jest najgorzej. Firma wiarygodna jesli o to ci chodzi. Pozdro dla sith.space! Odpowiedz Link Zgłoś
sith_space Re: Coś o Evidence. 29.06.06, 12:41 Przestan sie opie..c w pracy ! :F Odpowiedz Link Zgłoś