morela7 22.08.06, 16:22 Wlasnie zauwazylam na forum wrzesniowek, ze tez masz termin na wrzesien :-) i to juz bardzo niedlugo! Wszystkiego dobrego i samych milych doswiadczen :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja9991 Re: Do Maja9991 22.08.06, 16:41 tak, termin na 2 wrzesnia czyli jakies 1,5 tygodnia przede mną. A ty na kiedy? Ja juz wariuje, tak chcialabym urodzic. Dzis zaopatrzylam się nawet w herbatę z liści malin ale nie nastawiam się za bardzo ze zadziala... Odpowiedz Link Zgłoś
morela7 Re: Do Maja9991 22.08.06, 16:51 Ja mam termin dopiero na 24 wrzesnia, takze jeszcze troche... ale i tak mam juz dosyc tej ciazy :-) Najgorsze, ze ciagle jeszcze powinnam pracowac, ale spac mi sie chce okropnie, chyba przez to ciagle wstawanie do lazienki po nocach i potem tak wychodzi, ze ani nie pracuje porzadnie, ani nie wypoczywam ;-) Herbate z lisci malin wprowadzam do jadlospisu od przyszlego tygodnia. Dwie kolezanki ode mnie z pracy rodzily w czerwcu, obie taka herbatke pily i obie byly indukowane 2 tyg. po terminie, wiec tez watpie, czy to dziala, ale przynajmniej nie powinno zaszkodzic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morela7 Re: Do Maja9991 28.08.06, 17:57 Maju, widze, ze sie pojawilas znowu na forum - czy juz po wszystkim? Ostatnie Twoje wpisy na wrzesniowkach sugerowaly, ze porod byl tuz-tuz :-) Daj znac, jak sie czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maja9991 Re: Do Maja9991 29.08.06, 17:03 Hej. Ja nie pojawilam się znowu - ja wciąż tu jestem i wciąż w dwupaku :) Już normalnie ciężko mi wytrzymać. Po wizycie i zapowiedzi lekarza o rychlym porodzie wciąż czekam (tydzien!!!). Jutro znowu wizyta i chcialabym trafic na tego samego lekarza zeby mu powiedziec co mysle o takim nastawianiu ciążarnej na poród. Teraz sobie tak myślę że ten masaż szyjki wcale nie byl potrzebny bo nic a nic się nie ruszylo. Nawet nie mam od kilku dni skurczy! a termin za 4 dni. Pije herbatke z lisci malin, chodze na spacery pchajac wozek z dwuletnia corka, sprzatam, nie oszczedzam sie ale nic nie dziala..... Odpowiedz Link Zgłoś
morela7 Re: Do Maja9991 29.08.06, 18:18 Ojej... nie zazdroszcze, naprawde. Ja mam jeszcze 3.5 tygodnia do terminu i tez juz nie moge wytrzymac, zwlaszcza w pracy... po prostu wysiedziec nie potrafie. Trzymam za Ciebie kciuki, zeby wszystko zakonczylo sie juz niedlugo i dobrze. Daj znac, co Ci lekarz jutro powie! Odpowiedz Link Zgłoś