Dodaj do ulubionych

watek techniczny

12.10.06, 22:30

heya wszystkim!

troche liberalnie podchodze do temat forum "Praca na Wyspach", ale tematy z
kregu "seks, zdrada i przygody" beda stad wywalane - jest tyle innych miejsc
do porozmawiania na ten temat

druga rzecz - przy ostatniej dyskusji na temat logowania padl argument, ze po
logowaniu mozna zalozyc "ignora" na nicki - o tym nigdy nie pomyslalem i jest
to IMHO powazny argument, aby wprowadzic przymusowe logowanie

drugim argumentem sa powtarzajace sie zapytania od "gosci" - osób bedacych
przelotem i nie kwapiacych sie do rejestracji/logowania - moze w ten sposób
zmusi się takie osoby do korzystania z wyszukiwarki

innymi słowy - jeśli w ciągu najbliższych paru dni nie przeczytam poważnego
arumentu przeciwko logowaniu - zostanie ono wprowadzone

wasz

peat
Obserwuj wątek
    • profes79 Re: watek techniczny 12.10.06, 22:49
      POwazny argumen juz sam podales - nie kazdy szukajacy informacji chce zakladac
      konto na gazecie specjalnie w tym celu. Gdybym nie gral w pilkarzyki, do
      ktorych konto niestety jest wymagane nie mialbym go wcale - naprawde czwarte
      konto jest mi w diabla niepotrzebne, zwlaszcza, ze uzywam go tylko do
      forumoqwania i bardzo sporadycznie do mailowania. W ten sposob odetniesz od
      forum mnostwo osob, ktore informacji najbardziej potrzebuja...
      • vierablu Re: watek techniczny 12.10.06, 22:57
        No ale zalogowanie sie to nie jest jakis ogromny wysilek, ktory moglby
        powstrzymac tych, ktorym naprawde zalezy na znalezieniu jakiejs wiadomosci.
        Ja nie zlicze, ile roznych kont musialam pozakladac w zyciu w roznych
        miejscach, czesto gesto jedynie po to, by uzyskac dostep do jakichs waznych dla
        mnie informacji.
        • Gość: elibre Re: watek techniczny IP: *.server.ntli.net 13.10.06, 00:49
          jestem przeciw logowaniu!!!
          • elibre Re: watek techniczny 13.10.06, 00:50
            zmusic wszystkich do logowania!!!
      • aznar33 Re: watek techniczny 12.10.06, 23:30
        Zgadzam się z Profesem.
      • business3 Komunizm ci się marzy ??? 13.10.06, 15:14
        Komunizm ci się marzy ???

profes79 napisał:

> POwazny argumen juz sam podales - nie kazdy szukajacy informacji chce zakladac
        > konto na gazecie specjalnie w tym celu. Gdybym nie gral w pilkarzyki, do
        > ktorych konto niestety jest wymagane nie mialbym go wcale - naprawde czwarte
        > konto jest mi w diabla niepotrzebne, zwlaszcza, ze uzywam go tylko do
        > forumoqwania i bardzo sporadycznie do mailowania. W ten sposob odetniesz od
        > forum mnostwo osob, ktore informacji najbardziej potrzebuja...
    • Gość: MI5 Re: watek techniczny IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.10.06, 23:10
      bessesu...

Ja sie nigdy nie loguje.
      Ale nie chodzi o mnie. Forum ma charakter informacyjny, wpasc na chwile,
      zapytac, dowiedziec sie i juz. Wiecej jest postow zakladanych przez 'gosci' niz
      przez zalogowanych. Innymi slowy, po wprowadzeniu logowania forum nie bedzie tak
      dynamiczne. Jak ktos pogadac w swoim towarzystwie jak ubrana byla dzis krolowa i
      co zjadla na kolacje. to sa fora Wielka Brytania rowniez wymagajace wlasnie
      logowania. Ale nie to forum.

Poza tym, nie chcialoby mi sie logowac. Konta na gazeta.pl nie uzywam.
    • Gość: A Re: watek techniczny IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 13.10.06, 00:19
      Ja zwykle sie nie loguje, z lenistwa, ale jestem za wprowadzeniem logowania,
      zeby pisac posty.
      W ten sposob moze ludzie naucza sie korzystac z przegladarki i istniejacych juz
      informacji, zamiast zalewac nas tymi samymi pytaniami po raz 20.

No i moze troche trolli zniknie, bo nie bedzie chcialo im sie logowac.
      Lepiej, zeby forum bylo bardziej merytoryczne i rzetelne niz dynamiczne. Jak
      ktos szuka dynamiki, to zawsze moze isc sobie na chat albo irca.
      • profes79 Re: watek techniczny 13.10.06, 00:59
        Dyskusja otwarte/zamkniete, powszechne/elitarne jest rownie stara jak fora :) O
        ile w wypadku forow bardziej specjalistycznych takie logowanie sie jest
        normalne, to to forum jest forem ogolnym. Ja sie loguje prawie zawsze - nawet
        jak sie nie loguje, podaje swoj nick, jednak jak ktos zauwazyl nie kazdy
        posiada tu konto. A zakladanie konta tylko po to, zeby czasem cos napisac jest
        bez sensu. Stali bywalcy i tak sie loguja, i wiekszosc z nas sie w miare dobrze
        juz zna bodajze z pisania :) A ktos kto tylko wpada po informacje? Coz, sam mam
        na koncie kilka grzechow w postaci pytania o cos, co gdzies sie wczesniej
        przewinelo i jakos nikt mnie nie zbanowal, a zawsze mialem sensowna odpowiedz.
        Nie chcecie trolli - nie piszcie z nimi. Przypadki (ek) krytyczne (y) typu
        Walesa4 zostal chyba na stale wyeliminowany, bo cos go tu dlugo nie widze (i
        dobrze).
        Logowanie spowoduje, ze to forum zacznie umierac. Logowanie ma swoje uroki,
        ale...Ale chyba wiecej minusow jak plusow.
        • peat Re: watek techniczny 13.10.06, 09:08

> Dyskusja otwarte/zamkniete, powszechne/elitarne jest rownie stara jak fora :)
          to fakt - temat powraca, za co przepraszam, ale otrzymuje postulaty, ze nalezy
          wprowadzic logowanie

walesa4 zostal zbanowany - wiec to jest chyba argument za logowaniem?

> Logowanie spowoduje, ze to forum zacznie umierac.
          patrzac na inne fora - jakos nie widze przeslanek do takiego myslenia

wasz

peat

• Gość: Niezaologowany Glupi obowiazek IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.10.06, 16:38
            Zwykle sie nie loguje piszac na fora. A jezeli musze sie zalogowac, to
            przewaznie musze sie tez zarejestrowac. Tylko w portalu gazety mam chyba z
            dziesiec kont - do jednego pamietam haslo, ale i tak jezeli MUSZE sie zalogowac
            zakladam nowe konto.
            Ewentualnie korzystam ze strony: www.bugmenot.com/ czasami jest pomocna.

Logowanie nie zmniejszy ilosci smieci na forum - glupi zarejestruje sie tak samo
            latwo jak madry, a tylko od inteligencji piszacego zalezy "jakosc" wpisu.
          • mike-great Nie jesteś żaden "nasz" !!! 14.10.06, 13:42
            Nie jesteś żaden "nasz" !!!
    • gonzales.wroclaw Re: watek techniczny 13.10.06, 08:07
      Bez urazy peat, ale wprowadzenie obowiązku logowania się w celu wyeliminowania trolli czy też roztargnionych ludzi pytających po raz 100. o to samo, to wynik głupiego przekonania o skuteczności (która jest przecież wątpliwa) środków administracyjnych. Założenie konta na gazecie to kwestia minuty (góra), więc żaden problem dla tak zwanych trolli. Ludzie, którzy będą chcieli zadać po raz 100. pytanie o to samo, też je założą, bo to i tak szybciej niż skorzystać z wyszukiwarki. Tylko i wyłącznie ignorowanie takich osób przez stałych userów jest w stanie ich wyeliminować.
      Natomiast pewne jest to, że przy obowiązku logowania forum straci i swój urok, i rozmach. Taki już urok forów netowych, gdzie może sobie napisać każdy. Zapraszam też na otwarte standardowe forum wrocławskie oraz na forum Wrocław Bez Cenzury, gdzie jest obowiązek logowania się. Naprawdę różnicę widać gołym okiem.
    • mankind2000 Re: watek techniczny 13.10.06, 09:40
      peat napisał:
      > innymi słowy - jeśli w ciągu najbliższych paru dni nie przeczytam poważnego
      > arumentu przeciwko logowaniu - zostanie ono wprowadzone

o tym kilka slowek. jak zapewne wiesz, wieksza czesc osob z tego forum to osoby
      ktore mieszkaja w uk lub ie. jednak musisz zwazyc na to ze nie wszyscy posiadaja
      u siebie w domu staly dostep do internetu i czasem korzystaja z niego w
      miejscach publicznych takich jak np biblioteka gdzie w przypadku np anglii
      dostep jest darmowy lecz limitowany czasowo!
      wyobraz sobie ze ktos chce uzyskac od innych forumowiczow jakas wazna porade bo
      ma problem i musi poswiecac dodatkowo jeszcze czas na jakies ceregiele zwiazane
      z rejestracja...a pewnie chce porozmawiac przez skypa z rodzina, znajomymi w
      polsce, poszukac innych waznych informacji w internecie etc...
      Mysle ze powinienes powaznie przemyslec kwestie przymusowego logowania na forum.
      Pozdrawiam!
      • Gość: michał Re: watek techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:06
        Brawo uderzyles w sedno!
        pamietam jak u mnie w bibliotece skrocili czas z standartowych 0,5 h na 15
        min.:/ bo tylu bylo chetnych!

-----------\\- -//-----
      • xiv Re: watek techniczny 13.10.06, 10:43

> wyobraz sobie ze ktos chce uzyskac od innych forumowiczow jakas
        > wazna porade bo ma problem i musi poswiecac dodatkowo jeszcze
        > czas na jakies ceregiele zwiazane z rejestracja...

trzy rzeczy:
        1. z calym szacunkiem dla tego forum, ale jesli ktos ma powazny problem nie
        powinien tutaj szukac porady
        2. lada chwila ludzie, którzy tu regularnie podpowiadaja beda mieli dosyc
        troli, chmskich wpisów etc. bo bedzie im szkoda czasu - wtedy niezalogowani nie
        beda mieli czego tu szukac wogóle :)
        3. przyklad ze skypem mnie rozwalil - rozumiem, ze przez skype'a rozmawiasz 30
        sekund? i nie musiales sie tam zarejestrowac/zalogowac?
    • cdlxxvi Re: watek techniczny 13.10.06, 10:41
      innymi słowy - jeśli w ciągu najbliższych paru dni nie przeczytam poważnego
      arumentu przeciwko logowaniu - zostanie ono wprowadzone
      TakTakTakTakTakTakTakTak!

Rejestracja to 2min (jednorazowo), logowanie 15s, bajki o stracie czasu to są...
      bajki wlaśnie. I odplebsiacz będzie dzialal, tralalalalala :D
    • Gość: piracik Re: watek techniczny IP: *.cable.ubr14.live.blueyonder.co.uk 13.10.06, 11:14
      Nie widzę korelacji między posiadaniem konta, a używaniem przeglądarki.
      Niezalogowani też mają w główce forum wyszukiwarkę.
      Co do ciśnienia dyskutantów podnoszonego przez anonimów, to myślę, że
      najczęściej w innych drażni nas to, czego najbardziej nie lubimy w nas samych.
      Przecież śmiało można ignorować bezsensowne wątki. Nie powstaje ich tu aż tyle,
      coby nie móc codziennie zaglądając na forum w 2 minuty odsiać interesujące nas
      od spamu.
      A zamiast banować można po prostu wycinać bezwartościowe posty.
      Pzdr.
      • peat Re: watek techniczny 13.10.06, 11:32

> A zamiast banować można po prostu wycinać bezwartościowe posty

czy ty myslisz, ze ja nie mam nic innego do roboty tylko wycinac?!? moze chcesz
        zostac spolecznym moderatorem?!?

pisalem i prosilem kilka razy, ale jesli to nie daje rezultatu - to nie ma
        wyjscia :( nota bene ostatnim delikwentem zostal witekikona

wasz

peat
        • djo4 czy ff tez bedzie sie musial zalogowac? 13.10.06, 11:44
          :)
        • cdlxxvi Re: watek techniczny 13.10.06, 12:13
          > pisalem i prosilem kilka razy, ale jesli to nie daje rezultatu - to nie ma
          > wyjscia
          peat, nie ma się co zastanawiać! Weź się w garść i dzialaj. Noszenie spodni
          zobowiązuje :)
    • mankind2000 Re: watek techniczny 13.10.06, 12:54
      peat, zadne przymusowe logowanie
      tylko drugi moderator do usuwania postow
      "nic nie wnoszących" :)

pozdrawiam

www.merciafm.co.uk
      97,0 FM Coventry
      102,9 FM B'ham
      • peat Re: watek techniczny 13.10.06, 13:02

> peat, zadne przymusowe logowanie
        > tylko drugi moderator do usuwania postow
        > "nic nie wnoszących" :)

to jest jakas mysl - jacys chetni? [na priva albo tutaj]

wasz

peat
        • korkix78 Re: watek techniczny 13.10.06, 13:36
          Jaki jest sklad Jury decydujacego o moderatorze?

Peat & ...... ? ;>
          • peat Re: watek techniczny 13.10.06, 14:46

> Jaki jest sklad Jury decydujacego o moderatorze?
            >
            > Peat & ...... ? ;>
            >

sklad jest jednoosobowy - Jabbur

wasz

peat
      • vierablu Re: watek techniczny 13.10.06, 13:05
        > peat, zadne przymusowe logowanie
        > tylko drugi moderator do usuwania postow
        > "nic nie wnoszących" :)

Widze nieograniczone zrodlo konfliktow i nic nie wnoszacych sporow na temat
        tego, czy post zostal usuniety slusznie, czy nieslusznie :)
        • kerryman zglaszam kandydata: soup nazi! 13.10.06, 13:06
          ;)
          • eeela Re: zglaszam kandydata: soup nazi! 15.10.06, 18:02
            Czy ja wiem... myslisz, ze on by cokolwiek wycial? :-)
      • korkix78 Moderator zamiast logowania ? hmmm.. 13.10.06, 13:07

Ja tez bylbym raczej za tym, choc jest problem z subiektywnoscia podejscia
        do 'watkow nic nie wnioszacych'.

Wykasowywane musialy by byc tylko te nie budzace wiekszych watpliwosci, a nie
        dyskusyjne.

Bo nawet modelowy troll moze sie np pomylic i napisac niechcaco cos sensownego.

Moderator 'tendencyjny' automatycznie moglby np wyrzucic wszystkie posty ze
        sformuowaniem 'polska wiocha' bo np na polskiej wsi miedzy traktorem a stogiem
        siana mial swoj pierwszy raz i majac sentyment nie zyczy sobie obrazania wsi
        sformuowaniem 'wiocha'.
        A to chyba tez nie o to chodzi, od tego sa fora prywatne.
        • business3 Siedzi taki peat i myśli, że the beściak... 14.10.06, 20:42
          Siedzi taki peat i myśli, że the beściak...

korkix78 napisał:

>
          > Ja tez bylbym raczej za tym, choc jest problem z subiektywnoscia podejscia
          > do 'watkow nic nie wnioszacych'.
          >
          > Wykasowywane musialy by byc tylko te nie budzace wiekszych watpliwosci, a nie
          > dyskusyjne.
          >
          > Bo nawet modelowy troll moze sie np pomylic i napisac niechcaco cos sensownego.
          >
          > Moderator 'tendencyjny' automatycznie moglby np wyrzucic wszystkie posty ze
          > sformuowaniem 'polska wiocha' bo np na polskiej wsi miedzy traktorem a stogiem
          > siana mial swoj pierwszy raz i majac sentyment nie zyczy sobie obrazania wsi
          > sformuowaniem 'wiocha'.
          > A to chyba tez nie o to chodzi, od tego sa fora prywatne.
          >
          >
    • mankind2000 Re: watek techniczny 13.10.06, 13:08
      nie wiem czy wiesz ale duzo postow jest usuwanych rowniez teraz za lamanie zasad
      regulaminu a regulamin mozna rozszerzyc o dodatkowe punkty...

pozdrawiam
    • kerryman proponuje zdefiniowac "watek nic niewnoszacy" 13.10.06, 13:14
      przyklady.

1. "szukam pracy prosze info na maila"
      2. "czy 45k rocznie to duzo?"
      3. "wy tam na wyspach to jestescie tacy a tacy", "wy tam w bulbonii jeszcze gorsi"
      • korkix78 Re: proponuje zdefiniowac "watek nic niewnoszacy" 13.10.06, 13:29
        No dobra, ale np

"Ceny nieruchomosci w Polsce wzrosna o 200% rocznie"

ma sie wlasciwie nijak do Wielkiej Brytanii i Irlandii, ale jednak posrednio
        moze byc powiazany. Osobiscie lubie sobie czasami podyskutowac (jak jest o cyzm
        i mam o tym blade pojecie) o ekonomii, i choc np watek taki mowi o tym co sie
        dzieje w Polsce z nieruchomosciami (wiec jaki to ma zwiazek z W. Brytania???)
        to jednak fakt jest taki, ze nie brakuje Polakow pracujacych na Wyspach ktorzy
        wahaja sie miedzy inwestycja w dom w W.Brytanii lub Polsce. [patrz - przylepka
        u gory].

I co wtedy ?
        • kerryman Re: proponuje zdefiniowac "watek nic niewnoszacy" 13.10.06, 13:56
          no to moze bedziemy glosowac. tylko jaka metoda wybierzemy metode glosowania? lol
          forum trzeba oczyscic najpierw z najczesciej pojawiajacych sie smieci.
          ostatnio rozwalil mnie watek dot. pracy w Islandii. :)
          • korkix78 Re: proponuje zdefiniowac "watek nic niewnoszacy" 13.10.06, 14:11
            Ja juz powiem Ci wole cos nieypowego, jesli ciekawego niz rozbrajajace watki o
            nazwie "NIN i TAX" - wchodzisz do srodka wierzac po cichu,ze problem jest jakis
            moze nietypowy,i pytanie brzmi np "No, jak to wlasciwie z nimi jest? wie
            ktos ?" heh.

Albo : "Oplaca mi sie wyjechac ?"
            A wewnatz:

"Teraz mam tyle a tyle a jesli wyjade to bede mial tyle a tyle. Jstem bardzo
            inteligentny i zaradny, ale co mam zrobic ?"
    • Gość: poranna kawa Re: watek techniczny IP: *.range81-157.btcentralplus.com 13.10.06, 14:28
      no czesc przegladam to forum od tygodnia ,z moich obserwacji wynika ze
      najwiecej tematow rzucaja tzw. goscie czasami zdarzy sie jakis glupi pos trolla
      ale za to frekfensja jest najwyzsza i watek sie rozwija, jak rownierz daje
      poczatek nowym tematom ,przez co nie jest nudno.tak wiec przymusowe logowanie
      zmusi nas do czytania nudnych postow stalych "logowiczow"
      • mankind2000 [...] 13.10.06, 14:36
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • peat bez wyzwisk prosze... 13.10.06, 14:49

... przynajmniej na tym watku :)

ciesze sie z kazdego glosu, bo nie jest to IMHO latwa decyzja

wasz

peat
          • kerryman Re: bez wyzwisk prosze... 13.10.06, 14:56
            peat prosze....zlituj sie i nie uzywaj tego IMHO debilnego skrotu :)
          • mankind2000 Re: bez wyzwisk prosze... 13.10.06, 15:17
            peat napisał:

>
            > ... przynajmniej na tym watku :)
            >
            > ciesze sie z kazdego glosu, bo nie jest to IMHO latwa decyzja
            >
            > wasz
            >
            > peat

ulatwie ci ja - skasuj watek i zapomnij o sprawie :))))
            btw. jak mozesz pozwolić żeby jakiś fourpounds-zmywakowiec
            obrażał Elitę tego forum??
            • Gość: poranna kawa Re: bez wyzwisk prosze... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 13.10.06, 18:33
              Dear Mankind2000,
              as I wrote before, you can’t say anything wise and your posts are boring and
              stupid.
              Belonging to elite required highly developed mental ability.
              PS. By the way we have just finished our diner so I have to do the washing-up.
              • Gość: Xena Re: bez wyzwisk prosze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:25
                O litosci!!!! Po polsku juz nie umiemy pisac?
    • seth.destructor Re: watek techniczny 13.10.06, 15:43
      Jestem przeciw logowaniu. Wymusi to od osob, ktore wpadly tu tylko na chwile,
      szukajac informacji, zakladanie kont praktycznie do jednorazowego uzytku. Nie
      szkoda miejsca na serwerze?
      • Gość: :-) Re: watek techniczny IP: 205.223.239.* 13.10.06, 16:50
        Do szukania informacji nie trzeba sie logowac ;)
        Chciales powiedziec chyba, ze zamiast jej poszukac zadadza to samo pytanie po
        raz 10.

Mozna wprowadzic logowanie na jakis czas i zobaczyc jak sprawy sie maja.
        • kerryman Re: watek techniczny 13.10.06, 16:59
          dokladnie. poza tym w gaszczu bezsensownych watkow i tak trudno cokolwiek znalezc.
    • ghrom Ja jestem za 13.10.06, 21:35

• Gość: majkel Re: Ja jestem za IP: 85.134.188.* 13.10.06, 23:23
        peat nie rob peapipy nie rob logowania
    • mike-great peat'aj !!! 14.10.06, 13:40
      peat'aj !!!

• mike-great peat'aj !!! 14.10.06, 13:40
      peat'aj !!!

• Gość: M.M. Re: peat'aj !!! IP: *.range81-151.btcentralplus.com 14.10.06, 20:55
        Nie wiem czy jest to technicznie mozliwe ale proponowalbym ustawienie przymusu
        logowania na zakladanie nowych watkow, zas na odpowiedz w juz istniejacych
        dotychczasowa zasade.

Dlaczego?

Otoz przymus zalogowania w jakims % (byc moze nieduzym) napewno ograniczy ilosc
        powtarzajacych sie/bezsensownych watkow na forum. Jednoczesnie brak
        obligatoryjnego logownia sie przy odpowiedziach zapobiegnie ewentualnemu
        obumarciu forum, gdyz nadal bedzie istniala dotychczasowa swobowa(szybkosc)
        wypowiedzi. Da to rowniez gwaranacje, ze na sensowne watki zechca odpowiedziec
        osoby, ktore majac jakas wiedze w danej materii, a ktorym nie chcialoby sie
        zalogowac, by cos napisac.

Pozdrawiam,
        M.
        • business3 A jaka wiedza potrzebna do tego wątku? 14.10.06, 21:22
          A jaka wiedza potrzebna do tego wątku?

Gość portalu: M.M. napisał(a):

> Nie wiem czy jest to technicznie mozliwe ale proponowalbym ustawienie przymusu
          > logowania na zakladanie nowych watkow, zas na odpowiedz w juz istniejacych
          > dotychczasowa zasade.
          >
          > Dlaczego?
          >
          > Otoz przymus zalogowania w jakims % (byc moze nieduzym) napewno ograniczy ilosc
          > powtarzajacych sie/bezsensownych watkow na forum. Jednoczesnie brak
          > obligatoryjnego logownia sie przy odpowiedziach zapobiegnie ewentualnemu
          > obumarciu forum, gdyz nadal bedzie istniala dotychczasowa swobowa(szybkosc)
          > wypowiedzi. Da to rowniez gwaranacje, ze na sensowne watki zechca odpowiedziec
          > osoby, ktore majac jakas wiedze w danej materii, a ktorym nie chcialoby sie
          > zalogowac, by cos napisac.
          >
          > Pozdrawiam,
          > M.
    • noteb bujac to my, a nie nas 14.10.06, 22:14
      peat napisał:

> druga rzecz - przy ostatniej dyskusji na temat logowania padl argument, ze po
      > logowaniu mozna zalozyc "ignora" na nicki - o tym nigdy nie pomyslalem i jest
      > to IMHO powazny argument, aby wprowadzic przymusowe logowanie

a jeszce powazniejszy argument, to taki, ze co 2, ktory zalozy konto czasem go
      bedzie ogladal (znaczy sie poczte) i

bedziecie mogli wysylac ten cholerny reklamowy spam

he he he
    • mankind2000 Re: watek techniczny 15.10.06, 17:19
      watek utnął w martwym punkcie.. :)
    • eeela Re: watek techniczny 15.10.06, 18:06
      Jestem za. Sama loguje sie zawsze i nie uwazam, zeby to byla az taka straszliwa
      fatyga dla innych forumowiczow. A Peatowi w pewnym stopniu ulatwi prace.
    • nieszka2006 W polowie masz racje...... 15.10.06, 21:04
      przyklad......patrz post sephora....glupota i nieporadnosc nie zna granic. Nie
      mozna sprawdzic w wyszukiwarce trzeba zadawac idiotyczne pytania i wlasnie robia
      to ludzie bez loginu (stalego nicka). Ale zeby tak odrazu zmuszac do zakladania
      konta.......Nie.....zaproponuj inny sposob na likwidacje durnych poscikow
      wlasnie gosci tego typu jak zacytowany powyzej (ponizej podaje linka )
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=50367709
      Pozdrawiam
    • Gość: macho Czy peat jest Ubekiem tak jak Michnik? IP: *.server.ntli.net 22.10.06, 07:40
      Poważny argument w dyskusji o logowaniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka