mulinka 02.02.05, 15:37 wszystkich, ktorych dotad nie witalismy ) prosze sie wpisywac (tak dla ulatwienia) z partyjnym pozdrowieniem! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greentea2 Re: no i witamy 02.02.05, 15:44 No to ja sie pisze na liste. Pierwszy post napisalam 26 lipca ubieglego roku i do tej pory nie mialam watku powitalnego. Witam Odpowiedz Link
tamsin Re: no i witamy 02.02.05, 15:55 nie wiem czy mam skleroze, ale tez nie przypominam sobie watku powitalnego dla mnie. Zastrzegam ze MOGE miec skleroze, ale watkiem nie pogardze ) Witam ) Odpowiedz Link
greentea2 Re: no i witamy 02.02.05, 15:58 Witamy cie Tamzin na lonie naszego forum ;D Buziaki Odpowiedz Link
maja92 Re: no i witamy 02.02.05, 15:57 No to witam)))Panie na prawo i na lewo)) ...Panow tez...... Moj pierwszy byl 3 marca 2004 (rannnnnny to juz prawie rok - bendem swientowac) ))))) Chyba kiedys nie bylo powitalnych tylko wszyscy razem w jednym musieli sie meldowac......... Buzka Odpowiedz Link
bietka1 Re: no i witamy 02.02.05, 16:00 I ja dopisuje sie do tych, ktorzy nie mieli watku powitalnego. Aczkolwiek nie narzekam, bo moj pierwszy post spotkal sie z tak wspanialym przyjeciem, ze niczego wiecej nie potrzebowalam. Chyba nigdy tego nie zapomne )) Odpowiedz Link
st0krotka Re: no i witamy 02.02.05, 16:04 dopisuje sie do listy osob bez watku powitalnego. ale nie narzekam, bynajmniej, bo zaraz po moim pierwszym poscie zostalam zaproszona na spotkanie wtedy jeszcze niepartyjne. :o) Odpowiedz Link
jollyvonne Re: no i witamy 02.02.05, 16:43 A ja was wszystkie oficjalnie zgloszone (a przeze mnie rozpoznawalne) juz hurtowo przywitalam w watku mulinki i cobei, a teraz prosze tam sobie pojsc i przeczytac! jollyvonne Odpowiedz Link
bibi1 Re: no i witamy 02.02.05, 17:25 dopisuje bibi do watku powitalnego,ktorego na wlasne zyczenie nie miala, ale teraz jej zrobimy)) Bibi-witamy cie cieplutko, rozgosc sie i nadstaw musztardowe, bo tu wkupne trzeba wypic Odpowiedz Link
gherarddottir Re: no i witamy 02.02.05, 18:23 no ija sobie nie przypominam swojego ) alem przyjeta do partii to i wybaczam ) Odpowiedz Link
abere8 Re: no i witamy 03.02.05, 00:29 Ja tak sobie siedze i mysle, ha ha, tyle starych forumowiczek bez wlasnych watkow powitalnych, a tu zdalam sobie sprawe, ze sama takowego nie mialam! (chyba) Tym samym nadrabiam zaleglosci i sie dopisuje Witajcie, moje drogie! Odpowiedz Link
aalex_b minie roczek ... jak sie zasiedzialam :)))))) 03.02.05, 10:34 ((( nie moge dokopac sie mojego pierwszego postu ((( podreptalam wiec na Forum Hiszpanskie, skad pomysl sie wyklul )) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15061&w=10975512&a=10988627 o rany!!!!! 25 luty 2004!!!!! ale sie zasiedzialam!!!!!!!! ))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
maja92 Re: minie roczek ... jak sie zasiedzialam :)))))) 03.02.05, 11:14 aalex_b, a ja zaraz za tydzien nie wytrzymalam i musialam sie dopisac: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16726&w=11016825&a=11143541 Bedziemy opijac za pare dni????? )))))) Odpowiedz Link
mon101 Re: no i witamy 25.03.05, 21:38 Jestem nowicjuszka, na Forum czesto jako "podgladaczka" ("podgladacz"jednak brzmi lepiej, nie wiadomo dlaczego).Wtajemniczcie mnie jak to Forum funkcjonuje. Co to jest "watek powitalny"? Wesolych Swiat! Kiedys dawno temu mielismy takie powiedzenie: "Z okazjii Wielkiej Nocy po jaju dla Kraju!" Odpowiedz Link
asia.sthm Re: no i witamy 25.03.05, 21:47 Mon to sie "skrytka" nazywa taka podgladaczka. To ja sie tez witam ,bo co mi szkodzi. Tak piedziesiaty jedenasty raz, a co. I witam wszystkie te juz obecme i te skrytki jeszcze w garderobie. Odpowiedz Link
jan.kran Re: no i witamy 27.03.05, 23:03 mon101 napisała: > Jestem nowicjuszka, na Forum czesto jako "podgladaczka" ("podgladacz"jednak > brzmi lepiej, nie wiadomo dlaczego).Wtajemniczcie mnie jak to Forum > funkcjonuje. Co to jest "watek powitalny"? Wesolych Swiat! Kiedys dawno temu > mielismy takie powiedzenie: "Z okazjii Wielkiej Nocy po jaju dla Kraju!" Watek powitalny to jest jak nowy nick przychodzi na forum i ten nowy albo Forumowicze otwieraja watek pt." Witaj Kowalska, fajnie ze wpadlas" albo cos w tym rodzaju. Niektore osoby wslizguja sie po cichu jak ja. Wiec poniewaz watku swojego nie mialam a watek gremialny bardzo mnie sie podoba mozecie mnie tu powitac)) Pisze ze trzy miesiace. Najpierw podczytywalam, bo nie bylam do konca pewna czy to forum mi pasuje. Przynioslam 12 musztardowek , koniaczek i sledzika. Bardzo sie ciesze ze znowu sie bedzie mozna napic i poswietowac))) Kran. Odpowiedz Link
beetaa Re: no i witamy 25.03.05, 21:47 to jeszcze ja najpierw podgladalam, a od jakiegos czasu wpadlam w nalog pozdrawiam z wawy beata Odpowiedz Link
blue_jay Re: no i witamy 25.03.05, 23:16 wiecej czytam niz pisze, ktos tu sie zalil, ze potrzebny jest kurs szybkiego czytania, aby za Wami nadazyc.. prawde powiedziawszy szczerze w to watpie Odpowiedz Link
ponponka1 Witomy :) 26.03.05, 07:21 Wszystkich podgladaczy....ja tez tak zaczynalam Tak sobie mysle z czego to wynika, i przynajmniej u mnie, chyba z dosc przykrych doswiadczen na innych forach....i jak sie tu rafia, to tak trudno uwierzyc,ze jak sie chce to moze byc i milo i pouczajaco ) Dzieki za taki miejsce dziewczyny!!!! Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
myszka888 Re: no i witamy 28.03.05, 01:42 A tez sie dolaczam do watku powitalnego Nie pamietam, czy mialam swoj... wiec nie zaszkodzi sie tu do listy dopisac I pozdrawiam wszystkie forumowiczki! Odpowiedz Link
mysiulek08 A ja moge 13.04.05, 01:56 sie przysiasc? Bo ze mnie zaden emigrant Ot, ktoregos pieknego listopadowego dnia, w rocznice Niepodleglosci, wzielam gleboki oddech i po 16 godzinach lotu wyladowalam na najcudniejszym zakatku swiata I tak sobie zyje na wakacjach juz prawie poltora roku Odpowiedz Link
feelfine Re: A ja moge 13.04.05, 02:16 Mysiulek Kochana z Patagonii piszesz ??? Najpierw gorace usciski a potem opowiedz wszystko i dokladnie jak tam jest i ogolnie wszystko co sie da ) Pozdrawiam Ula/Feelfine z Hamburga Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: A ja moge 13.04.05, 03:02 Z samego serca Patagonii to nie, zyje ciut wyzej, w Santiago de Chile ale poludnie Chile odwiedzam tak czesto jak moge Jak tu jest? Po prostu pieknie, az dech zapiera. Takie zachody slonca mam na codzien z okien sypialni: www.polcom.cl/zloto Zjechalam do moich przyjaciol i robie to chcialam: podrozuje i gotuje Cos wiecej, hm to bylaby dluga epistola ******************************* www.polcom.cl/patagonia volvina.blog.onet.pl smakosze.blox.pl Odpowiedz Link
asica74 Re: A ja moge 13.04.05, 09:34 mysiolek witaj serdecznie! nie mam nic przeciwko kucharskiej epistole! Wiec przerwij kucharzenie na chwile i wszytsko nam napisz, a potez now mozesz gotowac Odpowiedz Link
lalka_01 czy mozna? 13.04.05, 11:03 poczytam, moze cos skrobne. Tylko musze sie rozkrecic . Pd Niemcy od prawie 5 lat. Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: no i witamy 13.04.05, 11:20 witam i pozdrawiam wszystkich tu *urzedujacych* )- Hania Odpowiedz Link
sylwek07 Re: no i witamy 13.04.05, 13:30 witaj lalka_01 a Pd Niemcy to jaki rejon?bo tam mam znajomych kolo Freiburga tzn blizej granicy ze Szwajcaria Odpowiedz Link
lalka_01 Re: no i witamy 13.04.05, 13:32 no to masz jeszcze jedna znajoma kolo Fryburga Odpowiedz Link
swist33 Re: no i witamy 13.04.05, 22:16 Bardzo tu milutko u Was moje Panie, czy mozna sie przylaczyc? Odpowiedz Link
tamsin Re: no i witamy 13.04.05, 22:32 oczywiscie swist ze mozesz sie dolaczyc! a skad stukasz? bo po imieniu nie moge sie domyslic )) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: no i witamy 13.04.05, 22:46 lalka_01 napisała: > no to masz jeszcze jedna znajoma kolo Fryburga ----------------------------------- jak mozesz to napisz mi e-mial: sylwek07@gazeta.pl Odpowiedz Link
swist33 Re: no i witamy 14.04.05, 14:27 dzieki za powitanie!! Stukam z Krainy Deszczowcow czyli z Belgii....bueeee... Odpowiedz Link
mulinka Re: no i witamy 14.04.05, 17:54 witam wszyskich ) Dzien dobry Milym Paniom buziak! Odpowiedz Link
triskell Re: no i witamy 17.04.05, 07:05 mulinka napisała: > wszystkich, ktorych dotad nie witalismy > ) > prosze sie wpisywac (tak dla ulatwienia) > > z partyjnym pozdrowieniem! No to ja się wpisuję . Zajrzałam na to forum dopiero dzisiaj, ale to, co przeczytałam, podoba mi się, więc chyba będę się tu od czasu do czasu pojawiać. Partyjne goździki i buziaczki w prawy policzek dla wszystkich, Triskell (Wrocławianka, od ponad póltora roku w północno-zachodnich Stanach) Odpowiedz Link
liloom Re: no i witamy 17.04.05, 09:18 witam tyz z niedzielnego wiednia. oczywiscie pogoda sie popsula jak to w weekend! Odpowiedz Link
summerdays Re: no i witamy 17.04.05, 12:56 "Zdrastwujcie, ktoredy do Wioski Galow"...? Mnie powitano krotko acz sympatycznie gdy rozpoczelam troche czasu temu watek w sprawie petycji - Terry Schiavo. Od tej pory czytam Was namietnie ale odzywac sie mam stracha... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: no i witamy 17.04.05, 18:46 Ulkaa ma racje, my zywcem nikogo nie zjadamy, upijamy najpierw doprawionym drinkem, a potem przyrzadzamy z ziolami i elegancko podajemy z salatka.Ha ha. Witajcie ,witajcie, dywanik rozlozony i kwiatki na stole. Odpowiedz Link
foxie777 Re: no i witamy 22.04.05, 04:39 hello! to juz druga proba, ciekawi mnie zycie Rodaczek za granicami naszego Kraju i bylo by milo porozmawiac. czy jest powod dla ktorego to forum jest prywatne? pozdrawiam Odpowiedz Link
alex113 Re: no i witamy 22.04.05, 07:07 Ja corka marnotrawna, wracam na lono (a juz myslalam ze sie uporalam z internetowym uzaleznieniem, eh ...) Poza "artystka poprzednio znana jako Krolewna Sniezka" to mnie chyba nikt z obecnego grona nie wital, bo ja pamietam jak tu bylo 20 wpisow i jak bardzo cieszylysmy sie zapelnieniem watkami jednej strony. (Lo matko czy ja zawsze musze sie postarzac ))))))))))) Asica Sztokcholmska tez jakos tak od poczatku tu byla, a potem pojawilo sie sporo osob a ja sie pogubilam kto, co, gdzie i jak )))) Odpowiedz Link
nataasza Re: no i witamy 22.04.05, 08:57 Czasow na tym forum, o ktorych piszesz, ja nie pamietam, bo ja mlodka jestem hihi. W zasadzie chcialam Ci powiedziec "witaj alex" i nadrabiaj zaleglosci, bo nas tu naprawde sporo sie zrobilo. pozdrowka natasza Odpowiedz Link
dede1 Re: no i witamy 22.04.05, 22:19 Tez sie przywitam. Kilka razy zaledwie odezwalam sie na tym forum. Ale jestem od jakiegos czasu podgladaczka. Pisze z Niemiec (Ffm). 1 lipca minie 5 lat jak tu mieszkam. 25 lipca notomiast obchodze 4 rocznice slubu z bardzo fajnym facetem. Pochodze z Lublina. Rocznik 74. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Bardzo cieplo na tym forum. To mila odmiana w porownaniu z innymi forami. Odpowiedz Link
mulinka Re: no i witamy 23.04.05, 00:22 witaj dede1 ) (tez mam za pare dni 4 rocznice slubu z fajnym facetem Odpowiedz Link
sevena Re: no i witamy 23.04.05, 20:44 Witam wszystkich bardzo serdecznie, bardzo mi sie podoba wasze forum, zlot ludzi z calego swiata.Dla uzupelnienia jestem z Holandii. Odpowiedz Link
jan.kran Re: no i witamy 23.04.05, 20:53 Po pierwsze witam Nowa))) Ja tez nie stara ( forumowo , bo wiekowo to ho, ho)) ale Starszyzna pewnie gddzies sie upija po katach w sobotni wieczor wiec ja z gozdzikiem w jednej i z musztardowka z koniaczkiem w drugiej witam))))) Po drugie: ktos pytal czemu to forum prywatne. Zasada forum prywatnego jest to ze jest one moderowane.Admin lub adminowie moga wycinac watki. Chodzi o zeby nie bylo trolli i innego swinstwa. Ja czytam tylko fora prywatne. Kran. Odpowiedz Link
jan.kran Re: no i witamy 23.04.05, 20:56 Piszac Nowa mialam na mysli Sevena. A Frankie mie o minute wyprzedzila. Witam jeszcze wiec raz tym razem hurtowo wszystkie )) Kran. Odpowiedz Link
frankie36 Re: no i witamy 23.04.05, 20:52 Witam wszystkie nowe na lonie partyi,my tu od czasu do czasu popijamy z musztardoweczek,rozwazamy wyzszosc czapek-uszatek nad moherowymi beretami,a przede wszystkim podstawiamy miekka poduche na miekkie ladowanie wszystkim tym ktorzy tego potrzebuja,rozgoscie sie serecznie))))))))))))))) Odpowiedz Link
cardiff Re: no i witamy 25.04.05, 20:39 cardiff napisała: > Czesc Kobietki! Wreszcie sie witam z E-WAMI OJ i zjadlo reszte! No wiec witam sie, bo do tej pory po kryjomu tylko Was poczytywalam. A teraz chce oficjalnie! Sciskam, Olka Odpowiedz Link
asia.sthm Re: no i witamy 25.04.05, 21:31 No to tez oficjalnie, po partyjnemu sciskam i prosze ,masz gozdzika na przywitanie ))) Odpowiedz Link
mon101 Re: no i witamy 25.04.05, 21:29 Witaj cardiff, prawda ze to wciaga, najpierw sie podglada a potem palce swedza))))) Odpowiedz Link
triskell Re: no i witamy 25.04.05, 22:48 mon101 napisała: > Witaj cardiff, prawda ze to wciaga, najpierw sie podglada a potem palce > swedza))))) U mnie to było od razu swędzenie, bez podglądania, inny przebieg choroby. Witam wszystkie jeszcze nowsze niż ja (bo ja tu już od tygodnia, więc już się rozgościłam). Sałatka jest w lodówce a wypełniacze musztardówek w barku. Odpowiedz Link
cardiff Re: no i witamy 25.04.05, 22:54 Oj dlugo nie musialo... W koncu sie nie wytrzymalo, hi hi: Odpowiedz Link
hela1 To ja tez sie witam 25.04.05, 22:45 Przywloklam sie za kilkoma znjomymi nickami. Moge sie przysiasc? Mam ze soba gin, kilka butelek Schweppesa Russian do mieszania z ginem. Czy jest lod? Pozdrawiam z Norwegii Odpowiedz Link
cardiff Re: To ja tez sie witam 25.04.05, 22:56 he he. Lod to raczej u was, mieszkanko fiordow Ja tez mam nadzieje na rozgoszczenie sie Odpowiedz Link
asia.sthm Re: To ja tez sie witam 25.04.05, 22:57 Hela, u nas zawsze lod w pogotowiu. Musztardowki tez zawsze wypucowane. Z takim napitkiem, to ty wlaz i sie nie pytaj. Ty za miedza, wiec witaj sasiadko )) Odpowiedz Link
cardiff Re: no i witamy 25.04.05, 22:55 pozdrawiam i sciskam. I mam nadzieje na dlugie Polek rozmowy! Odpowiedz Link
kjustynab Re: no i witamy 25.04.05, 23:38 to i ja sie dopisuje. Choc pisywalam wczesniej, ale daaawno temu. Kaisa NL Odpowiedz Link
socka2 Re: no i witamy 01.05.05, 17:08 no i mi udalo sie znalezc to forum )) witam ze slonecznej Italii i pozdrawiam wszystkie forumowiczki !!! Ania Odpowiedz Link
mulinka Re: no i witamy 01.05.05, 17:19 witam "nowe' Panie ) i wszystkich innych (po powrocie) nareszcie w domku buziak! Odpowiedz Link
i-ka Re: no i witamy 02.05.05, 00:02 I ja sie rowniez witam Was - chyba (na pewno!) zagoszcze dluzej Super forum! Odpowiedz Link