Dodaj do ulubionych

Rodzina a CRM

IP: 81.144.199.* 09.11.06, 13:02
Czy sprowadzil ktos juz moze rodzine do domu wynajmowanego od CRM-u? Nie
chodzi mi o 2 tygodnie odwiedzin, ale o staly pobyt. Czy byly juz u Was
jakies kontrole z CRM-u?
Obserwuj wątek
    • Gość: Remaps Re: Rodzina a CRM IP: *.qnet.com 09.11.06, 13:06
      Uczciwi płacą i się nie martwią, a nieuczciwi kombinują jak ty i z gaciami
      pełnymi strachu wypatrują kontroli. żałosne.
      • Gość: omas Re: Rodzina a CRM IP: 81.144.199.* 09.11.06, 13:19
        Co niby uczciwi placa? ja place za dom wiecej niz powinienem, tzn. CRM
        wynajmuje go za £625/pm, a my wynajmujemy go od CRM-u za £960/pm, co do
        kombinowania to chodzi mi o to czy jest taka mozliwosc, poniewaz jak nie to
        musialbym wynajac kolejny domek lub mieszkanie pomimo, ze by mi sciagali caly
        czas pieniadze za ten gdzie nie mieszkam.
        • Gość: e-vil Re: Rodzina a CRM IP: 84.13.135.* 09.11.06, 13:24
          625 sam czynsz.. rozumiem, że council tax, servis charges, rachunki (woda, prąd)
          to za darmo

Mielismy ze dwie wizyty z agencji, wszystkie byly uprzednio zapowiedziane.
          Klucze agencja i wlasiciel mieszkania posiadaja.. wiec nawet jak nie ma nikog w
          domu - to i tak wejda
          • Gość: omas Re: Rodzina a CRM IP: 81.144.199.* 10.11.06, 12:17
            £960/pm placimy jedynie za mieszkanie + za wszystkie dodatkowe rachunki musimy
            placic sami, czyli: prad, gaz woda, council tax, tv license. Lacznie wychodzi
            okolo £1020/pm
            • Gość: ju Re: Rodzina a CRM IP: 194.81.160.* 10.11.06, 17:16
              nie mowimy crm dogadujemy sie miedzy soba
              • Gość: Qba Re: Rodzina a CRM IP: 85.12.64.* 11.11.06, 15:45
                CRM to najwieksza banda smierdzacych zlodzieji. Kasuja grubo za chaty i jeszcze
                robia problemy ze wszstkim. Beszczelne zlodzieje !!!! Nie pytac ich o nic i
                niegadac z nikim, sprowadzac rodzinki i mieszkac! a CRM niech sie w dupe
                pocaluje! Kontroli to nie ma zadnych bo oni chyba nawet nie wiedza gdzie my
                mieszkamy hehe!
    • Gość: adam Re: Rodzina a CRM IP: 81.144.199.* 16.11.06, 16:48
      zadnej kontroli nie bedzie chyba ze ktos ze wspolmieszkanców Cie podkabluje jak
      u nas, mieszkalismy w 4 osoby i do kolegi przyjechala dziewczyna; na czátku
      bylo spoko ale ktoregos dnia ktos nie wytrzymal i zakablowal ... koniec koncow
      kolega wrocil z dziewczyná do Polski bo go wyexmitowali a na jego miejsce
      przyjechal jakis palant co zajelo mu niecale 2 tygodnie !!! wiec lepiej nikogo
      nie sprowadzac jesli atmosfera w domu jest niepewna no chyba ze mieszkacie i
      sie wszyscy ze soba przyjaznicie ... pozdrawiam i zycze powodzenia
      • Gość: goosik Re: Rodzina a CRM IP: *.range86-135.btcentralplus.com 23.11.06, 16:46
        u nas przyjazna atmosfera ale juz byly 3wizyty z crm
    • Gość: ciziek Re: Rodzina a CRM IP: 81.144.199.* 28.11.06, 14:19
      A u nas wlezli mi na leb z dwoma dupami i wszyscy sie zmowili, jeszcze za
      rachunki mialem niezle beknac, wnerwiony bylem dwa miesiace.Lepiej sie na
      przyjazdy nie zgadzac, bo bedzie party codzien, ale bez ciebie.A o spaniu wtedy
      zapomnij. Jakos mi sie powidlo, gnojki wyladowali w innej i gorszej robocie,
      pojechali sobie, ale tylko sam to zalatwilem, Tesco nic to nie obchodzilo i crm
      tez, bo czasem to sa domy tesco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka