Dodaj do ulubionych

wędliny Morlinn w Tesco

IP: *.bulldogdsl.com 23.11.06, 18:09
u mnie pojawiły się
polędwica sopocka za 99p
wieska za 99p
i kabanosy za 1,49 Ł

mniami :)
Obserwuj wątek
    • Gość: omas Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 81.144.199.* 24.11.06, 14:13
      Pracujesz w EXTRA? z tego co zauwazylem to tylko w Tesco Extra sa polskie
      produkty :(
      • Gość: 1spag Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 24.11.06, 16:27
        Tez ostatnio widzialem porankiem na ladzie pudelko Morlin, na dziale z wedlinami
        "niepaczkowanymi" pytalem goscia ale sm nie wiedzial jeszcze co to
        • Gość: Autor Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 89.241.211.* 24.11.06, 19:45
          Ja u nas wprawdzie jeszcze takich wędlin nie widziałem, ale za to odkryłem
          sezamki z Polski, na dziale produktów etnicznych, razem z hinduskim żarciem hehehe.
    • Gość: garcia Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: *.cable.ubr06.stav.blueyonder.co.uk 24.11.06, 22:29
      W moim Tesco jest całe stoisko z polską żywnością. Mamy soki tymbarka, costa,
      kubusie, czekolady wedla, chałwa, pierniczki, paluszki, pasztety drobiowe, całą
      masę sałatek warzywnych, musztardy, ketchupy pudlischki, bigos, gulasz, gołąbki,
      fasolkę po bretońsku, flaczki, golonkę, a nawet kompoty w litrowych słoikach.
      Poza tym mamy polską kucharkę na stołówce - żyć nie umierać :) Pozdrawiam.
      • Gość: Autor Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 89.240.218.* 25.11.06, 11:12
        hehe, niezle...moze i u nas tak niedługo będzie :-)
      • Gość: e-vil Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 89.241.128.* 25.11.06, 20:46
        polska kucharka? :-o
        a gotuje polskie jedzenie, czy odgrzewa angielskie standardy?
        frytki, pasta bake i chicken curry?
        • Gość: gosc vs gosc Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 195.188.41.* 27.11.06, 12:22
          Dodajmy jeszcze chicken tikka masala, macaroni cheese i moj 'ulubiony' zestaw
          pod tytulem 'jest zawsze' czyli fish fillet & chips. No i niesmiertelne warzywa
          z wody, nieskalane jakimikolwiek przyprawami.
          Teskno czasem za normalnym zarciem :(
          • Gość: e-vil Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 84.13.28.* 28.11.06, 18:30
            u nas niedawno zmieniła się firma obsługująca kuchnie i coś takiego jak zestawy
            sałatkowe jest im nieznane. Wcześniej głownie tym się żywiłam. Teraz niestety
            żywię się we własnym zakresie. Wydaję więcej na jedzenie, przygotowuję sobie w
            domu (w pracy najwyżej odgrzeję), ale jem normalnie.. Swoją drogą większość
            Polaków w moim sklepie przynosi własne jedzenie.. kanapki, bądź już gotowy obiad.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka