Gość: koneser IP: *.bulldogdsl.com 23.11.06, 18:09 u mnie pojawiły się polędwica sopocka za 99p wieska za 99p i kabanosy za 1,49 Ł mniami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: omas Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 81.144.199.* 24.11.06, 14:13 Pracujesz w EXTRA? z tego co zauwazylem to tylko w Tesco Extra sa polskie produkty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 24.11.06, 16:27 Tez ostatnio widzialem porankiem na ladzie pudelko Morlin, na dziale z wedlinami "niepaczkowanymi" pytalem goscia ale sm nie wiedzial jeszcze co to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 89.241.211.* 24.11.06, 19:45 Ja u nas wprawdzie jeszcze takich wędlin nie widziałem, ale za to odkryłem sezamki z Polski, na dziale produktów etnicznych, razem z hinduskim żarciem hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garcia Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: *.cable.ubr06.stav.blueyonder.co.uk 24.11.06, 22:29 W moim Tesco jest całe stoisko z polską żywnością. Mamy soki tymbarka, costa, kubusie, czekolady wedla, chałwa, pierniczki, paluszki, pasztety drobiowe, całą masę sałatek warzywnych, musztardy, ketchupy pudlischki, bigos, gulasz, gołąbki, fasolkę po bretońsku, flaczki, golonkę, a nawet kompoty w litrowych słoikach. Poza tym mamy polską kucharkę na stołówce - żyć nie umierać :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 89.240.218.* 25.11.06, 11:12 hehe, niezle...moze i u nas tak niedługo będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-vil Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 89.241.128.* 25.11.06, 20:46 polska kucharka? :-o a gotuje polskie jedzenie, czy odgrzewa angielskie standardy? frytki, pasta bake i chicken curry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc vs gosc Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 195.188.41.* 27.11.06, 12:22 Dodajmy jeszcze chicken tikka masala, macaroni cheese i moj 'ulubiony' zestaw pod tytulem 'jest zawsze' czyli fish fillet & chips. No i niesmiertelne warzywa z wody, nieskalane jakimikolwiek przyprawami. Teskno czasem za normalnym zarciem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-vil Re: wędliny Morlinn w Tesco IP: 84.13.28.* 28.11.06, 18:30 u nas niedawno zmieniła się firma obsługująca kuchnie i coś takiego jak zestawy sałatkowe jest im nieznane. Wcześniej głownie tym się żywiłam. Teraz niestety żywię się we własnym zakresie. Wydaję więcej na jedzenie, przygotowuję sobie w domu (w pracy najwyżej odgrzeję), ale jem normalnie.. Swoją drogą większość Polaków w moim sklepie przynosi własne jedzenie.. kanapki, bądź już gotowy obiad. Odpowiedz Link Zgłoś