Dodaj do ulubionych

Do mam miezkających w Liverpoolu

28.12.06, 07:52
Mam pytanie , ponieważ wybieram się tam na zakupy - proszę o radę gdzie wybrać
się do sklepów ? i do jakich?
Chodzi mi o zakupy dla synka , męża i dla mnie - dodam ,że noszę rozmiar ...xxl.
Czy w styczni są jakieś obniżki ?
Dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • jagienkaa Re: Do mam miezkających w Liverpoolu 28.12.06, 20:04
      xxl rozmiar to normalka w Anglii, rozmiary w sklepach zwykle są od 8 do 20 (8
      to 36) a w styczniu jest bardzo dużo obniżek wszędzie:)
      polecam też to forum:forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37418

• deadeasy Re: Do mam miezkających w Liverpoolu 28.12.06, 20:39
      Obnizki sa do poczatku stycznia (potem tez mozna kupic tansze rzeczy ale moze
      nie wszystkie fasony beda mialy pozadane rozmiary). Rozmiary wieksze XL,XXL,
      18/20/22 sa dostepne we wszystkich sklepach z odzieza (22 moze troche mniej
      popularny). Evans to sklep z odzieza od rozmiru 16 w gore. Next natomiast ma
      nawet serie "petites" takze i z wiekszymi rozmiarami dla kobiet nizszych (do
      rozmiaru 16). Per Una w Marks & Spencer ma duza game rozmiarow, tylko trzeba
      koniecznie mierzyc, bo ja tam spodnice musze kupowac rozmiar 8 choc tak
      naprawde nosze 10 w porywach do 12.

Polecam TXMaxx ale to jak ma sie duzo czasu i cierpliwosci zeby wertowac
      wieszaki.

Evans jest w Clayton Square (przy wielkim ekranie, po stronie Boots)
      Next jest na Church Street i w Speke (ten ostatni jak sie z Liverpool jedzie na
      lotnisko).
      TXMaxx tez jest niedaleko ekranu telewizyjnego.
      Polecam tez dom towarowy John Lewis (ubrania dla mezczyzn sa na parterze,
      kobiet I i II p, dzici IIIp) - dom jest dwuczesciowy - cos jak Wars i Sawa w
      Warszawie - dwie czesci polaczone ze soba przejsciami na kazdym pietrze.
      • Gość: Mwaruwari Re: Do mam miezkających w Liverpoolu IP: *.autocom.pl 28.12.06, 23:37
        Właśnie w Speke jest wielki retail park. Wiem, ze na pewno mozna sie tam dostac
        z centrum autobusem X1 Arrivy (z tej nowej stacji autobusowej, ktora miesci sie
        chyba na Piccadilly Street), ale zapewne też innymi autobsami. Moze warto Ci
        pojechac do Cheshire Oaks blisko Ellesmere Port? Ale tam to juz tylko samochodem.
        • Gość: observer Re: Do mam miezkających w Liverpoolu IP: *.ipt.aol.com 30.12.06, 15:11
          Do Cheshire Oaks i Ellesmere Port o ile dobrze pamiętam można sie dostać linią
          nr 1 (chyba, tak czy inaczej to autobus docelowo jadący do Chester). A Cheshire
          Oaks warto polecić, jest tam w czym wybierać.
          • Gość: observer Re: Do mam miezkających w Liverpoolu IP: *.ipt.aol.com 30.12.06, 15:12
            sorki, ta 1 to lini First
    • klaudia271 Re: Do mam miezkających w Liverpoolu 06.01.07, 13:59
      Dzieki dziewczyny.
      Mam jeszcze pytanie - co warto zabrać z Polski - lecąc na dwa tygodnie.
      • Gość: Mwaruwari Re: Do mam miezkających w Liverpoolu IP: *.autocom.pl 06.01.07, 14:07
        Ta nowa stacja jest na Paradise Street, nie na Piccadily. mea culpa.
      • deadeasy Re: Do mam miezkających w Liverpoolu 06.01.07, 19:46
        Z ciuchow?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka