Gość: Gradisca IP: *.staffline.co.uk 20.03.07, 10:29 czy zna ktos moze strone, na ktorej moglabym wyliczyc, ile ewentualnie przyszloby mi doplacic podatku za 2006? Pracowalam i w Polsce i w UK. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aznar33 Re: kalkulator podatkowy 20.03.07, 10:46 > czy zna ktos moze strone, na ktorej moglabym wyliczyc, ile ewentualnie > przyszloby mi doplacic podatku za 2006? Pracowalam i w Polsce i w UK Nie ma czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: kalkulator podatkowy 20.03.07, 11:01 zanim bedziesz siegac po kalkulator - czy Twoja praca na terenie UK byla tymczasowa (wakacyjna na przyklad)? bo moze nie musisz placic podatku w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradisca Re: kalkulator podatkowy IP: *.staffline.co.uk 20.03.07, 11:15 Prosze o konkretne odpowiedzi na moj post. Wiem o co pytam i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek Re: kalkulator podatkowy IP: *.leed.cable.ntl.com 20.03.07, 11:25 Pytasz dlatego że jesteś konsultantem w agencji pracy i nie wiesz co odpowiedzieć Polakom których zatrudniasz jak się ciebie pytają :) Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: kalkulator podatkowy 20.03.07, 12:05 > Pytasz dlatego że jesteś konsultantem w agencji pracy i nie wiesz co > odpowiedzieć Polakom których zatrudniasz jak się ciebie pytają :) rzeczywiscie :) www.staffline.co.uk/ że też na księgowego ich nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: kalkulator podatkowy 20.03.07, 12:03 > Prosze o konkretne odpowiedzi na moj post. NTG -> forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=788 Odpowiedz Link Zgłoś
worm83 Re: kalkulator podatkowy 20.03.07, 18:49 Gość portalu: Gradisca napisał(a): > Prosze o konkretne odpowiedzi na moj post. Wiem o co pytam i dlaczego. czek dys ałt. pracujwanglii.one.pl/?p=podatek_odzysk heh kurde a mozeby tak firme zalozyc - zabierac 5-10% z odzyskanych podatkow od ludkow... masakra. a pani na etacie siedzi i sie na forum pyta... moze szef niedlugo neta im zablokuje i wtedy koniec porad :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Northern I Re: kalkulator podatkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 16:40 Pobierz sobie ten program i przelicz. mojefinanse.interia.pl/podatki/program_PIT Odpowiedz Link Zgłoś