Gość: nikson IP: *.range81-159.btcentralplus.com 05.07.07, 18:03 witam czy ktos morze slyszal o wolnych miejscach w marketach tesco w milton??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mianle Re: praca w tesco extra w milton IP: *.ipt.aol.com 06.07.07, 10:23 ale gdzie chcesz aplikowac przez krakow czy tu na miejscu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: praca w tesco extra w milton IP: *.bulldogdsl.com 07.07.07, 16:34 cze kolesie z bicester kolo milton mowili mi ze w milton zwolnili paru polakow bo mieli problemy z dojazdami do pracy. to prawda czy kolejna bajka? myslalem o przeniesieniu do milton bo to fajne miasteczko, podoba mi sie na maxa, ale jest strasznie rozlegle i moze faktycznie sa probl z dojazdem, poradz co i jak, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Re: praca w tesco extra w milton IP: *.range81-157.btcentralplus.com 03.08.07, 12:29 jesli chodzi Ci o milton keynes to nie slyszalem o zwolnieniu polakow z pracy ( a kontakt mam bezposredni z pracownikami z 2 sklepow na 3 w tym miescie , a posredni rowniez z Polakami z 3-go sklepu). jesli chodzi o dojazd do pracy to nie ma problemow, autobusy kursuja regularnie, a zawsze pozostaje rower. Pozdrawia kingston-milton keynes Odpowiedz Link Zgłoś
amusin Re: praca w tesco extra w milton 03.08.07, 13:51 a czy w Kingston nie potrzebują kogoś?? Chce się przenieść ze wschodniego Londynu (też pracuje w Tesco). Jak z atmosferą w pracy?? Jak dużo polaków pracuje?? Można się poobijać w nocy (tak jak to robie u mnie teraz:))?? Daj znać na skrzynke pocztową albo odpowiedz ew. na forum :) Pozdrowienia z bardziej ciapatej strony Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: praca w tesco extra w milton IP: *.popl.cable.ntl.com 03.08.07, 15:02 czyżby stratford lub beckton? :) Odpowiedz Link Zgłoś
amusin Re: praca w tesco extra w milton 03.08.07, 16:00 no to wymieniaj dalej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: praca w tesco extra w milton IP: *.popl.cable.ntl.com 03.08.07, 17:41 chyba nie romford bo to juz essex :) Odpowiedz Link Zgłoś
amusin Re: praca w tesco extra w milton 03.08.07, 18:29 ma to dla ciebie jakiekolwiek znaczenie?? Ważne chyba ze paki wygrali i myślę o opuszczeniu tego brudnego padołu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: praca w tesco extra w milton IP: *.popl.cable.ntl.com 03.08.07, 19:31 ciapaci... ehhhh masz racje... Odpowiedz Link Zgłoś