Dodaj do ulubionych

powodz w UK

20.07.07, 22:48
Czy ktos oglada osobiscie powodz w UK? W Bristolu lalo rowno od rana, ale
odpukac jest lepiej. Birmingham - pociagi na poludnie odwolane, powrot
autobusem ale bardzo, bardzo wolno, zajmie dobrych kilka/kilkanascie
godzin???
Dobrze ze nie widzieli naszych zdjec Wroclawia...
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: powodz w UK IP: 78.32.65.* 20.07.07, 22:50
      No tak, ale powodz w Polsce miala troche inny charakter niz powodzie tutaj. W Uk
      po prostu spada za duzo deszczu i maja miejsce rozne tego nastepstwa: rzeki
      wystepuja z brzegow, studzienki sa niedrozne i duze opady deszczu przytapiaja
      ulice i nie tylko. Wszystko dzieje sie bardzo szybko. W Polsce zajelo to troche
      czasu.

• Gość: Szybka Cyga a tu slooonce ino ... chociaz grzmiac zaczelo ... IP: *.gliwice.msk.pl 21.07.07, 05:22
        dobrze ze ucieklem tym angeelskim deszczom hehe ...
        licze ze sierpien bedzie bezdeszczu uuuu ...

cziiirs
        • Gość: balbinka01 Re: a tu slooonce ino ... chociaz grzmiac zaczelo IP: *.ghnet.pl 23.07.07, 08:42
          Moja siostra mieszka własnie na terenach którym grozi powódz, własnie dziś w
          nocy odcięli ich od wody i prądu - będzie tak przez kilka dni:( a moja siostra
          jest w 8 miesiącu ciąży. Kulminacyjna fala ma być we wtorek:(
    • Gość: scerry-fromBristol Re: powodz w UK IP: *.ipt.aol.com 23.07.07, 17:16
      racja w bristolu padalo :D ale juz nie wiec se pojde na noge: d oby nie zalalo
      bristolu :D

• Gość: trelemorele Re: powodz w UK IP: 62.189.241.* 23.07.07, 18:24
        w piatek ciekawie bylo na Acton. Woda splynela z parku u ulice zamienily nam
        sie w potoki skutecznie oscinajac ludzi od lunchu i palenia ;) poza tym nie
        jest zle.
        Ja na szczescie mieszkam na gorce ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka