Gość: jutka IP: 217.98.12.* 13.08.07, 14:23 czy za zerwanie umowy z crm placi sie kare jesli tak to jak wysoka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek z klanu Re: crm IP: *.popl.cable.ntl.com 13.08.07, 14:28 byli i tacy co zapłacili za to życiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutka Re: crm IP: 217.98.12.* 13.08.07, 14:43 pytam powaznie to bardzo istotne dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babyroo Re: crm IP: *.bb.sky.com 13.08.07, 14:56 "ale to już było..." przeczytaj swój kontrakt na początek, a jak go nie masz to może poszukaj na tym forum... napewno o tym czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol Re: crm IP: *.dsl.zen.co.uk 17.08.07, 22:05 moze ktos podac numer telefonu do CRM mieszkalem w hostelu i chce odzyskac kaucje tylko jeszcze nie wiem jak. Podobno mozna odzyskac ok 70F. Gdyby ktos na ten temat cos wiedzial do bede wdzieczny za wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: crm IP: *.hers.adsl.virgin.net 18.08.07, 16:05 kolego za co kaucje?? za hostel? ale jak chcesz to zobacz na www.crm-limited.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol Re: crm IP: *.dsl.zen.co.uk 18.08.07, 22:05 tak za hostel - jak wiadomo placilismy za hostel 260 funtow ale jak juz mniej wiadomo ok 70F z tej kwoty to kaucja ktora mozna odzyskac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartmw Re: crm IP: 195.188.41.* 20.08.07, 15:50 A ja mam inny problem. Po pol roku chce zerwac kontrakt, napisalem pismo wtej sprawie do CRM. Dostalem odpowiedz: Ok nie ma sprawy tylko oplaty za zerwanie wynosza - £440 na glowe. Zdebielismy po dokladnym przyjzeniu sie odkrylismy ze lwia czesc £329 stanowi tzw. "rental" mebli, poniewaz CRM wynajelo to mieszkanie puste my musimy pokryc koszt zakupionych mebli tj.: 4x lozko, 4x materac, stol + 4x krzeslo, 2x sofa, odkurzacz, mikrofala - razem za £2390 (Ladna cena za sprzet ktoy sie zaczyna juz pozpadac, krzesla pyszczaja na spawach). Czy ktos ma jakies doswiadczenie w podobnej sprawie i czy rental oznacza takze splac i zabierz, czy wypozyczenie? Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
endrique Re: crm 20.08.07, 16:04 Sprzety ktore wymieniles naleza do was, co wiecej musicie je zabrać ze sobą w momencie wyprowadzki, bo jak nie zabierzecie, to crm obciąży was karą za ich wywóz, a nie będzie to mała suma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: crm IP: 213.166.17.* 21.08.07, 15:46 chyba sobie jaja robisz!!! Co mnie k... obchodza jakies meble nie mam zamiaru za to placic. Nam sie co prawda jeszcze nic nie rozpada ale nie wiadomo jak bedzie. Poza tym to pierwszy raz o tym slysze zebya trzeba bylo za to placic. To tak jakbys wynajal mieszkanie urzadzone a w momencie wyprowadzki jego wlasciciel Ci powiedzial zebys zabral wszystko bo on to kupil i teraz jest twoje bo ty tego wszystkiego uzywales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: crm IP: *.hers.adsl.virgin.net 21.08.07, 16:21 sprawdz kontrakt co tam masz napisane chociaz to i tak na wiele sie nie zda tyle ze jesli pobedziecie do konca 12 mcy to za meble chyba nie zostaniecie dodatkowo obciazeni, ale macie ze soba wziasc, u mnie koszty na glowe wyszly ok 120gbp (ale bylo warto po 7-8 mcach wyjsc) ale bez mebli, co prawda w zalaczniku do mojej umowy nie bylo nic o dilapidation ani w wersji polskiej ani angielskiej ale stwierdzilismy ze sp...my z tego flatu, to co stracilismy na tej oplacie zyskalismy w trzy miesiace na biletach, acha cala korespondencja lepiej niech idzie rejestrowana przesylka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek 26 Re: crm IP: *.cable.ubr04.enfi.blueyonder.co.uk 22.08.07, 22:03 Jeśli nie chcecie brać mebli przy przeprowadzce najprościej wystawić je na ulice, na 100% znajdą się chętni... Ale u kupowaniu sobie za pośrednictwem CRMu mebli słysze pierwszy raz. Ciekawe co jeszcze wymyślą żeby "ułatwić" życie nowo zwerbowanym pracownikom...Nie tylko że nie jest lepiej widze że nasz drogi CRM to coraz gorsze dno. Odpowiedz Link Zgłoś
marwinka8 Re: crm 10.10.18, 23:41 Nie spotkałam się, więc polecam przeczytać umowę – to podstawa. Następnym razem dobrze przemyśl wybór CRM–u, w miarę możliwości skorzystaj z opcji testowej (np. csmart.pl taką ma), unikniesz rozczarowań i stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
ealing24 Re: crm 17.10.18, 18:35 Nie wiesz gdzie szukać reklamy swojego biznesu w UK? Mogę Ci pomóc - użyj mojego ulubionego serwisu, który daje spore możliwości reklamy. Chcesz coś sprzedać, kupić? Szukasz pracy? Porady? Mieszkam w UK i używam Ealing - ogłoszenia w Anglii. www.ealing.pl - Najlepszy serwis z ogłoszeniami w Wielkiej Brytanii. Odpowiedz Link Zgłoś