neonsoul 23.07.07, 22:14 witam jestem konsultantka firmy avon w dublinie. jesli ktos chcialby zamowic kosmetyki prosze napisac maila a na pewno oddzwonie mieszkam w glasnevin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teo Re: AVON IP: *.ipt.aol.com 24.07.07, 01:59 Ostatnio widzialem fajna tabliczke przed domem. Bylo na niej napisane: "Mamy podwojne okna, nowe drzwi, patio, zadbany ogrod, wspieramy schronisko dla zwierzat i biedne dzieci w Afryce. Mamy rowniez zapas ulubionych kosmetykow" Inni po prostu pisza akwizytorom dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: AVON IP: *.dsl.bell.ca 24.07.07, 03:54 Kolejna nawiedzona osoba w piramidzie ......oszustow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggusia25 Re: avon avon avon avon IP: 86.41.112.* 02.08.07, 19:26 Witam jestem zainteresowana kosmetykami tej firmy( w polsce sama bylam konsultantka) teraz mieszkam w irlandii w Co.Tipperary ( miasteczko Nenagh). ylabym zainteresowana zamówieniem u Ciebie kosmetyków. Podaje mój e-mail agnste1@interia.pl Czekam na odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: avon avon avon avon IP: 86.158.66.* 15.08.07, 07:49 a może masz namiary na kogoś w Glasgow??? jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś