Gość: david50 IP: 199.67.203.* 14.08.07, 12:11 mam pytanko w sprawie wymagań co do znajoności anglikańskiego na stanowisku wykładacz towaru na półkach jaki jest poziom trudności? czego pytają? o czym jest pisemna część testu z języka? pz, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rurafabryczna Re: znajomość j.ang. 14.08.07, 12:26 No niestety muszę Cię zmartwić,byłam ostatnio i nie było łatwo. Niektóre osoby całą rozmowę miały po angielsku,od A do Z,inne część po polsku,a część po angielsku. Test pisemny,to podstawowe czasy,zdania do tłumaczenia z angielskiego na polski,raczej łatwe. Jednak uważaj też na romowę po polsku,ona wydaje się łatwa,a czasmi zadają podchwytliwe pytania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkm Re: znajomość j.ang. IP: 62.231.146.* 14.08.07, 20:06 czyzby byl az taki nadmiar kandydatow ze tesco az tak bardzo podnioslo poprzeczke ze wymagaja ludzi z czyms wiecej niz komunikatywny angielski? moim skromnym zdaniem wymagania jezykowe nie sa zbyt wysokie. ciezko mi powiedziec jakie sa naprawde, test jezykowy napisalem dobrze [wg moich odczuc], prz rozmowie nie mialem problemow jednakze nie wiadomo jakie sa kryteria. z obserwacji wlasnych to calkiem spora grupa Polakow z mojego tesco jest na poziomie komunikatywnym (jakies 4/5) i managerom tesco to nie przeszkadza a wrecz pomaga bo nie ma kto odpyskowywac :-) Odpowiedz Link Zgłoś