Dodaj do ulubionych

Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzielnica ?

IP: 78.86.5.* 02.09.07, 09:20
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln IP: 78.86.5.* 02.09.07, 09:20
      tzn Feltham :)
      • peter78 Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln 02.09.07, 14:15
        to zalezy w ktorym miejscu feltham. Ja tu mieszkam ponad dwa lata i nie
        narzekam. Duzo sklepow, super komunikacja, w miare spokojne miejsce. A do
        samolotow idzie sie przyzwyczaic.
        • Gość: A Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln IP: 78.32.65.* 02.09.07, 16:15
          Mieszkasz gdzies w North Feltham? Chyba tylko tam slychac samoloty?
          • peter78 Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln 02.09.07, 18:17
            Gość portalu: A napisał(a):

> Mieszkasz gdzies w North Feltham? Chyba tylko tam slychac samoloty?

mniej wiecej. Samoloty przelatuja mi nad domem ;)
    • Gość: M. Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln IP: 78.86.5.* 02.09.07, 14:32
      Chodzi mi glownie o wynajem mieszkanka w tym nowym budownictwie.przy
      Asdzie.
      • Gość: A Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln IP: 78.32.65.* 02.09.07, 16:16
        Powinnas byc zadowolona, bo wszystko jest na miejscu i budynki sa bardzo blisko
        stacji. Dobra lokalizacja na wynajem.
    • martusia81 Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln 27.10.07, 21:48
      Witam

Moge liczyc jeszcze na opinie o Felthami. Podobaja sie nam
      mieszkania obok wlasnie Asdy. Mamy w planach kupno. Polecacie,
      odradzacie ?
      pozdrawiam
      • Gość: A Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln IP: 78.32.65.* 27.10.07, 22:11
        Mowisz o tych wybudowanych przez Barratt'a, osiedle Axiom?

Bylam w marketing suite i to co widzialam skutecznie mnie zniechecilo.
        Szczegolnie rzucilo mi sie w oczy wykonanie lazienki en-suite i brak katow
        prostych w niektorych miejscach.
        Poza tym nie podobal mi sie roklad mieszkan, niby 70-80m2, ale jakos trudno
        znalezc te przestrzen. Ciasne kuchnie, niezbyt duze salony, male sypialnie.

Jesli na powaznie chcialabys tam kupic to polecam negocjowanie ceny i wszelkich
        mozliwych gratisow. Wartosc new builds w tamtym rejonie troche spada. Wystarczy
        przejrzec ogloszenia lub property snake i widac, ze trudno jest sprzedac
        mieszkanie tam.

A to czy chcesz mieszkac w Feltham z klasa robotnicza, to juz inna sprawa i
        zalezy to tylko do Ciebie.
        • martusia81 Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln 27.10.07, 22:32
          no widzisz.Ja akurat bylam zaskoczona wygladem mieszkan. B ladne,nie
          wiem moze dlatego ze to co dotad przez kilka lat wynajmowalam nie
          bylo najlepsze.Mieszkam w Hounslow i naprawde to co ost tu sie
          wyprawia to naprawde tragedia.Brud, smrod i malaria. Jezdze na
          zakupy do Asdy i przyznam ze naprawde Feltham bardzo zyskal na
          wybudowaniu tych nowych blokow.Ale licze sie z Twoja opinia i z
          checia wyslucham czegos jeszcze. Wiec jakie dzielnice polecasz na
          first time zakup ?
          pozdrawiam
          • Gość: A Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln IP: 78.32.65.* 28.10.07, 10:08
            Tobie sie poboda, bo to skok do przodu. Ja mieszkam w Richmond, wiec mam
            spaczona opinie i wedlug mnie Feltham nie nalezy do najpiekniejszych miejsc. Ale
            nie mowie, ze jest zle, stacja blisko, infrastruktura poprawila sie znacznie
            itp. Ceny calkiem przystepne.
            W budynkach Axiom sa tez silownie, jesli to ma jakies znacznie. Samolotow nie
            slychac w tej okolicy.
            Mozna tez kupic mieszkanie w schemacie shared-ownership w budynku Feltham One i
            w Axiom. W marketing suite daja nawet broszurke na ten temat.

Jak Ci sie podobalo, to potarguj sie dobrze z developerem (chyba, ze chcesz
            kupic na wtornym, to targuj sie ze sprzedawca), obejrzyj dokladnie mieszkanie
            czy wszystko jest dobrze wykonane i powodzenia.

Aha, ceny w Feltham raczej nie rosna, wiec zastanow sie jak dlugo chcesz
            mieszkac w tych mieszkaniach, czy nie stracisz na sprzedazy, jesli bedzie ona w
            niedlugim czasie itp.

Trudno mi polecic inne dzielnice, bo wszystko zalezy od Twoich upodoban, miejsca
            pracy i przede wszystkim budzetu.
    • Gość: Ewa St Lawrence RC Primary School IP: *.zone2.bethere.co.uk 27.10.07, 23:20
      St Lawrence RC Primary School

Czy chodzi tam czyjes dziecko/dzieci ?
      Ja jestem ciekawa opini o tj szkole!
      dziei
    • jeff.lebowski Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln 28.10.07, 05:39
      A jakie sa ceny wynajmu powiedzmy 1 bedroom flat albo 2 bedroom na tych nowych
      mieszkankach w okolicy ASDY?
      • Gość: A Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln IP: 78.32.65.* 28.10.07, 10:10
        www.findaproperty.com/searchresults.aspx?loc=Feltham&minprice=&maxprice=&weekly=0&bedrooms=0&furn=0&f.x=0&f.y=0&res=0&salerent=1&edid=0
        1 bed od 700
        2 bed od 875
    • Gość: up Re: Feltha, Londyn ? jak sie mieszka, jaka dzieln IP: *.zone2.bethere.co.uk 24.02.08, 20:32
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka