Dodaj do ulubionych

31 listopada

IP: *.is.net.pl 29.10.07, 12:54
Ma ktoś wtedy spotkanie ? ile trawa owe spotkanie ? co zabrać ? Jak trafić ?
Warta Skóra za wyprawkę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: aramis Re: 31 listopada IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 13:32
      A kiedy dzwoniłaś. Ja złożyłem cv on-line wczoraj. Tak długo czekasz za
      rozmowa????????o
      Z tego co wiem to należy zabrać cv i lm
      pozdrawiam a trwa sptkanie około 40 min
      • Gość: Tarnowianka Re: 31 listopada IP: *.is.net.pl 29.10.07, 14:39
        wyslalam Cv w srode :) dzwonili w czwartek i w piatek :) oczywiscie rozmowa po
        angielsku przez telefon i mialam dzis jechac ale nie dalam rady i przelozylam na
        srode na 15 :) wiec mozliwe ze zobaczymy sie w srode w krakowie :)
        • Gość: 1spag Re: 31 listopada IP: *.hers.adsl.virgin.net 29.10.07, 14:44
          skoro spotkanie masz 31 listopada to pewnie 30 lutego wylecisz do Anglii
          • Gość: Tarnowianka Re: 31 listopada IP: *.is.net.pl 29.10.07, 14:46
            Hm,Bystrzacha z Ciebie :) dlaczego 30 lutego ? :) jakies insynuacje ? :). Cos
            Pan tam wspominam czy reflektuje na wyjazd 16 XI :) Pozdrowka
            • Gość: 1spag Re: 31 listopada IP: *.hers.adsl.virgin.net 29.10.07, 14:51
              Tarnowianka
              -jasne ze bystrzacha ze mnie
              -30 luty jest rownie dobry jak 31 listopada
              -zadnych insynuacji chyba kazdy widzi
              • Gość: Tarnowianka Re: 31 listopada IP: *.is.net.pl 29.10.07, 14:52
                Kochany :) wez kalendarzyk do raczki :) i zalozmy sie o 2 zlote ze luty nigdy
                nie mial 30 dni :) Cmok
                • Gość: 1spag Re: 31 listopada IP: *.hers.adsl.virgin.net 29.10.07, 14:56
                  Kochana wez Kalendarz do raczki (kalendarzyk moze zostaw w spokoju) ja przyjme
                  zaklad ze luty ma 30 dni jak ty przyjmiesz zaklad ze listopad ma 31 Cmok
                  • Gość: Tarnowianka Re: 31 listopada IP: *.is.net.pl 29.10.07, 15:01
                    O widzisz :/ chodzilo mi o Pażdziernika 31 :) no coz :) Kalendarzyk moj jest jak
                    najbradziej ok , cmok (skad wiesz ze tyle sie na wyjazd czeka? )
                    • Gość: 1spag Re: 31 listopada IP: *.hers.adsl.virgin.net 29.10.07, 15:13
                      niewiem ile sie czeka teraz ale zwykle wszystko zamyka sie w 4-6 tyg tak jak podaja na infolini.fajnie ze wszystko ok z . . . Zycze powodzenia i mniej pomylek
                      • Gość: Tarnowianka Re: 31 listopada IP: *.is.net.pl 29.10.07, 21:17
                        Ty skorzystales z oferty ? :) Hm tez sie ciesze ze wszytko ok z .... moze
                        pokazac :P ?
        • Gość: aramis Re: 31 listopada IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 14:46
          Dzieki. a dokładnie o co pytali i czy zaproponowali jakiś termin wyjazdu?
          • Gość: Tarnowianka Re: 31 listopada IP: *.is.net.pl 29.10.07, 14:49
            Pan wspominal cos o 16 listopada :) o mase roznych rzeczy :) Jakieszkoly
            skonczylam,jako kto pracowalam :) jak mi sie w tesco pracowalo :) Staze pracy :)
            o jezyk angielski :) co sadze o mieszkaniu z cudzoziemcami :) Takie tam :) Mowil
            na czym praca polega itp itd cmok
            • Gość: narciarz Re: 31 listopada IP: *.sileman.net.pl 29.10.07, 15:24
              A pracowalas wcześniej w polskim tesco?? Czy to ma jakies znaczenie
              przy naborze do pracy w Tesco UK??
              • Gość: Tarnowianka Re: 31 listopada IP: *.is.net.pl 29.10.07, 21:15
                tak pracowalam :) nie mam zielonego pojecia czy to ma jakis wplyw :)
                • Gość: narciarz Re: 31 listopada IP: *.sileman.net.pl 30.10.07, 06:32
                  oki, napisz jak juz bedziesz po rozmowie w Krakowie. O co pytali i
                  jak to sie tam wszystko odbywa. Dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka