palacz_z_kotlowni 09.01.08, 23:49 kto kolwiek widzial kto kolwiek wie???? gdzie jest deos??? skubany dobry jest 1,5 roku temu przepowiedzial mi ostra deprecjacje waluty gbp, ja oczywiscie nie chcialem wierzyc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiv Re: deos???!!! 10.01.08, 00:03 a mi przepowiedział, że lira turecka będzie miała stabilny kurs - też chciałbym go dorwać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deos Re: deos???!!! IP: 125.215.156.* 10.01.08, 02:13 Jestem w zachodniej Australii i kupuje tu wlasnie mieszkanie za pozyczone w UK funty, poki te funty sa jeszcze cos warte. Za kilka lat praktycznie musial oddac o wiele mniej niz pozyczylem. xiv, lira dala (i nadal da) zarobic a wahania w dluzszym terminie sa rekompensowane przez odsetki. Mam nadzieje, ze nie byles zbyt zachlanny (100% rocznie nie wystarczylo?) i nie otworzyles za duzej pozycji? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: deos???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 11:57 cześć deos, czy jest do ciebie jakiś emil ? twoje rady to czyste złoto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś