IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 12:42
Ogromna prosba - do wszystkich ktorzy pracuja w Tesco lub podobnych supermarketach o adresy stron inter.z aktualnymi ofertami pracy .
Tak duzo sie naczytalem na Forum ze w Tesco jest b. zle ze zastanawiam sie czy warto tam sie pchac.
Mimo wszystko jesli ktos moze mi pomoc to bede wdzieczny.
Pozdrawiam Wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaco Re: adresy IP: *.gprs.plus.pl 03.03.08, 13:33
      nie bierz tego co tu pisza do konca tak poważnie...

w końcu Ci ludzie narzekają ale ciagle pracują w Tesco :-)

dlaczego ??

pracowałem w kilku firmach w UK , i Tesco wcale tak źle nie płaci , a praca
      podobna do pracy w innych firmach, to że się robi sieczka z mózgu to inna
      sprawa, ale to dlatego że angole to półprzygłupy :-)

ale wystarczy być obojętnym na nich i da się jakoś żyć :-)

• Gość: zibby Re: adresy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 09:28
        Ciesze sie ze wsrod wielu wypowiedzi jakie goszcza na Forum Twoja wypowiedz jest wywazona i obiektywna - daje sie odczuc ze masz wyrobiona opinie na te sprawy.W Anglii pracowalem 2 lata /2005-2007/
        musialem wrocic do Polski ze wzgledu na sprawy rodzinne a teraz planuje b. szybki powrot do pracy na wyspy.
        Nie mam sprecyzowanego planu co bym chcial robic - moze moglbys mi
        pomoc w znalezieniu dobrej pracy.Gdybys chcial pracowac w exkluzywnym
        **** hotelu to mam tam kontakty i w tej branzy ja moge pomoc Tobie.
        Ja nie chce wracac do do tego hotelu ze wzgledow osobistych.
        Mysle raczej o pracy w Tesco jako magazynier,operator wozka,pracownik nocnej zmiany itp.- moze Ty tytaj mozesz mi pomoc?
        Napisz co o tym sadzisz.
        {Pozdrawiam
        • Gość: Jaco Re: adresy IP: *.gprs.plus.pl 04.03.08, 13:04
          no ja obecnie przeszedłem już te 2 etapy rekrutacji do Tesco na magazyniera ...
          i niebawem jadę...

ja raczej od dawna robię w branży logistycznej, magazyny , duże centra
          dystrybucyjne, zdecydowanie można nieźle zarobić, na nockach stawki to minimum 8
          funcików... ja robiłem w UK właśnie dla Wincantona i pikowanie dla sieci
          marketów Morrisons, miło wspominam i z tego co gadałem z ludźmi którzy wtedy
          robili w centrum dystrybucyjnym Tesco to też nie narzekali, także właśnie na
          taką robotę teraz jadę...

a z UK wcześniej musiałem zjechać żeby dokończyć studia w PL :-(

no ale cóż teraz trzeba będzie trochę odrobić a potem rozkręcić coś w PL jakiś
          biznesik ;-)

zdecydowanie polecam Ci na magazyn się próbuj dostać... to tak z mojej strony.
      • Gość: zibby Re:Jaco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 13:14
        Ciesze sie ze wsrod wielu wypowiedzi jakie goszcza na Forum Twoja wypowiedz jest wywazona i obiektywna - daje sie odczuc ze masz wyrobiona opinie na te sprawy.W Anglii pracowalem 2 lata /2005-2007/
        musialem wrocic do Polski ze wzgledu na sprawy rodzinne a teraz planuje b. szybki powrot do pracy na wyspy.
        Nie mam sprecyzowanego planu co bym chcial robic - moze moglbys mi
        pomoc w znalezieniu dobrej pracy.Gdybyś chcial pracowac w exkluzywnym
        **** hotelu to mam tam kontakty i w tej branzy ja moge pomoc Tobie.
        Ja nie chce wracac do do tego hotelu ze wzgledow osobistych.
        Mysle raczej o pracy w Tesco jako magazynier,operator wozka,pracownik nocnej zmiany itp.- moze Ty tytaj możesz mi pomóc a ja pomogę Tobie w innej sprawie. Napisz co o tym sadzisz.
        {Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka