Dodaj do ulubionych

praca w tesco w Portsmouth

IP: *.jota.za.digi.pl 07.03.09, 06:18
Czy ktoś z was tam pracuje,jakie są zarobki i jak się pracuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: praca w tesco w Portsmouth IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.03.09, 22:32
      ale ktorym tesco w portsmouth? bo sa 2 conajmniej :P
      • Gość: ewka Re: praca w tesco w Portsmouth IP: *.jota.za.digi.pl 11.03.09, 05:47
        bez znaczenia,chociażby dla porównania
    • Gość: dr Re: praca w tesco w Portsmouth IP: *.cable.ubr07.pres.blueyonder.co.uk 11.03.09, 08:53
      Praca w każdym tesco w Anglii wygląda podobnie a zarobki są identyczne, bo to
      jest ta sama firma. Na tym forum już pisano wielokrotnie na te tematy - poszukaj.
      • Gość: M Re: praca w tesco w Portsmouth IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.03.09, 16:07
        Bzdura! :P kazde tesco ma cos takiego jak location pay ktore, moze minimalnie
        ale sie rozni. Zarobki sa tez zalezne czy bedziesz pracowac w dzien czy w nocy.
        W nocy jest dodatek, ale praca ciezsza bo trudniej zostac niezauwazonym obijajac
        sie :P no i oczywiscie w niedziele tez jest dodatek.
        • Gość: dan bullshit IP: 92.11.107.* 29.03.09, 12:30
          nie kazdy sklep ma location pay. Location pay jest tylko w polodniowej anglii,
          czyli tam gdzie koszty zycia sa najwyzsze. W okolicach Oxfordu w kwietniu 2007
          LP byl okolo 50 p za godzine, a juz kolo Northampton nie ma go, bo okolica jest
          znacznie tansza. Za prace w niedziele tj. od polnocy w sobote do konca niedzieli
          placa za kazda godzine dodatkowo 50% stawki godzinowej.
        • Gość: dr Re: praca w tesco w Portsmouth IP: *.cable.ubr07.pres.blueyonder.co.uk 29.03.09, 14:48
          Oczywiście. Zarobki każdego pracownika się różnią, ale nie o to tu chodzi.
          Generalnie są one porównywalne w KAŻDYM tesco i oczywiście zależą od od wielu
          czynników. Ale nie chodzi tu z pewnością o głęboką analizę zarobków, z
          dokładnością do 1p lecz o szacunkowe dane potrzebne do podjęcia decyzji czy
          wyjechać.

A bzdury to ty kolego wypisujesz, bo twoja odpowiedź nie ma nic do wspólnego z
          zadanym pytaniem a tylko wprowadza niepotrzebne zamieszanie.
    • Gość: gosc Re: praca w tesco w Portsmouth IP: *.mia.three.co.uk 29.03.09, 17:49
      Jak widac Ewo żeby dostac prostą odpowiedz na forum trzeba sie
      duuużo naczytac debilnych odpowiedzi ale przyzwyczajaj sie
      prostactwo i dziadostwo wśród polaków to norma.Miasto całkiem fajne
      zarobki to około 950f(na początek) dużo nie jest ale lepsze to niż
      praca w Polsce :)Pozdrowionka i powodzenia.
      • Gość: ewka Re: praca w tesco w Portsmouth IP: *.jota.za.digi.pl 30.03.09, 01:12
        Dzięki,faktycznie na te dwa konkretne zdania się naczekałam.Miasto piękne,z
        agencji więcej bym nie zarobiła a tylko to jest realne na początek.Wyjeżdżać i
        tak będę tylko martwi mnie fakt że się z Krakowa nie odzywają ale jeszcze sporo
        czasu.Jestem optymistką i nie mam zamiaru się poddawać.
    • Gość: Bachan Re: praca w tesco w Portsmouth IP: *.cos2.cable.ntl.com 14.04.09, 06:43
      ja pracuje w Tesco w Portsmouth, ale widze że już uzyskałas odp. co do zarobkow,
      a co do klimatu w pracy, to nikt nie narzeka ;) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka