Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:06 wlasnie cos takiego mi sie prztrafolo, co to jest i o czym świadczy? Prosze pomozcie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kasia Re: kernel memory dump IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:18 przeskanowałam komp wszytkimi mozliwymi programami i nic nie znalazły, ktoś mi powiedzial, ze to moze byc wir lub kon. Co to jeszcze moze być, z ktos moze mi pomoc?? Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kernel memory dump IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 20:46 poza tym, komp się wiesza totalnie albo pada i jest niebieski ekran Czy ktoś moze mi powiedzieć co się stało?? Bardzo prosze Link Zgłoś
kalinowski11 Re: kernel memory dump 27.11.04, 21:00 support.microsoft.com/?kbid=885117 Może to to :) Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kernel memory dump IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 23:54 no nie, to nie to. Z tego artykulu wynika, ze napisalam cos glupiego. Ale to firewall napisal mi cos o kernel memory dump, jak sie komp zrestartowal po wywalce. Tak, czy inaczej, wczesniej nie mialam zadnych problemów. Czy ktos ma jakis pomysl, co sie moglo stac, że nagle komp pada? jakies uszkodzenie z nadmaru pracy? Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kernel memory dump IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:26 Naprawdę nikt nie może mi powiedzieć co się mogło stać? Przypominam się. Przepraszam za bycie upartą, ale bardzo mi zalezy na sprawnym kompie, a samanie bardzo się znam na koputerach. Link Zgłoś