dunajec1 10.03.10, 23:10 Francuzka zakonnica jednak doznala cudownego ozdrowienia, tak ze nic nie stoi na przeszkodzie aby Karol zostal naszym nowym Bogiem,starego to mozna teraz wywiesc na taczkach, bedziemy miec swojego,oo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0golone_jajka Re: Cud jednak byl 11.03.10, 00:23 Zawsze mnie zastanawiało JAK MOŻNA DOWIEŚĆ, że niewytłumaczalne z medycznego punktu widzenia uzdrowienie jest dziełem KONKRETNEGO ZMARŁEGO. A skąd wiadomo, że to nie jeden z tysięcy świętych to załatwił? ALbo że Maryja nieproszona sama pospieszyła do ojca swego syna i uzdrowienie wywalczyła? SKĄD Watykan ma dane na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: Cud jednak byl 11.03.10, 09:01 dunajec1 napisał: > Francuzka zakonnica jednak doznala cudownego ozdrowienia, tak ze nic > nie stoi na przeszkodzie aby Karol zostal naszym nowym > Bogiem,starego to mozna teraz wywiesc na taczkach, bedziemy miec > swojego,oo! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Cud jednak byl 11.03.10, 10:23 Cud? Z mojej lewej strony stoją dwie figury kozackich sokolników pełne 60% wódki.To one chyba sprawiły ,że słońce świeci a ja mogę bazgrolić na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Cud jednak byl 11.03.10, 14:25 Ale z sukienkowymi,olali celibat i orgie w tym pedofilske,JPII nie wiedzial,nie slyszal,a napewno nie chcial,OT CUD.Ale moze byc swiety. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Cud jednak byl 11.03.10, 14:36 warunkiem swietosci , wynisieni na oltarze jesz CUD . Wiec trzeba zrobic z JPII cudaka , w czym problem . Wyleczyl , wymodlil u Boga uzdrowienie francuskiej zakonnicy z choroby Parkinsona - choroby dzis nieuleczalnej . Najwiekszy na swiecie , szaman , czarodziej . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: Cud jednak byl 12.03.10, 08:45 dunajec1 napisał: > Kolter, hmm, moze i masz racje. No co ,nie taka ma być ? Odpowiedz Link Zgłoś