Dodaj do ulubionych

Wrażliwy ksidz

30.10.23, 19:20
Ksiądz chce "żeby w kościele nie było czuć kobietami". Cóż za subtelna wrażliwość ?:)
goniec.pl/ksiadz-chce-zeby-w-kosciele-nie-bylo-czuc-kobietami-oburzajace-slowa-padly-z-ambony-aj-wak-301023
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Wrażliwy ksidz 30.10.23, 22:54
      Tak mu parafianki pyrcia smierdza?
      • yoma Re: Wrażliwy ksidz 31.10.23, 01:01
        Cześć dziewczyny - powiedział ślepy ksiądz przechodząc koło sklepu rybnego 😆
        • bknbknbkn Re: Wrażliwy ksidz 31.10.23, 09:06
          yoma napisała:

> Cześć dziewczyny - powiedział ślepy ksiądz przechodząc koło sklepu rybnego 😆
          >

I ty yomka takim sucharem koszarowym ? świat schodzi na psy

-
          pl-pl.facebook.com/sokzburaka/
          • yoma Re: Wrażliwy ksidz 31.10.23, 09:52
            Są takie chwile w życiu doczesnym, kiedy tylko suchar pasuje 😂
    • antares504 Re: Wrażliwy ksidz 30.10.23, 23:47
      Eeee, przeczytałem Twój wpis i myślę sobie ~privus jaja robi. A to chodzi o księdza Michała Woźnickiego !!!. No tak... on przecież zawsze znęca się psychicznie nad swoimi wiernymi. Ale chyba mu na to pozwalają, gdyż Episkopatowi i Watykanowi daje utrzymanie finansowe od stada baranów, przepraszam owiec, których jest pasterzem. Kiedyś przypadkowo na YouTube znalazłem film jak ten klecha ma radość ze śmierci Benedykta XVI, też odstawia parodiowanie Franciszka, obraża swoich wiernych i wyśmiewa niepełnosprawnych. Jednej tylko rzeczy nie rozumiem, gdyż co chwilę słyszę, że Kościół Katolicki wszczyna kolejną procedurę, a Woźnicki dalej kazania głosi.
      • privus Re: Wrażliwy ksidz 31.10.23, 00:15
        Nie ja robię sobie jaja patronując mocą całej instytucji tak uwrażliwionym księżom :)
      • bknbknbkn Re: Wrażliwy ksidz 31.10.23, 09:45
        antares504 napisał:

> Eeee, przeczytałem Twój wpis i myślę sobie ~privus jaja robi. A to chodzi o ksi
        > ędza Michała Woźnickiego !!!. No tak... on przecież zawsze znęca się psychiczni
        > e nad swoimi wiernymi. Ale chyba mu na to pozwalają, gdyż Episkopatowi i Watyka
        > nowi daje utrzymanie finansowe od stada baranów, przepraszam owiec, których jes
        > t pasterzem. Kiedyś przypadkowo na YouTube znalazłem film jak ten klecha ma rad
        > ość ze śmierci Benedykta XVI, też odstawia parodiowanie Franciszka, obraża swoi
        > ch wiernych i wyśmiewa niepełnosprawnych. Jednej tylko rzeczy nie rozumiem, gdy
        > ż co chwilę słyszę, że Kościół Katolicki wszczyna kolejną procedurę, a Woźnicki
        > dalej kazania głosi.

Ksiądz Wożnicki nadal jest księdzem gdyż jest ePiSkopatowi potrzebny , mówi to co myśli 99 % proboszczów i biskupów tylko oni wstydzą się tego głośno powiedzieć , on mówi i czyni to za nich i w ich imieniu , jest puszczony na tzw zająca

-
        pl-pl.facebook.com/sokzburaka/
    • yoma Re: Wrażliwy ksidz 31.10.23, 01:13
      Jaki zadżebisty portal! 😆
      • privus Re: Wrażliwy ksidz 01.11.23, 22:02
        A no takim on jest, jak to życie po życiu przerabiane indywidualne na dowolny strój i oczekiwane apanaże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka