arcykr 02.05.05, 18:36 Znowu do ciebie napisałem. Mam nadzieję, że cię nie zanudzam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Do a000000 - czwarty raz 03.05.05, 00:14 Ale heca, wątek ma godzinę 18.36 a u mnie pokazał się po 20.00. Masz odpowiedź. Kochanica się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do a000000 - czwarty raz 03.05.05, 00:25 a000000 napisała: > Ale heca, wątek ma godzinę 18.36 a u mnie pokazał się po 20.00. > > Masz odpowiedź. Kochanica się ucieszy. No!!!Arcy,rozkręć forum,bo opadasz. Swoją drogą Arcy ma ciekawą argumentację,z której wynika,że jak forum się wartko rozwija,to znaczy,że jest lepsze od innych forów,a jak jest na nim zastój,to też dlatego,że jest lepsze od innych forów... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Do a000000 - czwarty raz 03.05.05, 00:35 Bo on chyba do ogolonego nie zagląda. I dlatego tkwi w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Do a000000 - czwarty raz 03.05.05, 11:27 >Swoją drogą Arcy ma ciekawą argumentację,z której wynika,że jak forum się wartko >rozwija,to znaczy,że jest lepsze od innych forów,a jak jest na nim zastój,to też >dlatego,że jest lepsze od innych forów... Ano w takim, że ruch na forum nie świadczy o jego jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do a000000 - czwarty raz 03.05.05, 14:34 a000000 napisała: > Bo on chyba do ogolonego nie zagląda. I dlatego tkwi w błędzie. Niech tkwi.Jakby zajrzał,toby go szlag trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do a000000 - czwarty raz 03.05.05, 16:52 Zajrzałem jakiś czas temu i nic mnie nie trafiło (oprócz poczucia zgorszenia). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do a000000 - czwarty raz 03.05.05, 18:56 arcykr napisał: > Zajrzałem jakiś czas temu i nic mnie nie trafiło (oprócz poczucia zgorszenia). Ja mam raczej poczucie rynsztoka.Wyobrażasz sobie,co za ludzie tam siedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do a000000 - czwarty raz 03.05.05, 20:04 "Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni." Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Do a000000 - czwarty raz 03.05.05, 21:16 arcykr napisał: > "Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni." hehehe, poprawka. Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. Niby to samo a jednak co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do a000000 - czwarty raz 03.05.05, 23:13 arcykr napisał: > "Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni." Ja nie sądzę,pytam tylko,czy sobie wyobrażasz. Chodziło mi raczej o ich wybitny intelekt i poczucie sensu życia,a nie morale. Czy jak mówię,że ktoś jest dresiarzem,to go osądzam? Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: Do a000000 - czwarty raz 04.05.05, 20:26 kochanica-francuza napisała: > Czy jak mówię,że ktoś jest dresiarzem,to go osądzam? Tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do a000000 - czwarty raz 04.05.05, 20:27 skupionyedi napisał: > kochanica-francuza napisała: > > Czy jak mówię,że ktoś jest dresiarzem,to go osądzam? > > Tak sądzę. > Aha,a jeżeli ktoś jest dresiarzem,to jak mam go opisać,żeby go nie osądzać? Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: Do a000000 - czwarty raz 04.05.05, 22:32 kochanica-francuza napisała: > skupionyedi napisał: > > > kochanica-francuza napisała: > > > Czy jak mówię,że ktoś jest dresiarzem,to go osądzam? > > > > Tak sądzę. > > > Aha,a jeżeli ktoś jest dresiarzem,to jak mam go opisać,żeby go nie osądzać? > W mieście w którym mieszkam, słowo dresiarz określa w sposób jednoznaczny człowieka którego dotyczy. Wiesz o tym doskonale, wszka mieszkasz w tym samym mieście (tak sądzę)... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do a000000 - czwarty raz 04.05.05, 23:15 > > W mieście w którym mieszkam, słowo dresiarz określa w sposób jednoznaczny > człowieka którego dotyczy. Wiesz o tym doskonale, wszka mieszkasz w tym samym > mieście (tak sądzę)... Nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie.Czym mam więc zastąpić TO STRASZLIWE SŁOWO? Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: Do a000000 - czwarty raz 04.05.05, 23:48 kochanica-francuza napisała: > > > > > W mieście w którym mieszkam, słowo dresiarz określa w sposób jednoznaczny > > > człowieka którego dotyczy. Wiesz o tym doskonale, wszka mieszkasz w tym s > amym > > mieście (tak sądzę)... > > Nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie.Czym mam więc zastąpić TO STRASZLIWE SŁOWO > ? To chyba zależy od tego, wobec kogo chcesz tego słowa użyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 00:10 > > > mieście (tak sądzę)... > > > > Nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie.Czym mam więc zastąpić TO STRASZLIWE > > SŁOWO > > ? > To chyba zależy od tego, wobec kogo chcesz tego słowa użyć... Wobec osobnika,który: 1.Ubrany jest w strój sportowy. 2.Ogolony jest na łyso. 3.ma gruby kark 4.i łańcuchy (najchętniej złote)na przegubach rąk 5.najchętniej przemieszcza się samochodem wyprodukowanym przez Bayerische Motorenwerke 6.i słucha muzyki bardzo nieskomplikowanej melodycznie,z przewagą jednostajnej perkusji 7.ma bardzo krótką szyję 8.duże,drogie i bardzo "ostentacyjne" obuwie sportowe 9.towarzyszy mu panna chuda,opalona na solarium,ubrana skąpo ,w butach na wysokich obcasach,o długich jaskrawoblond (lub smolistoczarnych)włosach,bardzo silnie umalowana i ozdobiona bardzo dużą ilością biżuterii 10.z wypowiedzi obojga wynika,że dobrobyt materialny i związany z nim status społeczny zalicza się do ich priorytetów 11.oboje konstruują swe wypowiedzi w dość prostej polszczyźnie,wzbogacając je dużą ilością słów nazywanych przez filologów "niecenzuralnymi". 12.Bardzo często używają też tych słów lub ich derywatów jako części mowy (takich jak czasownik,rzeczownik,przysłówek,przymiotnik)lub części zdania (takich jak podmiot,orzeczenie,przydawka,dopełnienie) _____________________________________________________________________________ Czy już wiemy,o kim mowa? Jak mam określić JEDNYM SŁOWEM opisanego mężczyznę? Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 00:32 No widzisz, opisujesz tę osobę w sposób pejoratywny, a zatem dokonujesz oceny. A może facet jest w dresie, bo wraca z treningu siatkówki. Jeździ starym merolem, bo tani (w tym również w eksploatacji), gruby kark ma ze względu na to, ze jest aktywny, jak wyżej wspomniałem gra w siatkówkę, ogolony jest na łyso, bo po pierwsze łysieje (wstydzi sie tego), a po drugie, jak ma dłuższe włosy to poci się bardziej grając jak wyzej wspomniano w siatkówkę. Słucha muziki z przewagą perkusji, bo jego hobby to wsłuchiwanie sie w sekcje rytmiczną, nie wiem co ma do tego długość szyi, obuwie sportowe, no bo w jakim miałby niby grać w siatkówkę, nie wiem o co chodzi Ci z tą panną... Może to jego żona, tyle, że nie uważa jak większość żon "ja już mam męża, więc nie musze o siebie dbać". Bardzo wiele ludzi stawia na pierwszym miejscu dobrobyt. Tyle, że nie wszystkim się to udaje. Wsponianemu osobnikowi chyba nie, skor jeździ starym mesiem.No i nie wiem o co Ci chodzi z tymi słowami. Prawie kazdy w tym kraju klnie jak szewc... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 00:46 skupionyedi napisał: > No widzisz, opisujesz tę osobę w sposób pejoratywny, a zatem dokonujesz oceny. Nie wydaje mi się. > A może facet jest w dresie, bo wraca z treningu siatkówki. Jeździ starym > merolem, bo tani (w tym również w eksploatacji), gruby kark ma ze względu na > to, ze jest aktywny, jak wyżej wspomniałem gra w siatkówkę, ogolony jest na > łyso, bo po pierwsze łysieje (wstydzi sie tego), a po drugie, jak ma dłuższe > włosy to poci się bardziej grając jak wyzej wspomniano w siatkówkę. Słucha > muziki z przewagą perkusji, bo jego hobby to wsłuchiwanie sie w sekcje > rytmiczną, nie wiem co ma do tego długość szyi, obuwie sportowe, no bo w jakim > miałby niby grać w siatkówkę, nie wiem o co chodzi Ci z tą panną... Może to > jego żona, tyle, że nie uważa jak większość żon "ja już mam męża, więc nie > musze o siebie dbać". > Bardzo wiele ludzi stawia na pierwszym miejscu dobrobyt. Tyle, że nie wszystkim > > się to udaje. Wsponianemu osobnikowi chyba nie, skor jeździ starym mesiem.No i > nie wiem o co Ci chodzi z tymi słowami. Prawie kazdy w tym kraju klnie jak > szewc... Gdzie ja podałam,że starym? EWIDENTNIE RŻNIESZ GŁUPA. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 12:58 a,nie chodziło o merola,tylko o BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 14:30 kochanica-francuza napisała: > a,nie chodziło o merola,tylko o BMW. To niczego nie zmienia. Wiesz, robisz wielki błąd oceniając ludzi po wyglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 14:35 skupionyedi napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > a,nie chodziło o merola,tylko o BMW. > > To niczego nie zmienia. > > Wiesz, robisz wielki błąd oceniając ludzi po wyglądzie. Pierdu,pierdu. Nie dyskutuję z tobą,bo rżniesz głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 15:44 kochanica-francuza napisała: > Pierdu,pierdu. > Nie dyskutuję z tobą,bo rżniesz głupa. Chyba jednak dyskutujesz, skoro odpowaidasz na moje posty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 14:28 kochanica-francuza napisała: > Gdzie ja podałam,że starym? A napisałaś gdzieś, że nówką? Wybacz Kochanico, ale ja nigdy nie widziałem dresiarza jeżdżacego nowym mesiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 14:36 skupionyedi napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > Gdzie ja podałam,że starym? > > A napisałaś gdzieś, że nówką? Wybacz Kochanico, ale ja nigdy nie widziałem > dresiarza Kogo????Jak śmiesz go osądzać?:-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP jeżdżacego nowym mesiem. Wybacz,ale akurat nie odróżniam nowych samochodzików od starych (pomijając ewidentne wraki i trabanty,hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 15:46 kochanica-francuza napisała: > Kogo????Jak śmiesz go osądzać?:-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Ja nikogo nie osądzam. Pisałem jedynie o dresiarzu którego Ty osądziłaś. Jak przyjrzyz się naszej rozmowie, ja nie dość, że nie osądzam, staram się go wręcz bronić. > jeżdżacego nowym mesiem. > > Wybacz,ale akurat nie odróżniam nowych samochodzików od starych (pomijając > ewidentne wraki i trabanty,hehe) No widzisz, nie odróżniasz, ale mimo to oceniasz człowieka na pdstawie samochodu jakim jeździ. A co, jeśli to służbowe auto? Pracodawca nie pyta pracowika jakim samochodem chce jeździć... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 19:32 skupionyedi napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > Kogo????Jak śmiesz go osądzać?:-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP > > Ja nikogo nie osądzam. Twierdzisz,że sama nazwa "dresiarz" jest osądem. Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 23:11 kochanica-francuza napisała: > skupionyedi napisał: > > > kochanica-francuza napisała: > > > > > Kogo????Jak śmiesz go osądzać?:-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP > > > > Ja nikogo nie osądzam. > > Twierdzisz,że sama nazwa "dresiarz" jest osądem. Ale to ty nazwałaś tego faceta dresiarzem, ja go wyłącznie bronię. Obrona to chyba nie osądzanie, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: chodzi o następującą osobę: 05.05.05, 23:15 > > Ale to ty nazwałaś tego faceta dresiarzem, ja go wyłącznie bronię. Obrona to > chyba nie osądzanie, no nie? Ale nie można bronić przez to,co jest osądem. Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: chodzi o następującą osobę: 06.05.05, 00:09 kochanica-francuza napisała: > > > > > Ale to ty nazwałaś tego faceta dresiarzem, ja go wyłącznie bronię. Obrona > to > > chyba nie osądzanie, no nie? > > > Ale nie można bronić przez to,co jest osądem. Ale ja nie bronię przez to co jest osądem, ale przed osądem. A nie myślałas kiedyś, żenby przekonać się jak to jest? No wiesz, wskoczyć w dresik, przywiązać sobie bullteriera, albo amstaffa, trochę zlotej biżuterii, beemwica, łysy kark... Może to po prostu fajne jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: chodzi o następującą osobę: 06.05.05, 11:32 Może i fajne. Tylko dka kogo? Ofiary samozachwytu takiego "bysia" też mają dobre smopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: chodzi o następującą osobę: 06.05.05, 12:04 a000000 napisała: > Może i fajne. Tylko dka kogo? Ofiary samozachwytu takiego "bysia" też mają > dobre smopoczucie? Miałem na myśli dresik i resztę, wyłacznie jako styl ubierania. Notabene, mam znajomego, pasuja jak ulał do opisu, z dwoma wyjątkami - samochód - żaden z wymienionych, nie wiem czy nosi złota biżuterię. Nie zam nikogo, kto byłby równie łagodny. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: chodzi o następującą osobę: 06.05.05, 12:48 skupionyedi napisał: > a000000 napisała: > > > Może i fajne. Tylko dka kogo? Ofiary samozachwytu takiego "bysia" też maj > ą > > dobre smopoczucie? > > Miałem na myśli dresik i resztę, wyłacznie jako styl ubierania. Notabene, mam > znajomego, pasuja jak ulał do opisu, z dwoma wyjątkami - samochód - żaden z > wymienionych, nie wiem czy nosi złota biżuterię. Nie zam nikogo, kto byłby > równie łagodny. Ale niestety chodziło o osobę odpowiadającą CAŁEMU opisowi. Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: chodzi o następującą osobę: 06.05.05, 13:53 kochanica-francuza napisała: > Ale niestety chodziło o osobę odpowiadającą CAŁEMU opisowi. Oj Kochanico, sądzę, że mamy zbyt małą podaż beemwic w odpowiednich kolorach... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do a000000 - czwarty raz 04.05.05, 23:17 am, słowo dresiarz określa w sposób jednoznaczny > człowieka którego dotyczy. Wiesz o tym doskonale, wszka mieszkasz w tym samym > mieście (tak sądzę)... A w którymś mieście jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: Do a000000 - czwarty raz 04.05.05, 23:48 kochanica-francuza napisała: > am, słowo dresiarz określa w sposób jednoznaczny > > człowieka którego dotyczy. Wiesz o tym doskonale, wszka mieszkasz w tym s > amym > > mieście (tak sądzę)... > > A w którymś mieście jest inaczej? Nie wiem, rzadko podróżuję po Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do a000000 - czwarty raz 04.05.05, 20:28 skupionyedi napisał: > kochanica-francuza napisała: > > Czy jak mówię,że ktoś jest dresiarzem,to go osądzam? > > Tak sądzę. > czyli co?mam mówić "łysy obywatel w stroju sportowym,ze złotymi łańcuchami na przegubach,o słownictwie zdominowanym przez derywaty słów niecenzuralnych"? O,przepraszam,"niecenzuralny"to już osąd...:-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Do a000000 - czwarty raz 03.05.05, 21:14 Właśnie, arcyś. Postów jak z karabinu maszynowego, w ciągu miesiąca w rankingu nawet przez moment na drugim miejscu aktywności. I co? Ano bagno. Poniżej dna. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do a000000 - czwarty raz 04.05.05, 17:08 A jak oceniasz poziom mojego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do a000000 - czwarty raz 04.05.05, 19:51 arcykr napisał: > A jak oceniasz poziom mojego forum? Forum niszowe.I ledwo dyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do a000000 - czwarty raz 04.05.05, 19:51 arcykr napisał: > A jak oceniasz poziom mojego forum? Egoista! Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do a000000 - czwarty raz 05.05.05, 13:11 A co to za egoizm, który skłania do proszenia o krytyczną ocenę? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do a000000 - czwarty raz 05.05.05, 14:02 arcykr napisał: > A co to za egoizm, który skłania do proszenia o krytyczną ocenę? Hehe,myślałam,że prosisz o ocenę entuzjastyczną... Odpowiedz Link Zgłoś