Dodaj do ulubionych

Najlepsze puby w mieście

07.02.04, 13:17
piszcie który waszym zdaniem pub jest nalepszy w Zielonej Górze
Obserwuj wątek
    • Gość: Hassan Re: Najlepsze puby w mieście IP: 217.153.100.* 10.02.04, 02:11
      Jako stały bywalec i miłośnik pubów; trudno powiedzieć który jest najlepszy bo
      każdy lubi co innego, ale jeśli chodzi o puby aktywne, czyli te w których dzieje
      się coś poza piciem alko, to z pewnością 4 RÓŻE mają naprawdę full imprez, poza
      tym KARTON czyli studenci w natarciu KOTŁOWNIA jeśli zaliczymy ją do pubów,
      HARLEM któremu udało się przeistoczyć z jazz clubu w clubing house, i TATTOO
      które zadziwia wręcz aktywnością i w tym sezonie dogonili pierwszą linię
      najlepszych zielonogórskich pubów, a to że wciąż się tam coś dzieje i zmienia
      należy wnioskować że jak nie odpuszczą to przyszły sezon będzie ich.
      Na psy zeszły natomiast JANKIEL,BLUES EXPRESS, i nieco chyba obniżył poziom
      zsprzed lat BOHOMAZ.
      Poza tym jest kilka nowych które muszą poczekać na rangę tych które warto
      wymieniać.
      • Gość: miron Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.04, 15:36
        Hassan mamy podobny "pubowy" gust z tym, że IN MINUS ode mnie dla HARLEMU za
        zniszczenie jazzowej tradycji! Fajne imprezki house ma teraz wspomniane TATOO,
        które rzeczywiście staje się liderem, a HARLEM ze swoim jazzowym klimatem był
        inny, ciekawy a teraz jest pospolity i szkoda, że w mieście wojewódzkim nie ma
        już jazzowego clubu...
        4RÓŻE, KOTŁOWNIA - to pierwsza liga za imprezy kulturalne, na peryferiach
        miasta świetna jest (nijaka z wystroju) ROXANA - full świetnych imprez!

Dno osiągnęły rzeczywiście JAKNKIEL i BOHOMAZ, tragiczna jest też knajpa
        obok "Domu Dziecka" za ratuszem - nie pomnę nazwy, ale z dyskoteką
        nazywaną "piekiełko", to fakt, istne piekło.

Nie znam natomiast nowych knajp czyli tych wszystkich ZBROJOWNI i czas tam
        zajrzeć.

BLUES EXPRES może być dla "młodzieży starszej" natomiast CICHA KOBIETA tego
        samego właściciela to największa porażka tego miasta wraz z HIGHLANDEREM,
        niestety
    • Gość: ghost Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.02.04, 13:46
      nr 1 - tatoo
      nr 2 - 4róże
      nr 3 - harlem

słabizna - jankiel
      • Gość: pijanica :-) Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 21:25
        dla mnie nr 1: kotłownia, róże, tatoo, kawon i taka knajpka przy dworcu pkp
        (fajne ceny, coś na ząb i klimatyczny wystrój). w tych miejscach (w wyjatkiem
        na razie dworcowej) dzieje sie coś fajnego, przychodza ludziska, gadają tanczą
        i cool jest
        spadl jankiel, stracił klimat ciekawego miejscaa, blues jest dobry dla 40
        letnich biznesmenów, bohomaz straszy nijakościa - ludziska sie wynieśli pewnie
        do zbrojowni. ławo zyskac klase, trudniej klase i ziomali utrzymać
        • Gość: student Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 09:22
          kocioł i dawna studencka, ostra jazda
        • Gość: leo Re: Najlepsze puby w mieście IP: 217.153.100.* 17.02.04, 01:12
          A może ktoś spróbuje zrobić profesjonalny rankig, podliczy plusy, minusy, może
          dziennikarzy jaki sondę jaką zrobi, co by te nijakie puby wzięły się do roboty,
          bo to w końcu promocja dla turystów.A ciekawe też czy taki rankig interesuje
          radnych czy dla nich jakość miejskiegop pubu to marginesowa sprawa.Lubię puby
          ale nie daje na nic głosu wszysctkie są ważne.Szkoda tylko że te starsze tracą
          swoje ząbki(
          • Gość: Wowa Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.02.04, 11:27
            Co sadzicie o Higlanderze??
            • Gość: leo Re: Najlepsze puby w mieście IP: 217.153.100.* 19.02.04, 00:43
              Higl..hail to pub dla dziwek i złodzieji. Sam byłem świadkiem jak kumpeli jakaś
              panna zaje... komóre.
              • Gość: imp Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 16:51

> Higl..hail to pub dla dziwek i złodzieji.
                sam tam nie chodzę więc mnie to nie obraża ale powiedz w takim razie kim ty
                jesteś dziwką czy złodziejem?

> Sam byłem świadkiem jak kumpeli jakaś panna zaje... komóre.
                oczywiście interweniowałeś....

• Gość: leo Re: Najlepsze puby w mieście IP: 217.153.124.* 06.03.04, 17:36
                  och zapomniałem o tobie(Jestem... dziwką,męską.
    • Gość: Miron Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.02.04, 17:52
      Moim skromnym zdaniem Tatoo robi niezle imprezki hausowe. Zrobilo sie tam
      klimatycznie - gra dj, pala sie swieczki, mila obsluga, przewidywalne
      towarzystwo no i z centrum wszedzie blisko. Na drugim miejscu,moim skromnym
      zdaniem Roksana - potrafia ozywic lokal niezlymi imprezami no i sprawdza sie u
      nich stara prawda, ze to ludzie tworza lokal, a nie odwrotnie. 3 miejsce
      (rowniez moim skromnym zdaniem:)> Kawon - mozna spokojnie usiasc z Kobietka,
      pogadac. Jednym slowem 'lokal reprezentacyjny' Pozdro
      • Gość: henio Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.02.04, 22:42
        no z tą Roksaną to przesada, ale Kawon ok!
    • Gość: sredniak Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 20:15
      podejmuje gości z Niemiec, gdzie ich można bez obciachu zaprowadzić ?
      • Gość: Jurgen Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.04, 16:26
        Kto wie gdzie jest ,,Spirala'' i jak tam jest? Czy ktoś moze jeszcze wie, jaka
        jest atmosfera w ,,Caffe Roterdam''(albo Amsterdam?)
        • Gość: Chabas Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.04, 14:21
          Spirala to byla studencka i jest tam fajnie. Bardzo duzo sie zmienilo na plus.
        • Gość: loola Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.02.04, 21:18
          jejku, to wszystko jest w zielonce? gdzie?
    • Gość: Dżungla Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.zielman.pl 21.02.04, 20:28
      Jak to który pub jest najlepszy? Oczywiscie KUFELEK na Oś.Pomorskim! ;-)
      • fridjof Re: Najlepsze puby w mieście 22.02.04, 14:11
        no to zaproś na kufelek :-)
        • Gość: Jola Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.gala.net.pl 27.02.04, 11:21
          poradźcie poważnie, gdzie mogę bez wstydu posiedzieć z chłopakiem, który
          odwiedzi mnie niedługo?
          • Gość: wirnik Re: Najlepsze puby w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.02.04, 13:40
            kilka dni temu wpisałem swój ranking Jolu, bez żadnego przekleństwa, bez
            nazwisk i obrażania kogokolwiek, ale cenzura zdjęła to a wpis był po wpisie
            WHISKY...
            pisałem tam, że 4RÓŻE da best, ale widocznie redakcja lubi inną knajpę, którą
            notabene skrytykowałem...
    • Gość: WHISKY Re: BLE BLEBLE..... IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.02.04, 21:23
      NAJLEPSZY JEST U MNIE NA CHACIE BO SIE FAJNI LUDZIE SCHODZĄ
      • Gość: leo Re: BLE BLEBLE..... IP: 217.153.124.* 06.03.04, 17:45
        i bleblają o bleblaniu wsłuchłując się w sączące się z bleblatora dźwięki
        bleeeedmastera( Dobry pub to taki w którym pomimo tłoku zawsze znajdzie się
        mie4jsce dla siebie,a imprezy są na tyle różnorodne że na pewno znajdzie się
        coś dla każdego.A właściwie to może też założe klub bleblacza w swojej chacie
        bo coś trudno mi się zdecydować na jakąkolwiek knajpę widząc to co dzieje się w
        Zielonce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka