damaspop 08.03.10, 12:55 Ciekawi mnie jakie stroje obowiązują w strefie saun , polskie czy europejskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AL Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.10, 15:24 Znacznie lepiej polozony Ruben juz jest do sprzedania- ciekawe ile ten wytrzyma ,bo przy cenach na poziomie kilkuset pln za nocleg to swietlanej przyszlości mu nie wróze...nawet sauna nie pomoze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Por Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 17:29 jest też atrakcja w postaci torów kolejowych w odl. 50 m od ohotelu.Gości czeka wiele pobudek nocnych co godzina od 24 00 .Ipołożenie przy bloku mieszkalnym w odl. 20 m ,już mieszkańcy zapowiadają ,że żadna impreza, która im zakłóci spokój po godz, 22 - ej będzie przerwana przez policję.Takie atrakcje będą na miejskim basenie i to za połowę ceny. Imański niech już zaprasza sarny, lisy i jelenie.Mieszkańcy już olewają ten hotel,bo zburzył im spokój zanim go zaczęto budować.Lepsze by było pole czosku, Imański uprawiałby je w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebeka Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: 109.243.38.* 08.03.10, 18:00 Zgadzam sie z przedmowca. Ruben na sprzedaz mimo ze jest w centrum. A ten hotel na zadupiu... spa nie bedzie karta przetargowa. Kto teraz o normalnych zmyslach inwestuje w hotel w takim miescie jak ZG. To Campanille wstrzymala inwestycje mimo ze ma ogromne wsparcie w postaci sieci. Imański to chyba z motyka na słońce sie wybiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.10, 18:32 Ceny na poziomie 300-400 za pokój sa stanowczo za wysokie jak na Zielona Górę. Obojetnie czy ruben czy ten nowy . To za dużo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapita rezerwacja w necie i koszta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.10, 19:29 W warszawce w **** mozna miec nocleg ze sniadaniem od 245 zlotych polecam http://www.odkryjpolske.pl//index.php?m=hotelofferresults&language=polish¤t_lang=polish&bookingtype=hotel&action=search&type=1&loc=-1&placeid=-1&citySelect=1&numOfNightsSelect=1&checkInDate=2010-04-01&departureDate=2010-04-02&numOfRoomsSelect=1&numOfAdultsSelect=1&numOfBedsSelect=1¤cySelect=1&smoking=2 www.odkryjpolske.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony halik Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.10, 19:45 Panie por czy seler :-) minęły już dawno czasy kiedy tym torem cokolwiek jeździło co godzinę. Wszelkie prognozy wskazują, że nawet ten szczątkowy ruch będzie malał. A spa rewelacyjne. sam chętnie pójdę, oczywiście zależnie od ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń 09.03.10, 07:38 tak się składa, że mieszkam na tym osiedlu i powiem szczerze że się cieszę, że ten obiekt tam stoi;) ceny co prawda trochę z kosmosu, ale życie wszystko zweryfikuje ;) a co do imprez po 22 - to jaka impreza i gdzie mogła by przeszkadzać mieszkańcom "Leśnego"? nie wydaje mi się, że by w "Danie" miały by odbywać się jakieś festyny na otwartym powietrzu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: 78.9.74.* 08.03.10, 21:53 Znajomy mający motel tlumaczył mi kiedys że gości dzieli się na grupy: biznesowi ( takich praktycznie PRAWIE brak w ZG), turyści ( minimalna ilosć) ,urzędasy w delegacji ( tez raczej przyjezdzają do ZG na kilka godzin bez noclegu) , SEXwielbiciele( ten hotel jest za blisko miasta i zazdrosnych żon więc i ci odpadają ) -ciekawi mnie na jakich gości bedzie nastawiony ten hotel ? przeciez to inwestycja na poziomie grubych kilkudziesięciu milionów pln -na co i kogo liczy w biznesplanie właściciel??? To jest zbyt biedne miasto -tak mi się wydaje ,ze tu lepszym rozwiazaniem jest taki hotel -wyrosnieta willa z kilkunastoma pokojami jak kawałek za dawnym WSP ......no i to polozenie -TORY KOLEJOWE obok oraz zwykłe osiedle-sypialnia ....NIE WRÓZE RÓZOWEJ PRZYSZLOŚCI...no chyba ,ze to ma byc ekskluzywna agencja towarzyska ,bo takiej to rzeczywiście brak w ZG -ale to polozenie i do tego nie pasuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniecLeśnego Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ztpnet.pl 08.03.10, 22:38 Ludzie, piszecie bzdury, hotel w srodku jest wrecz zaje**** Ceny restauracji jak i kregielni są przyzwoite, a obsluga i jakosc wykonania cudna. Polecam, na razie otwarta jest tylko czesc rekreacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardak cudna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 04:00 Cudna to jest INES - Ines Cudna :) Gość portalu: mieszkaniecLeśnego napisał(a): > Ludzie, piszecie bzdury, hotel w srodku jest wrecz zaje**** Ceny restauracji ja > k > i kregielni są przyzwoite, a obsluga i jakosc wykonania cudna. Polecam, na razi > e > otwarta jest tylko czesc rekreacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JD Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ztpnet.pl 25.03.10, 01:00 To znajomy wprowadził cie w błąd, w Zg wbrew pozorom jest bardzo dużo gości biznesowych i tzw urzędasów którzy nocują, niestety do motelu tacy nie jeżdżą, a "ekskluzywna agencja" zawsze przyjedzie do hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.11, 21:21 Skąd masz informacje, że Gości biznesowych brak w ZG?!?! Właśnie z tych Gości "żyją" wszystkie hotele w ZG!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 23:20 Hotel jest super i będzie to wizytówka Zielonej Góry,radzę skorzystać, a późńiejpisać.Nie jest to hotel dla buraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.10, 06:16 Może ocenę rentowności pozostawmy właścicielowi. Ja cieszę się, że powstał obiekt na poziomie i chętnie skorzystam z części spa i fitnness, a jak będzie ok to mają stałego klienta. Wbew pozorom ludzi, którzy mogliby tam zostawiać kasę nie jest w ZG tak mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:03 ktore pokoje sa najlepsze na spotkania z panienkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: 83.16.211.* 20.04.10, 20:23 te w których niema panienek jak jesteś taki ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
buwybaw Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń 09.03.10, 08:48 Bardzo sie ciesze ze powstal w Zielonej hotel na poziomie i zycze mu jak najlepiej. Ze zdjec wynika ze naprawde hotel ma klase i zasluguje na cztery gwiazdki. Wazne aby obsluga byla na poziomie czterech gwiazdek, bo chocby korytarze byly wylozone zlotem a obsluga mizerna to caly czar pryska. Jedyna co mnei drazni to nazwa hotelu, jest niezwykle prowinjonalna, jakby z jakiegos gminnego miasteczka, taki zajazd przydrony. Definitywnie nazwa nei pasuje do charakteru i poziomu hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśmy ludek Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ztpnet.pl 09.03.10, 09:49 a jak myslisz jak ma na imię żona inwestora? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek_login Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń 09.03.10, 11:57 Ty sie ciesz, ze nie nazywa sie "Janusz Kubicki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 15:35 Ciekawe na ktorych hotelach w Zielonej Gorze beda wisialy plakaty wyborcze JNP Janusza Kubickiego???ä Odpowiedz jest prosta........ Na tych , ktore bez przetragu w lutym podpisaly scisle tajne(nie mozna ich w internecie otworzyc) umowy z miastem na noclegi.....pierwszy RUBEN!!!!!!!!!! Zielona Gora......Zielona Republika Bananowa Janusza Kubickiego jest!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: 109.110.192.* 09.03.10, 15:44 Czy można sie tam zapisać na areobik? Jak tak to proszę o namiary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ztpnet.pl 09.03.10, 22:12 Wiolu radziłbym ci udac sie osobiscie tam, a obsluga wszystko Ci powie i wszedzie Cie oprowadzi, jest osobna recepcja dla samego SPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Inwestycje:Ciekawość wyborcy IP: 83.16.211.* 09.03.10, 22:30 jest bezgraniczna ,widać ,że to jakiś PiSior któremu przeszkadza każda prywatna inwestycja . Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-83 Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń 09.03.10, 18:11 Moim zdaniem rewelacja i mówię to tylko dlatego że sama skorzystałam z promocji na dzień kobiet i wybrałam się na bowling. Obsługa bardzo miła i pomocna.Ceny jak najbardziej dostępne a poziom usług jak najbardziej warty czterech gwiazdek. Wydaje mi się także że takie miejsca są bardzo potrzebne dla naszego miasta bo rozrywek za dużo to my tu nie mamy a jeśli chodzi o wypowiedź odnośnie cen za pokoje to wierzcie mi chętni się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: 91.198.100.* 15.03.10, 13:29 Bliskie sąsiedztwo składu złomu ze zgniatarkami/ HAŁAS/ oraz Zakład produkcji Prefabrykatów Zelbetowych/ wibratory tłuką przez 16 godzin na dobę i nadadza na pewno uroku w wypoczynku spa/. Do taktu bedzie przygrywac Kolej Regionalna -30m od hotelu. Kakofonia hałasowa. Zyczymy spokojnego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: 78.9.75.* 15.03.10, 23:06 Rewelka -ale to chyba bedzie hotel dla gluchych i niedosłyszacych( no i bogatych) ,no bo w TAKIM towarzystwie wokół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: 109.243.120.* 16.03.10, 01:24 No tak jak zwykle pełno nazekaczy i zazdrosnikow.Ale lepiej pisac o najleprzych kebabach fryzjerach ginekologach hehehe buraki zacznijcie pisac o tematach miasta to co jest istotne na tym forum poto one jest.zagladałem na inne miasta na forum gazety tam niepisza mieszkancy o kanapkach ,wlosach kebabach paznokciach i czy prezydent miasta mial dzisiaj dziurawe skarpetki.pisza o przyszlosci swojego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.aster.pl 25.03.10, 11:29 Czy jest jakaś ich strona internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.10, 23:16 tak, www.danaspa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 10:12 No własnie usłyszałem plotke ( a moze prawde) ,ze DANA HOTEL juz jest na sprzedaż - kosztował trzydziesci pare milionów ,ruszył i ponoc do właściciela dotarło ,ze zysków z tej inwestycji to nie będzie...a chciałoby sie powiedzie " a nie mówiłem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do maxxa Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 23:17 Maxx~!Duzym juz chlopcem jestes, a jeszcze sie nie nauczyles ze w plotki sie nie wierzy? Wymyslaja ze zawistni i zazdrosni ludzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Zadowolonego Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.10, 13:01 Do Zadowolonego. Drogi Internauto, zanim odważysz się wystąpić na forum publicznym, choćby anonimowo, bardzo Ciebie proszę zajrzyj do mnie. Z poważaniem. Słownik Ortografii Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.10, 22:04 Byłem tam dzis -ale tam syf totalny w okolicy,buduja bloki,jeżdżą cieżarówki ,ruch,harmider,pełno parkujących aut i pelno ludzi itd. ....moim zdaniem idealne miejsce na rózne nieruchomości ale NAPEWNO nie na hotel na wysokim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.11, 21:29 Plotka/nie plotka zapraszam na stronę: otodom.pl/dom-zielona-gora-8080m2-75000000-pln-id7676419.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Inwestycje: Hotel Dana jak prysznic wrażeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 15:00 plotka/ nie plotka co za różnica przecież nowy właściciel nie przerobiłby hotelu na dom starców czy centrum handlowe Odpowiedz Link Zgłoś
paputek007 Hotel Dana jak prysznic wrażeń - czy napewno? 22.04.10, 20:30 Hotel naprawdę ekskluzywny. Basen piękny , szkoda tylko że od jakiegoś czasu przestali dbac o klientów i woda w basenie jest naprawde zimna. brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obecnie ciepła Re: Hotel Dana jak prysznic wrażeń - czy napewno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:34 Woda była chłodna tylko na początku, w okresie nagrzewania. Obecnie jest już przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś