Dodaj do ulubionych

najlepszy portal z ofertami pracy???

29.04.10, 15:57
Witam. Mam pytanie. Jaki jest najlepszy, najpopularniejszy portal
internetowy z ofertami pracy? Wiem, że wystarczy wpisać w google
"szukam pracy" i pojawią mi się różne strony, ale ja bym chciała
wiedzieć, który z nich jest najlepszy czyli posiada najwięcej
aktualnych ofert pracy, najwięcej osób wchodzących na stronę itp. Z
góry dziękuję za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? IP: *.netdrive.pl 29.04.10, 19:51
      A jaki jest najlepszy samochód?
    • Gość: dqh Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.10, 09:45
      Jeżeli szukasz pracy i pytasz o najlepszy portal, to odnoszę
      wrażenie że nie chce Ci się poszperać w sieci. Toż to jest
      lenistwo. Kto by chciał zatrudnić lenia?
      • Gość: madzikmadzik Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 19:23
        Proszę tylko o prostą odpowiedz. Nie szukam pracy. Kiedyś byłam na
        kursie gdzie mówiono o najpopularniejszym serwisie internetowym z
        ofertami pracy i z osobami, które szukają pracy. Nie zapamiętałam
        nazwy. Na pewno nie była to gazeta.praca, ani pracuj.pl. Potrzebuję tę
        stronę do innych celów, jest wiele powodów np. pisanie pracy na ten
        temat.
        • Gość: ;) Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 11:38
          praca.money.pl
    • Gość: wiernik Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? IP: *.205.247.247.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.06.14, 21:14
      Portali z ofertami pracy jest naprawdę od groma i z każdym rokiem coraz więcej ich się pojawia. Na niektórych rejestracja to po prostu podstawa w poszukiwanaich pracy np na infopraca, praca.pl, pracusie, gazetapraca, alegratka. Ale też trzeba uzbroić się w cierpliwość i po prostu wysyłać CV, skłądać oferty, pytać znajomych.
      • gosiaxxx8 Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? 20.11.14, 12:34
        Polecam portal www.mediacv.pl Dużo ciekawych ofert pracy oraz portal jeszcze mało znany, więc większe prawdopodobieństwo, że zainteresujcie rekrutera swoją osobą
    • Gość: edek Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? IP: *.play-internet.pl 10.07.14, 13:14
      Zajrzałem. może coś znajdę na tym pracusie
    • ewelinate1 Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? 11.07.14, 18:44
      Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, bo jeśli się im wszystkim przyjrzysz, to zauważysz, że większość z nich ściąga oferty z innych portali. Teoretycznie więc są w miarę na bieżąco ;)
      • Gość: Olo Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? IP: 5.174.70.* 12.07.14, 20:47
        www.fp.zgora.pl/forum/viewforum.php?f=33
        • Gość: Melka Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.11.14, 16:09
          Na bieżąco uaktualniane ogłoszenia i z tego co zaobserwowałam w miarę unikalne bo niektórych nie można znaleźć na innych stronach są na pracastala.pl/. Dla mnie to jeden z lepszych portali bo dzięki niemu znalazłam zajęcie dla siebie, więc mogę nie być obiektywna.
    • Gość: Link Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.15, 14:38
      Polecam LinkedIn pl.linkedin.com/job/view-all/
    • lavora Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? 17.06.15, 21:56
      Do listy warto dodać jeszcze dwa serwisy:

Te serwisy to:
      1. www.lavora.pl/ - serwis z aktualnymi ofertami pracy za granicą
      2. diru.pl/ - oferty pracy dla osób niepełnosprawnych
    • Gość: Brod Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.15, 16:14
      Dużo ciekawych ofert polecam sh.st/nTcdh
    • druzyn.akota Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? 15.01.16, 13:26
      Zależy co Ci potrzeba. Różne strony oferują różne oferty pracy. Wygoogluj sobie i działaj. Powodzenia ;)
    • bigleo42 Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? 12.04.19, 13:58
      Musisz najpierw poszukać jakiegoś zestawienia portali z ofertami pracy i agregatorów ofert. Na stronach agregatorów znajdziesz więcej ofert ponieważ zbierają one oferty pracy ze wszystkich portali pracy. Tu znajdziesz takie zestawienie: fachpraca.pl/poradnik/radzimy/gdzie-szukac-stron-i-portali-z-ofertami-pracy/
    • kamilnowakowskizg Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? 06.11.19, 18:04
      Najlepsze oferty pracy w Zielonej Górze Oferty Pracy Zielona Góra
      • grabixa Re: najlepszy portal z ofertami pracy??? 21.11.19, 16:17
        najlepiej chyba na olx
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka