Dodaj do ulubionych

WWW.ORDYNACKA.EZG.PL

IP: *.ztpnet.pl 04.03.04, 21:52
Dzięki uprzejmości piona,polecam fascynującą lekturę.Proszę zwrócić
szczególną uwagę na członków i statut.A teraz porównajcie listy członków
PO,radnych,redaktorów i urzędasów w UM.Gdzie ja żyję?!
Obserwuj wątek
    • Gość: pion Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.03.04, 23:28
      Przepraszam, sądziłem, że może ktoś zacznie myśleć w sprawie Ordynackiej, ale
      jak widać to zbyt duże oczekiwanie. Przepraszam. Już się nie będę spodziewać
      czegoś takiego po forumowiczach.
      • Gość: Ordynat ORDYNACKA rządzi i będzie rządzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 23:59
        prawicowe i styropianowe głąby
      • Gość: Salem Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.ztpnet.pl 05.03.04, 04:48
        Pion,a czego się spodziewałeś w zakresie zmiany mojej percepcji świata po tej
        lekturze?Samo zestawienie nazwisk budzi już co najmniej zdziwienie,o ile nie
        grozę.Nie mam też złudzeń co do genezy Ordynackiej.Wystarczy uważnie przeczytać
        statut,co niniejszym uczyniłem.No chyba,że stowarzyszenie ma jakiś inny
        cel.Frejman,Listowski,Batkowski,Stabrowski,Grad,Chmielnik,Maksymczak,Doganowski.
        ..Tak.O Ja malutki! Nie zrozumiałem,że oni chca tylko dobra.A Ty pion kim
        jesteś na tej liście?:-)
        • sk561 Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL 05.03.04, 07:41
          szkoda pion wysiłku edukacyjnego, salem już przygotował stosik i czeka z
          żagiewką. to taki małomiasteczkowy mściciel (ops superbohater). ponad połowa
          ordynusów ma znane w zielonej prywatne firmy, które nie korzystają z miejskiej
          kasy. napisz człowieku żeśmy złodzieje i tobie ukradliśmy wycieraczkę spod
          drzwi. Szkoda sie rozpisywać. Wiadomo: w ordynackiej same czarne owce, po
          prawej same białe barany.
          • Gość: Salem Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.ztpnet.pl 05.03.04, 19:52
            Nie czarne owce,a CZERWONE!Ciekawe skąd miałeś pieniądze na rozruszanie tej
            Twojej firmy(może prywatyzacja,co?),ewentualnie do kogo ona należała,zanim
            stała się Twoja;-)Człowieku,kogo Ty chcesz nabrać na to twoje pieprzenie?!
            Ustawiłeś się ,z partyjnego klucza, razem z koleżkami z Ordynackiej,a teraz
            udajesz przedsiębiorcę.Gdyby nie partyjne(czytaj SLD-owskie) wspomaganie,rynek
            by Cię szybko zweryfikował.
            • Gość: uczciwy Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 20:42
              ty, salem, uważaj bo jadem chlapiesz na lewo i prawo i możesz kogoś zarazić
              swoją wścieklizną.
          • Gość: A pensje płacimy ! Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: 195.117.82.* 10.03.04, 14:46
            Nasze podatki ida w całości na ich pensyjki.
            • eloi2 Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL 10.03.04, 19:15
              w takim razie niewiele wiesz o podatkach. a tak nawiasem mówiąc, twoja pensyjka
              ma z naszymi podatkami znacznie więcej kolego 'uczciwy'...
    • Gość: Icek Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.zielman.pl 06.03.04, 20:15
      Rzeczywiście ciekawa ta lista.Już wiem kto rządzi w Zielonej Górze.Czerwoni
      przedsiębiorcy,tacy jak Mister Jarząbek i spółka.Dlatego tak jadą
      Ronowicz.Smutne.
      • Gość: IGNACY Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 20:29
        Czy to ten Jarząbek z "Misia"?
        • Gość: ciekawy Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 20:44
          doganowski to tesc radnego Urbaniaka?
          • Gość: Yes Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.zielman.pl 07.03.04, 06:31
            Jawohl
    • Gość: U2 Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.zielman.pl 07.03.04, 14:45
      A co tam robi Radziwiłowicz?.Chyba,że to nie ten sam od Alby?
    • Gość: Lorien Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 11:18
      Qrwa! Są wszędzie! Jak w tym kraju ma być dobrze?
    • Gość: Lorien Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 11:20
      Qurwa! Są wszędzie! Jak w tym kraju ma być dobrze?
      • Gość: tolekb Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 17:48
        Salem, lorien and cohortes - nikt was tam nie chciał przyjąć?
        • Gość: Salem Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.ztpnet.pl 09.03.04, 06:17
          Człowieku!Mam nadzięję,ze czytasz to co piszesz.Z drugiej strony cieszę się,że
          towarzysze z Ordynackiej uaktywnili się na forum, z ty że poproszę o
          ARGUMENTY.Druga sprawa-...and cohortes?Co to za dziwoląg?
          • Gość: Ordynat ORDYNACKA-zbiór ludzi kompetentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 07:42
            Z centralą Ordynackiej są związani Borowski i Kaczmarek . Wolnorynkowi
            lewicowcy, których Ordynacka nie ma się czego wstydzić. Jest tam wielu ludzi z
            biznesu i z osiągnięciami.
            • Gość: prokurator Re: ORDYNACKA-zbiór ludzi kompetentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 10:15
              Zgadzam sie! Jest tam sporo ludzi o niezwykłych kompetencjach...ale czy starczy
              dla nich wszystkich miejsca na ławie oskarżonych? Sporo miejsc już zajętych.
              Zatem wzywam społeczeństwo do rozbudowy sądów! Może jakaś "ordynacka" forma
              budowlana by to w ramch podnoszenia komfortu własnej bytności zrobiła. A
              może...lepiej rozbudować więzienia?
              • Gość: Ordynat Re: ORDYNACKA-zbiór ludzi kompetentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 14:49
                Masz rację. Nie mamy już gdzie zmieścić Wieczerzaków itp z prawicy.
    • Gość: Heja Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 12:37
      Niezła ekipa.Reprezentanci mediów ,polityki i biznesu zorganizowni w formę
      spółdzielni Samopomoc.
      • Gość: piotr Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.03.04, 20:51
        czyli ichnia samoobrona!
        • Gość: 1 Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 11:49
          • Gość: ana ordynacka w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 12:24
            Ciekawe!

Na liście członków są ludzie którzy dali plame oraz tacy którzy jescze się nie
            wykazali.
            Ale ci dródzy pójdą oczywiście w ślady kolegów bo na tym polega działalność
            tej postkomunistycznej organizacji ktora robi wode z muzgow przecietnym Polakom.
            • Gość: klepka Re: ordynacka w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.03.04, 13:31
              Tak, ale trzeba mieć muzg
              • Gość: klepka Re: dodaj do ulubionych IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.03.04, 13:34
                zapomniałem dodać
                www.klepka.blog.pl/
            • Gość: mózg Re: ordynacka w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 04:57
              >tej postkomunistycznej organizacji ktora robi wode z muzgow przecietnym
              >Polakom.
              Jak to dobrze, że nie robi wody z MÓZGÓW bo już sie przeraziłem. Jak muzgów to
              jeszcze nie jest tak żle. Pozdrowienia dla niepismiennej Samej Brony

• Gość: Szargudujew Re: WWW.ORDYNACKA.EZG.PL IP: 213.199.250.* 15.03.04, 13:44
      WALDEMAR GRUSZCZYNSKI - to jest byly dziennikarz i reporter Gazety Wyborczej -
      dodatek ZIELONA GÓRA - no ladnie ladnie, nie wiedzialem, ze gazeta tak
      kształtuje poglady, ze po skonczeniu w niej kariwry sympatyzuje sie z takimi
      ludzmi !!!! GAZETA - WSTYD !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka