Dodaj do ulubionych

Jaki kantor byscie polecili?????

25.05.10, 23:36
J/w szukam najlepszego.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaax Re: Jaki kantor byscie polecili????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.10, 00:23
      najlepszego w czym ?do napadu czy czego ?
      x.
      • ela.sl Re: Jaki kantor byscie polecili????? 26.05.10, 20:08
        który płaci najlepiej i jest najlepsza obsługa.
        • Gość: haha Re: Jaki kantor byscie polecili????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.05.10, 07:01
          :-) dobre - kantor to kantor a nie burdel
        • Gość: aaax Re: Jaki kantor byscie polecili????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 08:52
          o co ty potrzebujesz czerwonego dywanu i szampana żeby wymienić walutę?
          jeżżu ludzie to maja problemy.
          x.
          • Gość: zenek Re: Jaki kantor byscie polecili????? IP: *.pool.mediaWays.net 27.05.10, 11:08
            Wymien na granicy , jesli po drodze ;)
            Płaca tam lepiej niz w Zielonej...
            Zazwyczaj w Słubicach kurs był lepszy niz na Swiecku,
            ale czy warto tam sie teraz pchac ???
            No i kwestia ,ile tego masz ???
            bo dla paru złoty to...
            • Gość: zielee Re: Jaki kantor byscie polecili????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 23:49
              ja masz wiecej niz jakies 500 euro to potrafia podciagnac cene nawet o 10 od ceny podanej na tablicy. na deptaku na przeciwko CCC gosc mi zawsze dawal 5 gr. raz poszedlem za graffita i dostalem jesli dobrze pamietam cos kolo 12 gr. nie wiem moze mial juz ifno ze idzie w gore a ja sie cieszylem.. :D
    • aski68 Re: Jaki kantor byscie polecili????? 01.06.10, 14:40
      obojętnie jaki !
    • rankerpanker Re: Jaki kantor byscie polecili????? 29.12.15, 16:15
      nie ma najlepszego kantoru, jest tylko kantor najtańszy na ten moment. Jeśli koniecznie chcesz skorzystać ze stacjonarnego, to możesz sprawdzić listę zielonogórskich kantorów tutaj: strefawalut.pl/kantory/zielona-gora , a później spróbować porównać ich kursy. Ja jednak sugeruję zainteresowanie się tematem kantorów internetowych, porównasz je również na wysłanej przeze mnie stronce.
    • Gość: Marlena Re: Jaki kantor byscie polecili????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.17, 14:07
      dobrykantor.pl
      • Gość: Jan Re: Jaki kantor byscie polecili????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.17, 08:43
        Alior Bank ul. Bankowa 10 Zielona Gora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka