carlam1 30.06.10, 11:33 A może to właśnie ma 'wpłynąc'na promocję miasta:-)))) Zgadzam się w pełni z Panem Starowiczem,nie poskramiajmy natury:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wondziadu Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają same ... 30.06.10, 11:55 A moze pan prezydent chce zostac prezydentem ,, JASNEJ GORY,,? Panie prezydencie powiem panu w zaufaniu ze papiez tez niema penisa tylko pochwe ale to tak miedzy nami MOCHERAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
stgosc Re: Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają sam 30.06.10, 13:50 wondziadu napisał: > A moze pan prezydent chce zostac prezydentem ,, JASNEJ GORY,,? Panie > prezydencie powiem panu w zaufaniu ze papiez tez niema penisa tylko > pochwe ale to tak miedzy nami MOCHERAMI. ======================= Pan Papież ma pochwe na kase. Odpowiedz Link Zgłoś
flow-vis Poziom Gazety Wyborczej 30.06.10, 12:46 Jak można przeprowadzać wywiad i nawet nie wiedzieć jak nazywa się rozmówca??? Lew-Starowicz to podwójne nazwisko jak np. Gronkiewicz-Waltz. Seksuolog nazywa się Zbigniew Lew-Starowicz. Żenada ze strony dziennikarki Sałwackiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Poziom Gazety Wyborczej IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.10, 13:02 flow-vis napisał: > Żenada ze strony dziennikarki Sałwackiej... może powinna też zapytać, dlaczego czasami prezydent tak cienko piszczy? ... Odpowiedz Link Zgłoś
tarn Wspaniały komentarz Starowicza :-) 30.06.10, 12:47 Starowicz na prezydenta !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Wspaniały komentarz Starowicza :-) IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.10, 13:04 tarn napisała: > Starowicz na prezydenta !! normalni nie mają szans w zielonej górze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mam malutkiego Re: Wspaniały komentarz Starowicza :-) IP: *.uz.zgora.pl 30.06.10, 15:07 Żal Małego Jasia że musiał posiłkować się członkiem z rzeżby.Ewidentny Kompleks małego penisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wspaniały komentarz Starowicza :-) IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.10, 16:29 A moze przy tym pracowity,bo czasami na dodatek leniwy.Katastrofa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olamela Re: Wspaniały komentarz Starowicza :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 15:19 A gdzież sie ukrył Izdebski, jak trzeba dowalić lokalnemu układowi, to cichutko siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croco Re: Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają sam IP: *.telpol.net.pl 30.06.10, 13:22 Tak i to konsystorskie. Jak przystało na wczorajszą powiatówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają sam IP: *.ztpnet.pl 30.06.10, 13:28 Prezydent "Castro" :) ha ha ha co za burak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiowy Re: A moze mowicie o Jasnej a nie Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 13:47 pan prezio miasta chyba ma penisa tak małego i dlatego pozazdrościł pomnikowi jwgo pomisa. Wyszedł z założenia, że nikt przed nim nie bedzie, tylko "łón i łón". A może nie ma lustra i nie wiedział jak toto wygląda i sie przestraszył, że toto tak wygląda a łón tylko miał cosik w swojej łapie kilka razy dziennie.... Wstyd. Chłop bez jajec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Będą sie z nas znowu śmiać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 13:45 Mówiąc wprost - będą się z nas śmiać. Znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
stgosc Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają same ... 30.06.10, 13:59 Kastrowani powinni być co niektórzy idioci w Rządzie,żeby w następnym pokoleniu mniej idiotów było.Prawda w oczy kole.Cyba to wyjeb.ią. Amen.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryabor Zadupie cywilizacyjne Europy. 30.06.10, 14:11 Polska, to zadupie cywilizacyjne Europy - jak na odchodnym orzekł mój wielki rodak Stanisław Lem! Kubicki jakiegoś peniska może i ma? Jednak na pewno brakuje mu jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wichura Re: Zadupie cywilizacyjne Europy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 14:43 Jeśli prezydent Zielonej góry każe rzeźbiarce zakryć penis rzeźbie nagiego mężczyzny,to sam,pewnie, może pochwalić się smoczkiem,czy co? Przypomina mi to zdarzenie z udziałem cesarza Austro-Węgier,poprzednika cesarza Franza Josepha II: oto pogrążony w demencji cesarz jedzie na polowanie. Dworzanie wystawiają mu sędziwego orła do odstrzału. Cesarz strzela,orzeł spada, zabity od kuli wystrzelonej przez jednego dworaków,podchodzi do zdobyczy,otoczenie gratuluje mu pięknego strzelenia orła,cesarz patrzy,myśli chwilę i mówi: - To nie jest orzeł! - Dlaczego,wasza cesarska mość?! - Bo austriackie orły są dwugłowe,moi panowie! Może prezydent Zielonej Góry imputuje,że prawdziwi mężczyźni nie posiadają penisów? Jakiś XVI wiek,czy co?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt nie, ale mieszkaja ludzie bez charakteru IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 14:22 i bez meskiej odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd w Zielonej Gorze penis stoi na glowie, bo to jest IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 14:28 penis na miare naszych mozliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylech Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają same ... 30.06.10, 14:52 Pójdę dalej w ocenie Polski jako zadupia Europy i powiem,ze Polska to zadupie świata.Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają same ... 30.06.10, 15:58 "Prezydent Zielonej Góry nakazał autorce rzeźby nagiego mężczyzny, aby amputowała penisa..." Może pan prezydent ZG jest transwestytą i lubi chłopców bez fallusa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Zosia Re: Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają sam IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.10, 16:25 To przykre,ze w Polsce wstyd byc mezczyzna,a nie wstyd:klamac,pic,byc wulgarnym,brudnym,nieczulym,niekochajacym,cynicznym.Wszystko co naturalne,ludzkie,zdewaluowalo sie.Wstyd zagoscil nie tam gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda gadac a konkurs na najglupszego prezydenta miasta wygral IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 19:42 ??? no kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają same ... 30.06.10, 18:04 A ja proponuję, żeby pan prezydent Zielonej Góry poddał się sam kastracji. Odpowiedz Link Zgłoś
mamula66 Obciac cucki 30.06.10, 19:50 Obciac cycki tej kobiecie! Przeciez mamy rownouprawnienie! Facet nie moze ciolka pokazac, a baba cycki moze?.... Nie mowiac o cipie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Obciac cucki IP: *.ztpnet.pl 30.06.10, 20:54 Racja cipke zakleić. W końcu prezydent jako lewicowiec jest pewnie za równouprawnieniem. Złozmy petycje w tej sprawie pewnie się przychyli mądry nasz włodarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Obciac cucki IP: 212.109.153.* 30.06.10, 21:53 Jak chcesz to sobie obcinaj to twój problem.Ale od innych przyrodzeń trzymaj się z dala.A może ty jesteś fanem JK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Obciac cucki IP: *.ztpnet.pl 30.06.10, 22:34 No i nie ma h.ja we wsi !!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrany Re: Obciac cucki IP: 109.110.200.* 30.06.10, 22:55 Smiać mi się chce z tych,którzy piszą że jak rzeżba ma gołego pitola to jest wielki ŚWIAT.A jak ma go zakrytego to zaścianek.Jeżeli tak to po co sportowcy WSZYSCY I WSZĘDZIE NA ŚWIECIE występują w spodenkach przecież mogą bez,bo jak twierdzi Starowicz,że dzieci znają budowę dorosłych ludzi to po co tym sportowcom dodatkowy balast np. podczas biegu? A jeżeli chcemy być "światowi" to po co stroje na basenie.Można bez i zniknie problem czy lużne spodenki czy obcisłe.Ja rozumiem siłę sztuki i takiej rzeżby,ale uwazam,że akurat tutaj prezydent miał rację,tam będą tysiące ludzi i będą też tacy którzy głowę będą obracać na widok tego gołego gościa.To znaczy że ci purytanie to nie są obywatelami? Po co komu ta rzeżba tam potrzebna.Ani ubrana ani rozebrana nie jest ciekawa.Ot taki kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzli Re: Obciac cucki IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 23:15 Kicz, czy nie kicz - nie ma to w tej kwestii znaczenia. Jedynie moralność Pana Prezydenta przeszyta hipokryzją obnażyła cały kram. Słuchałem go dziś w radiu Nawet dziś o po 17:00 tvn24 poświęcił temu swój cenny czas programowy. Pomijam cały obciach jaki poszedł w Polskę. Tu obnażyły się inne cechy tego pana - zajadłość, brak samokrytyki, nie dostrzeganie własnych błędów wynikający z głębokiego egocentryzmu. Próby odwracania kota ogonem, zwalanie winy na artystkę niestety nie przynoszą skutku. Lud nie jest tak ciemny by łykał tą papkę podaną przez JK. Pomijam totalny brak kultury i szacunku do innych. Niestety Prezydent nie słucha co ludzie mają na ten temat do powiedzenia... To nie jedyna jego wpadka. Pamiętajmy o tym przy wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleander Re: Obciac cucki IP: *.ztpnet.pl 30.06.10, 23:17 Tu nie jest zasłinięta tylko obcieta o ato lekka rożnica. A Przydent nie kazał zasłonic lecz obciąć kootasa hi hi Co za koleś ja pierdziele..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Obciac cucki IP: *.ztpnet.pl 30.06.10, 23:19 Tu nie jest siurek zasłonięty tylko brutalnie, piłą obcięty a to zasadnicza rożnica. A Przydent nie kazał zasłonic lecz obciąć kootasa i bez gadania hi hi Co za koleś ja pierdziele..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Obciac cucki IP: *.ztpnet.pl 30.06.10, 23:21 Pepe nie piła obcięto lecz szlifierką usubięto - to tez znaczna róznica. Ujjj jak pomysle to az mi jaja cierpną. Odpowiedz Link Zgłoś
a.mm Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają same ... 01.07.10, 02:05 to przeciez oczywiste, ze kto nie ma jaj to go widok ch...a przestrasza Odpowiedz Link Zgłoś
stoneborn Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają same ... 01.07.10, 04:59 Ubrac chlopa w slipki i niech robi za plywaka. A tak powaznie, to czy taki pomnik to swiadectwo kultury europejskiej albo swiatowej, ze musial tam byc postawiony? I za czyje pieniadze? Pewnie z UE, czyli niczyje. A panu Starewiczowi powiem, ze tez to mam, ale wolalbym zeby publika na to nie patrzyla. Rada dla prezydenta Zielonej Gory: zapakowac goscia, odeslac i zazadac zwrotu gotowki po potraceniu kosztow kastracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stąd jestem :-) Kazał usunąć penisa... IP: *.tpn.ceron.pl 01.07.10, 07:41 Ha, ha, ha!!! Zakompleksiony pan Kubicki! On "najlepszy" w mieście, to i nikt (i nic) nie może być większe niż on (albo jego część). A swoją drogą to dziwię się tej rzeźbiarce- ja bym się nie ugiął (nawet dla pieniędzy) i nie zniszczył swojego dzieła. Zastanawia mnie też fakt, jakim prawem Kubicki kupuje za miejską kasę rzeźbę i sam decyduje o jej zniszczeniu. Moim zdaniem ten człowiek powinien za to zapłacić z własnej kieszeni, to zwykły wandal. Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają same ... 01.07.10, 07:45 prezydent ma prawo byc ciemniakiem ale czy w tym miescie nie ma jakiegos autorytetu ktory wytlumaczylby kacykowi ze je osmiesza i co to za artystka ktora zgodzila sie na cos takiego,moze przestawilaby sie na ukladanie glazury,,,,,,taka gmina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają sam IP: *.ztpnet.pl 01.07.10, 13:33 Poprostu miał zadużego tego penisa! Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski Pan Kubicki na pewno po nocach słucha Radia Maryja 01.07.10, 19:57 a z tajnego konta w Szwajcarii pewnie wspiera Opus Dei i co miesiąc dosyła na konto lokalnego biskupa połowę swojej pensji. TAKI Z NIEGO "LEWICOWIEC"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina, nauczycielka Re: Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają sam IP: *.146.19.59.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.07.10, 09:50 Czy tylko mamy trzech seksuologów, panów pod siedemdziesiątkę z Warszawy: Starowicza, Gapika i Izdebskiego? Może spytać przedstawicieli medycyny szkolnej i medycyny seksualnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Starowicz: Czy w Zielonej Górze mieszkają sam IP: *.147.39.42.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.07.10, 17:24 Jest Polskie Towarzystwo Medycyny Seksualnej - są tam specjaliści medycyny seksualnej. W Bydgoszczy jest dr Frączek np., W Szczecinie Wojnik, w Poznaniu Zięba A., Ewa Małachowska w Warszawie. Jest to młoda generacja doktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiona Dzieła sztuki IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.10, 08:40 Przedziwne. Ma rację Zbigniew Lew Starowicz. Nagość jest całkowicie naturalna, bywa też piękna. Wystarczy popatrzeć na rzeźby antycznych rzeźbiarzy. Naga postać Hermesa dłuta Praksytelesa niezmiennie cieszy oko odwiedzających Muzeum Archeologiczne w Olimpii. Postacie bogów Apolla i Zeusa oraz Satyra, Efeba z Maratonu też są nagie, jedynie postacie kobiet dłonią zakrywają swoją płeć, ale piersi są odsłonięte. Odpowiedz Link Zgłoś