skorpion.ir 20.08.10, 14:31 Gdzie można zorganizować imprezę z ogniskiem, na terenie zielonej lub bliskich okolic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
er_ra Re: miejsce na ognisko 20.08.10, 15:08 - Ośrodek w Drzonkowie - www.wiejskazagroda.pl/ - www.agroczarna.pl/ na razie tyle mi się przypomina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: miejsce na ognisko IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.10, 17:39 - kapielisko "Dzika Ochla", - druga czy trzecia polana na wzgorzach piastowkich, - "glinianki" przy ul. Fajansowej. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: miejsce na ognisko 23.08.10, 13:52 zależy jaki to ma być typ imprezy, jeśli oficjalny to tam gdzie pisali poprzednicy jeśli luźny z kumplami, to ja jeżdżę na łąki nad Odrę koło Cigacic, zabieram psa, ziemniaki, kiełbaski i gotowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moczykij Re: miejsce na ognisko IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.10, 16:01 Teraz wiem skąd ten syf za nowym mostem i koło starego mostu tez.Wy syfiarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi0r Re: miejsce na ognisko IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.10, 14:50 Za amfiteatrem na polance niedaleko górki tatrzańskiej na ścieżce w kierunku ogrodu botanicznego zostało przygotowane miejsce na ognisko, są ławki oraz stołu, miejsce na ognisko oraz 2 zadaszone altanki do siedzenia ze stołami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Re: miejsce na ognisko IP: *.icpnet.pl 25.08.10, 14:19 Przy osiedlu cegielnia jest glinianka i sa tam wyyczone miejsca na ogniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi0r Re: miejsce na ognisko IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.10, 09:24 Tylko, że na gliniankach generalnie miejsce jest już zdewastowane i całkowicie zaśmiecone szkłem z rozbitych butelek ... Odpowiedz Link Zgłoś