Dodaj do ulubionych

zero poziomu

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 08:20
obie strony pokazały na wczorajszej radzie, że wybraliśmy źle.
Brak kultury dyskwalifikuje polityka na starcie.
Brak wiedzy powinien zastąpić wysoką kulturą.
Obserwuj wątek
    • Gość: romek Re: zero poziomu IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.03.04, 08:31
      ludzie wybierają leppera, eleonore, to czemu sie tu dziwić?
    • Gość: Dami Re: zero poziomu IP: *.ztpnet.pl 24.03.04, 09:01
      Brak wiedzy powinien zastąpić wysoką kulturą.Co to za bełkot? No chyba,że
      myślisz o radnych SLD,ale tutaj nie pasuje ani to ani to.
      • eloi2 Re: zero poziomu 24.03.04, 10:54
        każda kolejna kadencja RM przynosi coraz bardziej niekompetentnych radnych
        niezależnie od ich koloru. Ci z IQ powyżej średniej to wyjatki. Może by ci
        emeryci którzy wczoraj najechali Rade pozostali w fotelach radnych do końca
        kadencji? Na pewno beda lepsi.
        • Gość: Mieszkaniec Re: zero poziomu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 14:02
          Którzy z radnych są w/g Ciebie niekompetentni,a którzy z IQ powyżej średniej?
          Pokuś się o ocenę.
          • Gość: Widz Re: zero poziomu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 16:03
            Niekompetentną wydają się być Kukulska i Różycka.Filecki też jakiś taki
            nieświecący.Teicherta przemilczę,a Zell sam milczy(w sumie to dla niego
            lepiej).Mikulewicz to populista i ślizgacz.Młodziaki z SiP wyszczekane ,choć
            często narwańcy.Urbaniak- błyskotliwy ,ale wobec SLD-eków,czasami
            wazelina.Listowski to stary lis,lecz najlepsze lata ma już za sobą.Domaszewicz
            prawie zawsze się ośmieszy kolejnym idiotycznym pomysłem.Markiewicz-
            bezpłciowy.Błoch? No cóż? Buńczuczna i krzykliwa.Tym przegrywa,nawet gdy ma
            rację.Od głosu Panek-Gara boli mnie głowa.Reszta średniacy.
            • Gość: Tres Re: zero poziomu IP: *.ztpnet.pl 26.03.04, 05:49
              Pamiętam,że swego czasu urwis pzerdstawił niezłą ocenę naszych radnych.
      • k04 Re: zero poziomu 24.03.04, 14:35
        Brak kultury i poziomu dotyczy obu stron. Vide: wczorajsza sesja i odzywki
        prezydentki! Niegodne byłej nauczycielki i prezydenta tego miasta!
        • Gość: dagmara Re: zero poziomu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 16:29
          słyszałam rano w radiu, jest mi smutno
          • Gość: Hewas Re: zero poziomu IP: *.ztpnet.pl 24.03.04, 16:44
            To się napij;-)A nie jest Tobie smutno gdy słuchasz radnych SLD?
            • Gość: Irek Re: zero poziomu IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.03.04, 22:31
              nie slyszałem z ich ust epitetow, wiesz, co to jest epitet? mam nadzieje, ze
              jesteś na troche wyższym poziomie niż zero; o poziomach przeważnie mowią zera!
        • Gość: O2 Re: zero poziomu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 11:55
          Drugi raz apeluję! ko4!Podpisz się poprawnie-tzn.Jadwiga Błoch,no ewentualnie
          Barbara Kukulska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka