Gość: Andrzej IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 08:20 obie strony pokazały na wczorajszej radzie, że wybraliśmy źle. Brak kultury dyskwalifikuje polityka na starcie. Brak wiedzy powinien zastąpić wysoką kulturą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: romek Re: zero poziomu IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.03.04, 08:31 ludzie wybierają leppera, eleonore, to czemu sie tu dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dami Re: zero poziomu IP: *.ztpnet.pl 24.03.04, 09:01 Brak wiedzy powinien zastąpić wysoką kulturą.Co to za bełkot? No chyba,że myślisz o radnych SLD,ale tutaj nie pasuje ani to ani to. Odpowiedz Link Zgłoś
eloi2 Re: zero poziomu 24.03.04, 10:54 każda kolejna kadencja RM przynosi coraz bardziej niekompetentnych radnych niezależnie od ich koloru. Ci z IQ powyżej średniej to wyjatki. Może by ci emeryci którzy wczoraj najechali Rade pozostali w fotelach radnych do końca kadencji? Na pewno beda lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: zero poziomu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 14:02 Którzy z radnych są w/g Ciebie niekompetentni,a którzy z IQ powyżej średniej? Pokuś się o ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: zero poziomu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 16:03 Niekompetentną wydają się być Kukulska i Różycka.Filecki też jakiś taki nieświecący.Teicherta przemilczę,a Zell sam milczy(w sumie to dla niego lepiej).Mikulewicz to populista i ślizgacz.Młodziaki z SiP wyszczekane ,choć często narwańcy.Urbaniak- błyskotliwy ,ale wobec SLD-eków,czasami wazelina.Listowski to stary lis,lecz najlepsze lata ma już za sobą.Domaszewicz prawie zawsze się ośmieszy kolejnym idiotycznym pomysłem.Markiewicz- bezpłciowy.Błoch? No cóż? Buńczuczna i krzykliwa.Tym przegrywa,nawet gdy ma rację.Od głosu Panek-Gara boli mnie głowa.Reszta średniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tres Re: zero poziomu IP: *.ztpnet.pl 26.03.04, 05:49 Pamiętam,że swego czasu urwis pzerdstawił niezłą ocenę naszych radnych. Odpowiedz Link Zgłoś
k04 Re: zero poziomu 24.03.04, 14:35 Brak kultury i poziomu dotyczy obu stron. Vide: wczorajsza sesja i odzywki prezydentki! Niegodne byłej nauczycielki i prezydenta tego miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: zero poziomu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 16:29 słyszałam rano w radiu, jest mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hewas Re: zero poziomu IP: *.ztpnet.pl 24.03.04, 16:44 To się napij;-)A nie jest Tobie smutno gdy słuchasz radnych SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: zero poziomu IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.03.04, 22:31 nie slyszałem z ich ust epitetow, wiesz, co to jest epitet? mam nadzieje, ze jesteś na troche wyższym poziomie niż zero; o poziomach przeważnie mowią zera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O2 Re: zero poziomu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 11:55 Drugi raz apeluję! ko4!Podpisz się poprawnie-tzn.Jadwiga Błoch,no ewentualnie Barbara Kukulska. Odpowiedz Link Zgłoś