Dodaj do ulubionych

Obrona P.Błoch przed prokuraturą

IP: *.idea.pl 25.03.04, 19:51

Wszyscy dobrzy ludzie zróbmy pikietę przed prokuraturą .
Bowiem prokuratura czepia się P.Błoch ,że niby popełniła jakieś uchybienie
będąc w Zarządzie Polskiej Wełny.
Musimy Szanowną Panią Błoch naszą radną przed takimi atakami bronić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ser Re: Obrona P.Błoch przed prokuraturą IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 20:20
      Ja nie ide na pikiete. Nie moge niestety na nia patrzec:( Mdli mnie strasznie a
      co bedzie jak zachce nas jeszcze calowac w podziece a to mogloby sie skonczyc
      atakiem torsji:) A tak wogole ona dla mnie jest zerem:>
    • tezgucio Re: Obrona P.Błoch przed prokuraturą 26.03.04, 03:05
      Nie czepiaj się Jadzi. Jadzia se poradzi. ;o)
    • Gość: urwis Re: Obrona P.Błoch przed prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 10:15
      Wygląda na to, że Jadziora jest raczej chroniona przez prokuraturę. Jadziora
      is very sexy.
      • Gość: Yeti Re: Obrona P.Błoch przed prokuraturą IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 11:46
        Jaka jest? No chyba,że lubisz odrosty:-)
        • Gość: JAA Re: Obrona P.Błoch przed prokuraturą IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.04, 21:39
          wIDZĘ ŻE LUBICIE NIECHLUJNE, OBLEŚNE BABY, BO TAK PREZENTUJE SIĘ JADZIA-
          TRAKTORZYSTKA.
          • Gość: praktyk Re: Obrona P.Błoch przed prokuraturą IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 22:12
            jak możesz ?
            • Gość: polsilver Re: Obrona P.Błoch przed prokuraturą IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.03.04, 14:09
              Jadzia jest gładka. Goli sie zawsze rano i przed każdą sesja poprawia. Wiem bo
              ją kiedyś kolega mój całował i mówi ze była gładka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka