Dodaj do ulubionych

Żużlowy wstyd!!!

IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 12.04.04, 20:35
To co stało się w niedzielę na stadionie przy ulicy Wrocławskiej to
skandal!!! Grupa kretynów sprawiła, ze cała Polska za pośrednictwem Tv
widziała jakie to oszołomstwo mieszka w Zielonej Górze. Bijatyka z policją,
latające butelki, płaczące dzieci, które znalazły się w ogniu walk. Moim
zdaniem policja powinna wystąpić do wojew2ody o zamkniecie stadionu!!! Tak,
tak!! Pierwszy mecz: butelka na torze (rzucił rybniczanin ale za
bezpieczeństywo odpowiada organizator), mecz z Wrocławiem zadyma. Własnie w
Zielonej Górze pokazano, ze na żużel całymi rodzinami.... STRACH CHODZIĆ!!!!
WSTYD!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: naskret SKANDAL - JADER MUSI ODEJSC IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 21:18
      to co dzis sie odbylo na wroclawskiej to jeden wielki skandal zarowno od strony
      sporTowej jak i organizacyjnej.

nasi zawodnicy (oprocz kurmanskiego) maja w glebokim powazaniu (dupie) kibicow.
      Na czele z panem andrzejem, nikim i sucheckim - swista przemilcze bo przeciez
      wedloog niego sie nie znam. przedewszytskim chodzi o sprzet sprzet i jeszcze
      raz sprzet

zeby na swoim torze przegrac z druzyna w ktorej brakuje obcokrajowac?? to sa
      panowie jakies jaja!!
      przygotowanie sprzetowe poszczegolnych zawodnikow wola o pomste do nieba -
      kiedy pan andrzej kupowal sprzet?? na jakim sprzecie jezdzi u nas niki a na
      jakim bedzie jezdzil na grand prix?? i co do ciezkiej cholery wyprawia "trener"
      (przepraszam innych trenerow ze jadera tez tak nazywam):
      - tor przygotowany (wedloog wypowiedzi naszych zawodnikow) nie tak jak sie
      spodziewali!!
      - kto bedzie mlodziezowcem za 2 lata w zkz??
      - dlaczego w 5 biegu za pana andrzeja nie wprowadzono rezerwy taktycznej??
      - za co pan jader odpowiada w klubie?? za trenowanie zawdnikow pokroju huszczy
      swista?? czy im sa potrzebne instrukcje??

transmisja na zywo a tu oprawa jakbysmy ze slaskiem swietochlowice jezdzili -
      nic cisza.

kierownik staru DO WYMIANY - ile czasu mozna podporwadzac do tasmy??

a to ze te lobuzy - debile zrobily zadyme i musialem sie ewakuowac ze swojego
      miejsca to juu prawdziwy skandal.

policja jest nie przygotowana na takie zadymy, czy tych baranow nie mozna
      poprostu wylapac i zamknac odseparowac na czas meczu?? dzialac zdecydowaniej,
      skuteczniej- slyszalem ze poszlo o dystrybutor z piwem (nie wiem czy to prawda)
      ale to ze kibole wpadli do mojego sektora lamali lawki i rzucali tym w policje
      a oni nic tylko nagle ruszyli i bili co popadnie SZOK - mam nadzieje ze ktos za
      to beknie.

licze na naszych chlopakow w meczu z bydgoszcza mam nadzieje ze sobie
      poukladaja w glowach i zakupia odpowiedni sprzet - wystrczy zwrocic uwage na
      drabika miskowiaka i swiderskiego mieli maszyny potwory, u nas kurman.......
      nadrabial technika

i dalej postuluje JADER MUSI ODEJSC
      • kolejarz_zg Re: SKANDAL - JADER MUSI ODEJSC 12.04.04, 22:24
        Święte słowa. A zadyma była kompletnie niepotrzebna. Nikt nie jest na takie coś
        przygotowany. (chociażby ochroniarze z brzuchami)
        Swoją drogą dalej twierdzę, że można przychodzić na żużel całymi rodzinami.
        Zadyma taka jak dziś już dawno się nie zdażyła. A ten własnie sektor zawsze
        był "specyficzny".
        Mam nadzieję, że klub nie zostanie ukarany.
        • Gość: gks Re: SKANDAL - JADER MUSI ODEJSC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 16:55
          ciekaw jestem jakie konsekwencje poniosą winni tej "zadymy"
      • Gość: naskret Re: SKANDAL - JADER MUSI ODEJSC IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:58
        tak oto PODOBNO wygladal tydzien od meczu z rybnikiem do meczu z wroclawiem

"...Dziwi mnie jeden fakt:

Niedziela- mecz z RKM
        Poniedzialek - Czyszczenie motorow po meczu
        Wtorek- Trening (nie jezdzili wszyscy !)
        Sroda- Cisza
        Czwartek- Zawody Final kr.elm.ims (zaden z ZG nie jechal)
        Piatek - brzydka pogoda
        Sobota- tor znakomity nie ma treningu !
        Niedzila -cisza
        Poneidzialek - krociotki trening przed meczem ..... "

za wpisem ze sportsboard.

jesli to prawda to jader musi spier...odejsc i to szybko
        • fridjof Re: SKANDAL - JADER MUSI ODEJSC 12.04.04, 23:07
          oni jeszcze w pierwszych biegach trenowali, mówiłem kilka dni temu, że nie
          trenują, bo nikt się na tym nie zna
          • Gość: gks Re: SKANDAL - JADER MUSI ODEJSC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 00:26
            Świst pokazał klasę owszem starał sie ale za wysokie progi na jego
            umiejętności. Pedersen kompletny niewypał a Andrzeja czepiać się nie wolno bo
            to LEGENDA !!!!!!! co do zadymy. W sobote na Sulechowskiej teraz na
            Wrocławskiej. Co napisze albo napisał redaktor na www.sport.zgora.pl? bo
            jeszcze nie czytałem zaraz kuknę, czy napisal że stadion na Wrocławskiej nie
            jest przygotowany na wystepy szalkowców? pisał to o stadionie na Sulechowskiej.
            Drogi kolego piszę na łamach forum gazety bo ma chyba większa poczytalność.
            Zaden stadion wPolsce nei jest przygotowany na takie akcje szalikowców. Jeżeli
            znajdzie się grupa takich pseudokibiców i będa chcieli zrobić zadyme to zrobią
            czy rzuca butelką czy wyskoczą na murawę czy się pobija itd. Tu szwankuje
            wychowanie w rodzinie. Organizator mógłby jedynie otoczyć grupę kordonem albo
            monitorować cały czas i to jedyne co może zrobić. Na Sulechowskiej było łatwo o
            prowokację bo to był pomysł chybiony z tymi karnymi z Głogowianami. Na
            Wrcocławskiej nie pobiły się grupy kibiców tylko kibice zadymili z policją (o
            co poszło nie wiem) Siła tłumu jest wielka i tu największe płoty nie pomogą.
            Niektórych cywilizowac się po prostu nie da..... i pisanei o tym że stadion
            jest nieprzygotowany na grupy szalkowców jest kompletną bzdurą. Jedynie
            organizatorzy nie potrafią zapanować nad szalkowcami i nic więcej. Czy jest
            płot czy go nie ma czy "klatka" jest wysoka czy niska to wszystko sa detale. Z
            głupotą ludzką tego typu zabezpieczenia nigdy nie beda żadnym anttidotum
    • Gość: gks Re: Żużlowy wstyd!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 17:20
      oglądam "Jaga" - Legia i przed chwilą pseudokibice dali o sobie znać. Tego
      problemu nikt nigdy nie wyelimnuje. Jedynie surowe prawo karzące chuliganów
      może poskutkować. Jeszcze raz proponuję przygotować otwarty list do kibiców
      zamieszczony w mediach gdzie bedzie napisane co kibic może a czego nie i ew. za
      swoje zachowanie jak bedzie karany. Najważniejsze to dotarcie do świadomości
      kibiców. Większoośc nie zdaje sobie sprawy co ich może czekać jeżeli nabroją
      (oczywiście pomijając łagodne nasze prawo...) Jak kibic bedzie wiedział co go
      spotkać może jak "zadymi" wówczas może najpierw nim coś głupiego zrobi pomyśli.
      To jest jedyna szansa. Niektórym oczywiście nie można nic uświadamiac bo sie po
      prostu nie da ale tego typu zjawiska trzeba jak najbardziej zminimalizować by
      się później nie wstydzić a przede wszystkim by czuć się bezpiecznie na
      stadionie
      • Gość: ostry Re: Żużlowy wstyd!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 17:27
        tych, którym się "nie da" należy izolować, są takie miejsca
      • Gość: naskret SKANDAL - JADER MUSI ODEJSC IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 19:58
        sprawe w naszym chorym panstwie mozna zalatwic jak na wyspach
        swego czasu stadiony angielskie budzily groze przez debili ktorzy sie bili
        miedzy soba i policja. zamontowane bylo wielgachne ogrodzenie i nic nie
        pomagalo.

wprowadzono monitoring, "dowody osobiste" dla kibicow i co najwazniejsze
        wylapywano najbardziej krewkich bandytow i momentalnie na stadionie jeszcze sad
        w przyspieszonym trybie skazywal go na wielka grzywne a dodatkowo nakazywal
        meldowanie sie w posterunkach policji na godzine przed meczem tam siedzial caly
        mecz i godzine po mogl sobie isc.

jak ktos mi powie ze swiadomosc szybkiej i surowej kary nie dziala na czlowieka
        psychike to .....ehhh nawet madejowe loze by go nie przekonalo :-)

po pierwsze monitoring
        po drugie szybka i zdecydowana reakcja
        po trzecie dotkliwa kara

I PROBLEM Z GLOWY!!!
        • Gość: gks Re: SKANDAL - JADER MUSI ODEJSC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:32
          popieram w całości. Choć w przypadku meczu piłkarskiego jeżeli nasi kibice
          zopstali zaatakowani przez głogowskich a sami nie zaczeli tej awantury to
          szczerze przyznam, że podziwiam ich za odwagę bo kilku "naszych" może z 5 na
          kilkunastu z Głogowa to trzeba mieć niesamowitą odwagę czego oczywiście nie
          popieram. Prowodyli (być może tych z Głogowa) trzeba za pomocą materiału
          filmowego wyłapać i ukarać) Widziałem na materiale z kablówki lezacego chłopak
          (chyba z ZG) Z jednej strony współczucie a z 2-ej jeżeli przyszedł z mysla o
          bójce i zaangażował się w nią to mam juz wtedy mieszane odczucia, no chyba że
          się bronił i po prostu dostał tak czy inaczej tak jak kolega naskret napisał
          proste środki powinny pomóc ale u w naszym kraju jeszcze długo chyba bedziemy
          na to czekali...
    • Gość: kibic Re: Żużlowy wstyd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 19:33
      takich bandytów ktorzy zakłócaja żużel nie powinno sie wpuszczac na stadion
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka