Dodaj do ulubionych

Neon po prostu Neon

08.04.11, 20:11
Czy ktos widzial to co ja? No to jest najsmieszniejsze co widzialam w zyciu i z kolezankami z uniwersytetu czeciego wieku lałysmy na maksa ze smiechu normalnie nie moglam! Najbardziej mi sie podobal ten gruby pan co wciongal rozne rzeczy jak odkurzacz do nosa i tak smiesznie ruszal nogami. To bylo chyba na dworcu w Koluszkach czy gdzies ale nie pamietam to mowil Pan Dyrektor na jutubie i ten pan Grzelinski co wymyslil to tak smiesznie też powiedzial ze to jest troche gombrowicza i troche witkacego i troche ze dnia swira że zmałpowal ale że to jest automimiczne i ja sie z tym zgadzam i namawiam zeby wszyscy oglondali NEON PO PROSTU NEON bo warto i ze można sie usmiac po pachy
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: Neon po prostu Neon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.11, 11:12
      Czy lepsze od Wizyty pani Ani? Czy reżyseria pana dyrektora świetna?
    • Gość: ???? Re: Neon po prostu Neon IP: *.aster.pl 10.04.11, 14:22
      a co to jest uniwersytet czeciego wieku???

i co oznacz wciongał???
      • kordua Re: Neon po prostu Neon 11.04.11, 01:40
        prosze pani pani ciekawa tak rezyseria Pana Dyrektora byla swietna i nie tylko! Bo ten pan co to napisal pan Grzesiulinski powiedzial na jutubie ze rezyseria Pana Dyrektora byla cudowna i ja tez sie ztym zgadzam. I WIZYTA PANI ANI jest tez cudowna bylam i widzialam. A jak ktos niewie co to jest wcionganie no to juz trudno. Ja nie jestem jakis slownik
        • Gość: zabi Re: Neon po prostu Neon IP: *.aster.pl 11.04.11, 13:58
          Przybyłem, zobaczyłem...żałuję, że byłem.
          • kordua Re: Neon po prostu Neon 12.04.11, 00:17
            to nieladnie tak mowic panie zabi bo komus moze byc przykro. To chyba tylko sie panu niepodobalo bo sie wszystkim podobalo i ja to popieram. A zreszta Pan Dyrektor powiedzial ze jak ktos ma alergje na taki teatr to niedobrze i poco żyć? I ze to juz lepiej sobie szczelic z karabina ale ja mysle ze jagby pan to jeszcze raz obejzal w teatrze toby sie panu spodobalo tak jak mi! Pozdrawiam serdecznie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka