Gość: wp20 IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.05.04, 22:01 polscy niestety lubią wąsy, brodę i wąsy, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afe-lek Re: mężczyźni 12.05.04, 22:04 Gość portalu: wp20 napisał(a): > polscy niestety lubią wąsy, brodę i wąsy, fuj! Polacy może tak, ale nie Polki :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: mężczyźni IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 22:04 bo kompleksy mają i myślą, że to im doda męskości, a dodaje im tylko zniesmaczenia naszego :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: mężczyźni IP: *.gala.net.pl / *.gala.net.pl 13.05.04, 13:03 fridjof napisała: > niektóre Kobiety lubią szorstkość :-) masochistki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: mężczyźni IP: *.gala.net.pl / *.gala.net.pl 13.05.04, 13:06 nie dbają o zęby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georginia BAKTERIE W WĄSACH< BRODACH FFFUUU!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 13.05.04, 13:08 WĄsik tak, nieduzy, skromny, przycięty lekko dodaje męskości ale reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loolla Re: BAKTERIE W WĄSACH< BRODACH FFFUUU!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.04, 19:49 kazdy wąsik dodaje śmiesznosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imp a u Rumcajsa to..... IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 18:52 a u Rumcajsa to..... i ptaszyska i roje pszczół w brodzie mieszkały a nie tylko bakterie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loolla Re: mężczyźni IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.04, 19:51 noszą łańcuchy! sygnety! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 14.05.04, 01:47 fridjof napisała: > na czym ? na pejczach! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 14.05.04, 15:52 fridjof napisała: > ładna nazwa a i owszem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 19.05.04, 22:43 tezgucio napisał: > fridjof napisała: > > ładna nazwa > a i owszem ;o) a co nazywacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 20.05.04, 10:48 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > fridjof napisała: > > > ładna nazwa > > a i owszem ;o) > a co nazywacie ? batożyk Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 20.05.04, 13:21 tezgucio napisał: > batożyk bato to coś głębokiego, ale żyk - chyba nie dorastam do tego poziomu - zbyt wielka głębia ;O) szkoda ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 20.05.04, 16:26 fridjof napisała: > biczysko, biczboży albo biczboys a tym co podpowiadają, batogi! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 20.05.04, 21:58 fridjof napisała: > czuję się wybatożony jak w łaźni dobra łaźnia plus świeże witki nie są złe Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 20.05.04, 22:05 tezgucio napisał: > fridjof napisała: > > czuję się wybatożony jak w łaźni > dobra łaźnia plus świeże witki nie są złe i dobre uderzenie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 20.05.04, 22:34 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > fridjof napisała: > > > czuję się wybatożony jak w łaźni > > dobra łaźnia plus świeże witki nie są złe > i dobre uderzenie ;o) reką kobiecą w szczególności Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 20.05.04, 22:49 tezgucio napisał: > reką kobiecą w szczególności zwłaszcza, gdy uderzająca ma powera, ze hej ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 20.05.04, 22:56 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > reką kobiecą w szczególności > zwłaszcza, gdy uderzająca ma powera, ze hej ;O) niech ma, ale niekoniecznie w ręce uderzającej Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 20.05.04, 23:16 tezgucio napisał: > niech ma, ale niekoniecznie w ręce uderzającej a co drugą powinna głaskać ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 20.05.04, 23:43 afe-lek napisała: > a co drugą powinna głaskać ;o) pierwszą też Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 20.05.04, 23:45 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > a co drugą powinna głaskać ;o) > pierwszą też może zagłaskać na śmierć ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 21.05.04, 00:47 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > afe-lek napisała: > > > a co drugą powinna głaskać ;o) > > pierwszą też > może zagłaskać na śmierć ;o( drapanie dozowlone (z umiarem) ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 21.05.04, 10:57 fridjof napisała: > o najpiękniejsza z śmierci ! i jeszcze wmawia nam, że forumowicze przeszkadzali mu spać Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 22.05.04, 10:39 tezgucio napisał: > fridjof napisała: > > o najpiękniejsza z śmierci ! > i jeszcze wmawia nam, że forumowicze przeszkadzali mu spać a może ma jakiś problem - fridjow! chcesz o tym porozmawiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 22.05.04, 13:02 afe-lek napisała: > chcesz o tym porozmawiać ? nie wiem dlaczego ale to sformułowanie doprawadza mnie do białej gorączki! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 22.05.04, 13:05 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > chcesz o tym porozmawiać ? > nie wiem dlaczego ale to sformułowanie doprawadza mnie do białej gorączki! ;o) nie wyczułeś sarkazmu w moim piśmie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 22.05.04, 13:45 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > afe-lek napisała: > > > chcesz o tym porozmawiać ? > > nie wiem dlaczego ale to sformułowanie doprawadza mnie do białej gorączki! > ;o) > nie wyczułeś sarkazmu w moim piśmie :o) nie mówię o rzeczach oczywistych, zresztą to nie ma nic do rzeczy :o) Po prostu to krótkie pytanie działa na mnie jak płachta na byka, niezależnie od kontekstu i intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 22.05.04, 16:09 tezgucio napisał: > Po prostu to krótkie pytanie działa na mnie jak płachta na byka, niezależnie od > kontekstu i intencji rozumiem i uszanuję :O) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 24.05.04, 20:30 afe-lek napisała: > rozumiem i uszanuję :O) aż tak delikatny to znowu nie jestem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 24.05.04, 23:48 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > rozumiem i uszanuję :O) > aż tak delikatny to znowu nie jestem :o) rozumiem i w takim razie wykorzystam, jakby co ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 25.05.04, 10:39 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > afe-lek napisała: > > > rozumiem i uszanuję :O) > > aż tak delikatny to znowu nie jestem :o) > rozumiem i w takim razie wykorzystam, jakby co ;o) tylko bez przesady, z umiarem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: mężczyźni 22.05.04, 17:53 byłem z Wami w kontakcie somnambulicznym,lekko przewrażliwiony Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 23.05.04, 00:22 fridjof napisała: > byłem z Wami w kontakcie somnambulicznym,lekko przewrażliwiony a to przewrażliwienie z czego się wzięło? ważne, że kontakt był ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: mężczyźni 23.05.04, 09:27 noce takie zimne ..., kontakt do kabli bezprzewodowych i bezwtykowych :-) najwyższa jakość, wieczna trwałość ! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 24.05.04, 15:27 fridjof napisała: > noce takie zimne ..., coś na rozgrzewkę by się zdało ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 24.05.04, 20:33 afe-lek napisała: > fridjof napisała: > > noce takie zimne ..., > coś na rozgrzewkę by się zdało ;o) herbatka czy herbatek? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 25.05.04, 10:39 fridjof napisała: > Herr Bartek Miodek by się scukrzył Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 24.05.04, 23:50 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > fridjof napisała: > > > noce takie zimne ..., > > coś na rozgrzewkę by się zdało ;o) > herbatka czy herbatek? ciepła pierzyna (albo pierzyn?) ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 25.05.04, 10:40 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > afe-lek napisała: > > > fridjof napisała: > > > > noce takie zimne ..., > > > coś na rozgrzewkę by się zdało ;o) > > herbatka czy herbatek? > ciepła pierzyna (albo pierzyn?) ;o) kołder Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 25.05.04, 14:23 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > tezgucio napisał: > > > afe-lek napisała: > > > > fridjof napisała: > > > > > noce takie zimne ..., > > > > coś na rozgrzewkę by się zdało ;o) > > > herbatka czy herbatek? > > ciepła pierzyna (albo pierzyn?) ;o) > kołder ale koniecznie puchowy (może być puszysty) ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 25.05.04, 17:10 afe-lek napisała: > ale koniecznie puchowy (może być puszysty) ;o) nie może być ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 24.05.04, 20:32 fridjof napisała: > noce takie zimne ..., > kontakt do kabli bezprzewodowych i bezwtykowych :-) > najwyższa jakość, wieczna trwałość ! na dodatek z pełną gwarancją bezstyku! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 24.05.04, 20:31 fridjof napisała: > byłem z Wami w kontakcie somnambulicznym,lekko przewrażliwiony nie mógłbyś używać krótszych słów? Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: mężczyźni 15.05.04, 18:07 Jestem tym wszystkim czego nie lubi wp20 (dr Jeckyll, czy klon?). Mój wygląd można by opisać parafrazując znaną piosenkę. „Broda rośnie, włos nie rzednie, Psują mi się zęby przednie.” Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 19.05.04, 22:42 wp15 napisał: > Jestem tym wszystkim czego nie lubi wp20 (dr Jeckyll, czy klon?). Mój wygląd > można by opisać parafrazując znaną piosenkę. > „Broda rośnie, włos nie rzednie, > Psują mi się zęby przednie.” Brodę się ogoli, włosy niech zostaną a na dentystę jakoś nazbieramy :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55latka Re: mężczyźni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:00 polscy miężczyżni to palanty, ale mniemanie mają o sobie okrutnie wielkie. Juz Fryderyk II powiedziałe,że gdyby Polki rządziły Polską to nie doszłoby do rozbiorów. Teraz to samo przerabiamy.A brodą i wąsami dodać sobie musza animuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: mężczyźni 24.05.04, 14:21 Gość portalu: 55latka napisał(a): > polscy miężczyżni to palanty, ale mniemanie mają o sobie okrutnie wielkie. Juz Fryderyk II powiedziałe,że gdyby Polki rządziły Polską to nie doszłoby do > rozbiorów. Teraz to samo przerabiamy.A brodą i wąsami dodać sobie musza > animuszu. Poczytaj sobie Stasia Przybyszewskiego- pozalujesz, ze urodzilas sie kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 24.05.04, 20:34 Gość portalu: 55latka napisał(a): > polscy miężczyżni to palanty, ale mniemanie mają o sobie okrutnie wielkie. Juz > Fryderyk II powiedziałe,że gdyby Polki rządziły Polską to nie doszłoby do > rozbiorów. Teraz to samo przerabiamy.A brodą i wąsami dodać sobie musza > animuszu. zaczynam zapuszczać Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 24.05.04, 23:51 tezgucio napisał: > zaczynam zapuszczać żurawia? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 25.05.04, 10:42 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > zaczynam zapuszczać > żurawia? owłosienie twarzowe, do żurawia mam za słaby wzrok ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 25.05.04, 14:26 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > tezgucio napisał: > > > zaczynam zapuszczać > > żurawia? > owłosienie twarzowe, do żurawia mam za słaby wzrok ;o) szkoda, następny stracony dla społeczeństwa :O) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 25.05.04, 17:08 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > afe-lek napisała: > > > tezgucio napisał: > > > > zaczynam zapuszczać > > > żurawia? > > owłosienie twarzowe, do żurawia mam za słaby wzrok ;o) > szkoda, następny stracony dla społeczeństwa :O) z powodu wzroku?! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 26.05.04, 00:36 fridjof napisała: > takie są Kobiety ! Jakie przepraszam:O) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 26.05.04, 00:36 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > szkoda, następny stracony dla społeczeństwa :O) > z powodu wzroku?! Z powodu zarostu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 26.05.04, 00:38 afe-lek napisała: > Z powodu zarostu !!!! jakieś dziwne uprzedzenia ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: mężczyźni 26.05.04, 00:43 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > Z powodu zarostu !!!! > jakieś dziwne uprzedzenia ;o) preferencje ;o) nie uprzedzenia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: mężczyźni 26.05.04, 00:44 afe-lek napisała: > preferencje ;o) nie uprzedzenia :o) prawdziwy zarost brzytwy się nie boi! Odpowiedz Link Zgłoś