Dodaj do ulubionych

Eleonora Szymkowiak (LPR)

IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.04, 22:59
Jak na kwiaciarkę, osobę bezgranicznie zaangażowaną w pomoc ubogim i to tak
że kwiaciarnia nie przynosi dużego dochodu (z braku czasu, zapewne) to taki
majątek daj Boże każdemu.Tylko się cieszyć. Pani radna ma z czego dokładać do
organizowanych przez siebie imprez dla ubogich.
Obserwuj wątek
    • Gość: d4 Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.eu.org / *.3net-tech.eu.org 06.06.04, 23:24
      To istna kpina ze wszystkich mieszkańców! Gdyby nie dieta radnej, to Pani
      Eleonora zdechłaby z głodu, bowiem jej dochód miesięczny z kwiaciarni wynosi
      274,-złi 16 gr. I jak sie to ma do członkostwa w LPR oraz VII Przykazania?
      • Gość: Zaskoczona Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.ztpnet.pl 30.10.04, 18:11
        O cholerka... a ja durna myslałam, że ona naprawde niebogata i takim samym
        pomaga.... bo i te ciuszki rodem z Turcji, i ta budka mało wyjściowa. I te
        dobroci majatkowe to z kwiaciarni? Czegos tu nie rozumiem. Chcialabym sie u
        niej uczyc oszczedności i zaradności :-)
        • Gość: IIIks Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.ztpnet.pl 30.10.04, 20:07
          Popatrz lepiej na oświadczenia swoich towarzyszy z SLD:)))
          • Gość: gość Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 16:45
            w miesiącu ma kwiatów przynajmniej na ponad 1000 zł, same róże , a są jeszcze
            droższe , to co je rozdaje,że ma takie małe przychod. Kupuje i wyrzuca , a nie
            sprzedaje. Ciekawe.
      • Gość: mieszkaniec deptak Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.ztpnet.pl 18.09.05, 15:22
        Zastanawiam się jak długo będzie trwał ten cały proceder jaki urządza sobie ta
        "wspaniała kobieta". Czy ludzie naprawde nie maja oczu?, czy poprostu nie chcą
        się mieszać w cudze sprawy bo i tak mają swoje problemy. A może poprostu się
        boją?! Dla mnie to wszystko jest tak wielka ściema i od dawna wiedziałem ze to
        wszystko jest robione dla własnych korzyści, tak jak zreszta jej cała
        działalność. Najlepszym hasłem wyborczym tej zachłannej kobiety by było : "Kto
        biedny i chory do Eleonory, a Eleonora cie zeszmaci i jeszcze sie na tym
        wzbogaci" Przykre to w jakim kraju nam przyszło żyć i w jakiej ciemnocie. Ale
        zawsze sie wsród ludzi znajda głosujacy za Lepperem i Eleonora Szymkowiak co
        świadcy tylko o ciemnocie naszego narodu.
        • Gość: bruno Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:10
          nasz narod jest jednak niezwylke prymitywny i nie ma zadnych perspektyw trzeba
          jak najszybciej wyjezdzac [dziekuje za taką przyszlosc glosujacym obywatelom]
        • Gość: Gość Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 10:45
          "Kto
          > biedny i chory do Eleonory, a Eleonora cie zeszmaci i jeszcze sie
          na tym
          > wzbogaci"
          Tak to wszystko prawdziwe,stowarzyszenie to tylko przykrywka,na
          pokaz do prasy i tv.
          Moje dziecko należało do tego stowarzyszenia,jak miałam isc tam do
          tej kobiety to gotowało sie wszystko w środku.Człowiek nasłuchał sie
          tylko,że nie ma Ona czasu,ze musi płacić za prowadzenie konta,że to
          dla niej kłopot,ona ma wiele innych spraw itd itd. aby jej nie
          zawracać D...
          Zdazyło sie że dziecko mi zachorowało na zapalenie płuc,nie było
          pieniędzy na wykupienie leków,na koncie mojego dziecka były
          zgromadzone pieniądze na leczenie i coo... fige sie doprosiłam,tylko
          sie nasłuchałam.Człowiekowi płakac sie chce po rozmowie z tą
          kobietą,tak człowieka pojedzie,zdepta że czuje sie
          najgorszy,poniżony zbesztany.
          Kiedys przeczytałam atr. w gazecie ,że radna dostała paczki dla
          podopiecznych hmm... dla mojego dziecka widocznie zabrakło.

Człowiek nawet nie moze dowiedziec sie dokładnie ile środków jest na
          leczenie dziecka,a o wypłate pieniedzy na zakup sprzetu
          rehabilitacyjnego lub leczenie mozna miesiacami prosić.

Jak najmniej takich stoarzyszeń i takich ludzi!!
      • Gość: małe-B Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:03
        A propos Pani Eleonory to nie wiem czy wiecie, ale Pani radna oprócz kwiaciarni
        jest jeszcze właścicielką kamienicy na deptaku (tej w której na parterze jest
        pasmanteria) więc nie żyje z 27o zł. miesiecznie a z kilku tysięcy złoty
        miesięcznie.
      • Gość: bella 2248 Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.08.07, 07:23
        Czekając na znajomych a następnie z nimi rozmawiając siedziałem na
        ławce vis a vis ok. 4 godzin.
        Było 7 kupujących - średnio po 20 zeta albo i więcej /jeden brał
        olbrzymi wiecheć/.
        Wychodzą ciekawe cyfry.
    • Gość: niki Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.12.04, 16:20
      Ciekawe gdzie pracuje szanowany małżonek naszej biednej Radnej. Chyba ze wzgędu
      na swoje kwalfikacje w Urzędzie Miasta. Oj nieładnie zatrudniać męża radnej bo
      to aż na kilometr pachnie lizusotwem i kupowaniem sobie głosów
      • Gość: IIIks Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.ztpnet.pl 18.12.04, 18:33
        Titaj jestes niki,a nie n.p. kaktus lub szaber itp.itd.:)))
        • jogo77 Pani Eleonorze należy sie szacunek-za wszystko! 12.10.05, 19:45
      • Gość: q2 Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 22:43
        Nie pracuje tylko odbębnia godzinki czytając gazety i nudząc się na potęgę.
        Pieniądze na jego pensję mogłyby być lepiej zainwestowane, np. w młodą i ambitną
        osobę po studiach. Ten gość i wielu jemu podobnych pracujących w Urzędzie są w
        dzisiejszych czasach do wymiany. W gospodarce wolny rynek i konkurencja na rynku
        pracy a Urząd to w znacznej części przytułek i ochronka dla niektórych wybranych.
    • Gość: Diana Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:45
      Jesteście obrzydliwi.Wiem co mówię.Dużo wiem o tej Kobiecie.Gdyby to moja
      bezinteresowność i oddanie innym tak zostały podsumowane- załamałabym się.
      • Gość: bruno Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:09
        najbardziej mnie smieszy ze zawsze ma na plakatach "bezpartyjna" a obok znaczek
        lpr-u [tak bylo rok temu] lub pis-u
        • Gość: maniek Niezła rada miasta nam sie kroi? IP: 213.199.251.* 18.11.06, 10:09
          Sepleniąca kwiaciarka i kandydat na prezydenta Kubi..ale sobie pogadają
          • atena48 Re: Kubuś Pufatek i Lenora 05.12.06, 10:06
            podobny poziom mają
    • Gość: zawsze czadowa Re: Eleonora Szymkowiak (LPR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 19:26
      www.youtube.com/watch?v=n7CuJ8cR9sg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka