Dodaj do ulubionych

ZŁY fryzjer w ZG

05.08.11, 09:44
Dziewczyny omijajcie pseudo-fryzjera Marka Wolskiego przy Filharmonii !!!
Wybrałam się podciąć końcówki i przefarbować się na ciemny blond (miałam wtedy jasny blond), a że tam po drodze miałam, to weszłam (mój błąd) ;-(
Niestety włosy mi zniszczyli i popalili, a obsługa zdawała się nie mieć pojęcia co zrobić i jak temu zaradzić.
Najgorsze, że kazali sobie zapłacić, to szybko pobiegłam do mojej osiedlowej fryzjerki (Czarkowo - polecam), która mi poprawiała, to co w "Salonie Fryzjerskim Marka Wolskiego" narobili mi na głowie. Jeszcze raz odradzam!!!
Niestety zamiast szybko było bardzo długo, bo cały dzień straciłam, no i zapłaciłam podwójnie ;-(
PS. A pozytywne opinie chyba sam sobie pisze na tym forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: ZŁY fryzjer w ZG IP: *.ip.netia.com.pl 05.08.11, 11:18
      Ją tam byłam raz i już tam nie pójdę.
      Miałam tą nieprzyjemność osobiście poznać p.Wolskiego, który okazał się być bardzo nieprzyjemnym gościem (delikatnie określając).
      Jak byłam akurat zamiatal podłogę i szczerze - tylko do tego się nadaje!
      Ją także odradzam tego fryzjera.
      • Gość: Jolka Re: ZŁY fryzjer w ZG IP: *.aster.pl 05.08.11, 14:21
        Dokładnie ,gdzie to jest wybiorę się tam i sprawdzę!
      • Gość: gośc Re: ZŁY fryzjer w ZG IP: 109.110.223.* 05.08.11, 14:39
        czy owy pan to troszke przypasiony świński blondyn?
        jeżeli to ten o którym mysle, a który posiada kilka takich pseudosaloników w ZG, to wierze w każde słowo poprzedniczek. jeżeli to ten sam gośc to jest on aroganckim, bezczelnym typem.
        • zorien-towany Re: ZŁY fryzjer w ZG 17.08.11, 12:20
          dokłanie tak, to ten - lepiej nie mogłaś jego opisać
          • zorien-towany Re: ZŁY fryzjer w ZG 17.08.11, 12:25
            PS. gdzieś widziałam ogłoszenie na necie, że chce sprzedać swój salon fryzjerski
            jak widać nie radzi sobie ;-)
    • Gość: Gocha Re: ZŁY fryzjer w ZG IP: *.aster.pl 18.08.11, 23:26
      salon tego jegomoscia nie dziwne ze swieci pustkami
      obslga skupiona na sobie i swoich papieroskach i wszedzie ten smrod nikotyny...
      a szef... nie bede pisac wiecej jak tylko tyle ze bardziej odstraszajacego zachowaniem i aparycja faceta dawno nie widzialam zreszta jego zona jest rownie niesympatyczna
      nie radze tam isc bo to ludzie zawistni i chciwi i zazdrosni o innych ludzi a przynajlmniej tak sie zachowuja wobec swoich klientow
    • Gość: inside Re: ZŁY fryzjer w ZG IP: *.home.aster.pl 30.08.11, 14:40
      ostatnio chciałam tam wejść z ciekawości... ale zobaczyłam na schodach parszywą gębę wcześniej opisanego osobnika i aż mi się odechciało... patrzył na wszystkich, którzy przechodzili z pogardą i nienawiścią tak jak patrzy się na komara, który poluje na miejsce na Twoim ciele, żeby zaraz "ugryźć"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka