Dodaj do ulubionych

Kampania Winobrania promuje... pustkę

25.08.11, 13:38
Jak dwa tygodnie przed imprezą można nie znać konkretów?????????????????????????
Czy to żarcik taki czy naprawdę liczycie że znajdziecie w ostatniej chwili kogoś kto będzie chciał tu przyjechać?
Choć trochę tajemnicę uchylcie bo nie wiem czy urlop planować na czas winobrania skoro nic nie wiem o nim.
Obserwuj wątek
    • Gość: borsukowy Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: 212.109.148.* 25.08.11, 13:48
      Proszę wytłumaczcie mi, czym chcecie zachęcić osobę np. z Wrocławia, która po wejściu na stronę internetową (reklamowana na bilbordzie) nie znajdzie tam praktycznie nic !
      Co za sierota to organizuje, przecież to amatorszczyzna w najczystszej postaci. Artystów bookuje się miesiące przed daną imprezą, chyba że liczycie na "ochłapy".
      Po jaki grzyb na stronie Umieszczać broszurę na Winobranie w 2012 !!!
      ps
      Z moimi grafikami zrobiłbym Wam o niebo lepszy bilboard.
      • Gość: ain Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: 80.50.142.* 25.08.11, 13:52
        Przecież to jest wstyd... wstyd na cała Polskę:( mieszkam w Zielonej Górze od urodzenia czyli już ponad 30lat i nie pamiętam aby coś takiego było...
        Porażka!!!
      • Gość: kij Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.08.11, 15:11
        W kuluarach mówi się że Pan Organizator-Rycerz odleciał na inną orbitę i kompletnie zabrakło mu czasu na pracę. Fakt faktem, będąc organizatorem Winobrania plan takiej imprezy musi być gotowy i omówiony parę miesięcy przed, dwa tyg. przed imprezą ogólnopolską oznajmia że szczegóły nie są dograne...SKANDAL, w normalnych warunkach wyleciałby z pracy. Nesterowicz w ciągu całego roku miał zajmować się tylko Winobraniem i Festiwalem, chyba niezbyt obciążony zakres obowiązków.
        • Gość: gość Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.play-internet.pl 25.08.11, 20:40
          Ten rycerz to z pewnością Zawisza nie jest...
      • Gość: Ol Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.icpnet.pl 25.08.11, 22:35
        Ta sierota to Nesterowicz. W ogóle niech zrezygnują z Winobrania, szkoda naszego czasu, na pójście na ten festyn kiczu, bezsensu i chińskich zabawek.
      • Gość: Ol Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.icpnet.pl 25.08.11, 22:39
        Nawet przedszkolaki zrobiłyby to lepiej :) Te plakaty nic nie wnoszą i są zwyczajnie brzydkie.
        • Gość: Gość Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.1and1.pl 25.08.11, 23:39
          Ale Peruwiańczycy chociaż przyjadą????
    • Gość: naskrett Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.11, 14:10
      na zdjeciu jest billboard, na ktorym sa kolorowe jakby szarfy. w kolorze bialo-zielono-zoltym.

jakiego miasta sa to barwy??
      • Gość: qwerty Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 15:23
        wiadomo nie od dziś , ze na winobraniu chce sie zaoszczędzić w tym roku. Na winobranie przyciągają mnie jedynie koncerty i ciekawe zespoły w tym roku słyszałem ze główna gwiazda ma być Kayah. Dlatego moze nie chce sie prezentowac programu poniewaz moze byc on bardzo marny. Program sie pokaz pare dni przed wszycy ponarzekają a wiekszosc i tak na winobranie pojdzie z przyzwyczajenia. Ciekaw czy beda w tym roku premie na urzedikow z UM i bonusy. Na to na pewno znajdzie sie kasa. ie chodzi o to zeby wydawac miliony na gwiazdy ale zaprosic fajne zespoly typu Enej , Zakopower itd.
        • Gość: mahomed Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 16:44
          Wiadomo, kto odpowiada za organizowanie Winobrania, więc co sie dziwicie, ze nikt nie wie, co na tym Winobraniu będzie.
          • v.t.s Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę 25.08.11, 17:32
            kto ?
            • Gość: Gość Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.aster.pl 25.08.11, 19:41
              Kubicki, Nesterowicz, Kaliszuk są teraz na wojnie, nie mają czasu na pierdoły. 3 Muszkieterów nierobów i nieudaczników. W normalnych firmach dawno stracili by robotę. Ale to urzędnicy...
              • Gość: Gość Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.1and1.pl 25.08.11, 19:46
                www.zielona-gora.pl/PL/1428/Winobranie/
                Na stronie głównej:
                Dodano: 2011-08-23

Uroczystości ku czci Patrona Miasta
                Serdecznie zapraszamy 10 i 11 września 2001 r. na uroczystości ku czci Patrona Miasta

Hahahahaaaaa :D
                • panbies Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę 25.08.11, 20:42
                  I jeszcze pewna nieścisłość w zaproszeniu jest:D

Dodano: 2011-08-23 Autor:

Uroczystości ku czci Patrona Miasta
                  Serdecznie zapraszamy 10 i 11 września 2001 r. na uroczystości ku czci Patrona Miasta.

To stare zaproszenie?
      • Gość: zg Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.multimo.pl 25.08.11, 23:41
        Zielonej Góry.
        • Gość: naskrett Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.11, 08:41
          a ja zawsze bylem przekonany ze nasze barwy to ZOLTO - BIALO - ZIELONE.
    • Gość: Ol Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.icpnet.pl 25.08.11, 22:37
      Kiedyś chciałam zorganizować festyn i kiedy okazało się, że 3 m-ce przed nie mam konkretów, to akcję odwołałam, żeby się nie skompromitować. I tu chyba też tak powinno być. Wygląda na to, że jeśli impreza nie odbywa się w roku wyborczym, to nie możemy liczyć nawet na poziom wiejskiego festynu ;)
      • Gość: obserwator Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: 92.244.59.* 26.08.11, 00:36
        Ustawa o imprezie masowej mówi, że na 30 dni przed imprezą wszystkie dokumenty mają być gotowe - włącznie z harmonogramem imprezy. Zostały dwa tygodnie i nic? Każdy inny organizator musi się z ustawą liczyć!!!
        • Gość: donald Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 08:55
          Ludzie menagiera nie muszą liczyc się z jakąś tam ustawą, ciesz sie, że wogóle Winobranie będzie:)
          • Gość: MOPS Nesterowicz-karierowicz? IP: *.aster.pl 26.08.11, 08:56
            forum.gazeta.pl/forum/w,73,128116783,128116783,Karierowicz_Nesterowicz_.html
    • merinfo Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę 26.08.11, 11:42
      panabies myślałam, że to żart. Spradziłam stronę i info . Nic 2 tygodnie przed imprezą nie ma informacji na stronie urzędu miasta dot programu oraz imprez towarzyszących. Dopierow w google znalazłam stronkę winobranie.pl ale nie jestem pewna czy strona jest oficjalną stroną UMZG czy nalezy do kogoś prywatnego. W kazdym razie tam jest więcej informacji.

Prosze rozliczmy osoby odpowedzialne za organizację i inofrmację dot Winobrania. W końcu pr jest bardzo ważny, a tu taka wtopa.
      Pozdrawiam przedsiębiorczych

-------------------
      Trenning szybkiego czytania w domu 14.pl/trenning
      • panbies Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę 26.08.11, 16:35
        Tu są pewne ciekawostki znalezione po "znajomości".
        Generalnie widzę że te Winobranie to jedna wielka tajemnica:]

www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110825/WINOBRANIE/941399834
        • Gość: Gość Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.1and1.pl 26.08.11, 18:38
          Z nieoficjalnych źródeł wiem, że będzie: chleb ze smalcem, Peruwiańczycy, wesołe miasteczko, wata cukrowa, noże z kosmicznej stali.
      • Gość: Detergent Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.11, 07:38
        Celowa zagrywka polityków. Chodzi o to aby utwierdzić zielonogórzan w przekonaniu,że Winobranie powinno organizować firma lub stowarzyszenie. Najlepeij firma typu Aspe ale z nią już biznes nie wyjdzie bo prokurator się nią zajmuje. Ludzie współpracujący z ASPE są jednak na miejscu i szukają nowego sposobu na biznes . W ostatniej chwili organizacją Winobranie zajmie się "Nasz Deptak" ze znanym z Aspe managerem Deptaka.
        • Gość: Antydetergent Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.205.62.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.11, 22:07
          Krzysiu, podpisz się z imienia i nazwiska, a nie się tak ukrywasz ...
          ASPE robiło lepszą imprezę za dużo mniejsze pieniądze, więc jeśli można lepiej i taniej, to ja jestem za.
    • an_konta Kampania Winobrania promuje... pustkę 26.08.11, 15:33
      Brawo Kubicki ! Brawo SLD!!! Tylko taka kampania pro-winobraniowa nie ośmieszy Was w oczach tych , którzy ewentualnie mieliby zamiar do nas na Winobranie przyjechać...
      • Gość: olek Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 15:24
        co za amatorszczyna... te haslo o karierowiczu i menagerku to prawda... co za wstyd. pozdrawiam z Wroclawia. raczej do Was nie przyjade. raczej na pewno.
        • Gość: sinn Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 15:39
          menager i karierowicz oraz ich pomagierzy mają teraz problemy z żużlowym bossem, więc Winobranie spadło na dalszy plan, KOCHAM TO MIASTO!!! ( mówi wam to coś :) )
        • Gość: gość Re: Kubica forza IP: *.aster.pl 27.08.11, 22:05
          Nie musisz przyjeżdżać.Gościu ze Szlichtyngowej.
    • Gość: bodzio Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 22:49
      Kurna ! Dosyć tej męki.
      Dla smutnego i zawiedzionego ludu miasta stary bo stary, ale z braku laku może być;

www.ziemialubuska.pl/1821,1784,,.html
      A w tym roku tańczy i śpiewa Ele...

• Gość: adwersarze ele Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.aster.pl 27.08.11, 23:17
        Wy k...y Co Wy chcecie od ele.Wygląda mi , że jest to gość który zna życie. Ma uprzedzenie do czosnku i i to jego sprawa.NIe ele ,ale porządny gość mówi Wam > Dobranoc!!
        • Gość: pis-dzielec Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.aster.pl 28.08.11, 00:19
          Jest= kolejny gość co zna życie .Odp...się od ele. Ciąć tych z wąsami,abnegatów ,fircyków i podobnych.
          • Gość: do ele Re: Kampania Winobrania promuje... pustkę IP: *.aster.pl 28.08.11, 06:19
            adwersarze ele i pis-dzielec to ele we własnej osobie.Zrozum wreszcie idioto,że ele na tym forum bronisz TYLKO TY pod różnymi nickami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka