Dodaj do ulubionych

Robert Sapa (SiPZG)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 20:22
O prosze! Widze panie Sapa ze nie najgorzej u pana z kasa!! A tak pan narzeka
w telewizji jako przedstawiciel "Porozumienia Zielonogorskiego" ze tak bardzo
panu zle!! Smiechu warte. Niech pan nie pomysli ze zazdroszcze!! :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Lech Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 01:27
      I po co to biadolenie o niskich zarobkach lekarzy rodzinnych???Pan taki
      zapracowany i jescze ma czas na bycie radnym???To chyba tylko z troski o
      zdrowie pacjętów!!!Co pan jeszcze zrobi żeby się pokazać i robić kariere
      finansową???Bo na zawodową to chyba nie będzie pan miał ochoty???Przecież tam
      nie ma telewizji!!!A pan chce błyszczeć w świetle jupiterów!!!Oczywiście w imie
      sprawiedliwości społecznej i dla dobra pacjęta!!!
      • Gość: hufu Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 07:49
        Dzięki negocjacjom pana Sapy z warszawką
        Straszeniem buntem ,wiecznym niezadowoleniem itd
        mamy jak mamy!!!
        a więc śmiesznie małe pieniądze na ochronę zdrowia
        a z 62 nowych karetek -1 {jedną}
        Warszawka nie lubi pana Sapy i mści się na Lubuskim!!!
        DZIĘKUJEMY ROBERCIK!!!!!!!
        • Gość: imp Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 18:33
          a mi się zdawało że lubiskie z 3 dostało ale może to były wozy strażackie? ;)
      • Gość: A Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.ztpnet.pl 20.08.04, 16:06
        Zdaj maturę,postudiuj sześć lat,dorób się własnej praktyki,a potem siadaj za
        kompem.
        • Gość: re Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.szpital.zgora.pl 20.08.04, 21:52
          hufu ma mały rozumek
          • Gość: pepi Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.ztpnet.pl 20.08.04, 22:01
            Dlaczego re tak myślisz?
            W życiu nie uwierzę że Sapa to wszystko
            robi dla nas -pacjentów!!!
            • Gość: A Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.ztpnet.pl 20.08.04, 22:04
              A wolałbyś być jednym z 10 tys.pacjentów u lekarza rodzinnego w Aldemedzie?
              • Gość: pacjent Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.ztpnet.pl 23.01.05, 13:46
                byłem pacjentem w praktyce lekarza rodzinnego u pana Sapy na Anilei kryzwoń i
                przeniosłem sie do Aldamedu własnie ze względu na lekcewązace traktowanie
                pacjentów i chmastwo. Po porostu źle się poczułem w niedzielę (zaznaczam ,ze
                nic powaznego, niewielka gorączka, zwykłe przeziebienie), zadzwoniłem na numer
                telefonu "przychodni" i zostalem opieprzony przez jakiegos gbura,że mam
                czelnosć dzwonić w niedzielę, a jak mi sie chce chorować to mam poczekac do
                poniedziałku
            • Gość: re Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.szpital.zgora.pl 20.08.04, 22:09
              Może i ma swój interes ale przy okazji robi coś dla innych-u nas wszelką
              aktywność zabija się argumentem,o chęci dorobienia się.
              • Gość: pepi Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.ztpnet.pl 20.08.04, 22:15
                Bo przeważnie jedno z drugim idzie w parze.
                Niestety!
                • Gość: re Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.szpital.zgora.pl 20.08.04, 22:18
                  To niech się wzbogaca-a przy okazji zrobi coś dobrego-lepsze to niż siedzenie
                  cicho i liczenie,ze ktos łaskawie rzuci odpadki z warszawskiego stołu.
                  • Gość: tomek Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 22:32
                    Sprawdźcie na stronie www.twojezdanie.pl na jakim miejscu jest Pan Sapa.
        • Gość: andy Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 08:45
          Owsiak powiedział: "...lekarze otwórzcie swoje garaże..." miał rację
        • Gość: Wojtek Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 17:11
          Niech sapa idzie do pracy do szpitala. Jestem ciekaw ile wtedy zarobi... Jak on
          może patrzeć kolegom w oczy.
      • Gość: iwona Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.08.04, 22:34
        co wy się tak do niego przyczepiacie? gość jest the best! w odróżnieniu co do
        niektórych głowa u niego nie służy do siedzenia-:)))
        a poza tym facet w sumie robi dużo dobrych rzeczy,
        psy szczekają, a ty doktorze Sapa idź dalej!
        • Gość: obcy Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 22:36
          słusznie, miernoty aut
    • Gość: lob Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 15:29
      hmmmmmmmmmm
      • Gość: gość Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 21:05
        po co zazdrościc,każdy kto chce może być i Radnym i lekarzem , tylko uczyć się
        trzeba i mieć zaufanie wśród mieszkańcow.
        • Gość: rer Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.08.04, 21:32
          Prawda,czysta prawda
        • piotr2004 Re: Robert Sapa (SiPZG) 24.08.04, 23:14
          Wszyscy wiemy że nie chodzi tu o zazdrość tylko o coś innego.Chciałym coś
          dobrego powiedzieć o p.doktorze hmmmmm napewno nie jest on najgorszym lekarzem
          rodzinnym są gorsi od niego ja znam dwóch takich jeden z bliskiego otoczenia.
    • Gość: mila Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 15:57
      Na mdłości mi się zbiera jak czytam te wasze wypowiedzi.
      Ile trzeba mieć w sobie goryczy i niezadowolenia z siebie żeby tylko
      oglądac się jak i kiedy komuś dołożyć.
      Na nieszczęście jest u nas multum ludzi,którzy w życiu niczego nie
      dokonali i nie dokonają oprócz ciąglego biadolenia na
      wszystko i wszystkich.
      Krytykanctwo/nie mylić z krytyką/ to cecha szczególna tych,którzy
      niby chcieliby czegoś ale tak nie bardzo wiadomo czego,ale to brak
      wykształcenia to rozumu,
      więc tylko patrzą gdzie i komu jakąś łatę przyczepić.
      Panie Doktorze nie zetknęłam się z panem osobiście,
      słyszałam o Panu sporo dobrego i wierzę,że działa Pan w sprawie słusznej.
      Mam olbrzymi szacunek dla ciężkiej pracy lekarzy.Tylko dupek
      bez wykształcenia nie docenia harówki na studiach i po -do końca bycia w
      zawodzie.Wtedy miota się, zazdrości i pisze głupoty, jak kilku powyżej.
      Ale może to taki lek na niepowodzenia,rodzaj terapii?
      Też trzeba zrozumieć.

• Gość: Bartek Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 17:18
        Kobieto. Zabierając z ogólnej kasy tyle pieniędzy dla rodzinnych, może pozbawie
        Cię tańszych leków.
    • Gość: ik Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 18:31
      bo ja wiem czy to dużo i jeszcze ten kredyt 180 tys
    • Gość: R07 Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 14:36
      Pan Sapa dorobił się pewnie na utrudnianiu życia pielęgniarką rodzinnymi
      środowiskowym przekonując wszystkich a szczególnie Pana Pierożka że należy
      zliwkidować praktyki pielęgniarskie bo tylko lekarze są światli i wiedzą jak
      poimóc pacjentom.
      • Gość: lekarz Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.ztpnet.pl 22.01.05, 14:54
        a tobie co się stało,że odkurzasz wątek z ubiegłego lata?Pracujemy w NFZ?
    • Gość: ? Re: strach przed PiSem IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 22:01
      czerwońce boją się wiec atakują naszych bzdurami
    • Gość: pacjent Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 22:35
      lekarz rodzinny- zero odpowiedzialności, dużo kasy. Idż popracuj w szpitalu ,
      wtedy zobaczysz co naprawdę umiesz.A PENSJA lekarza w szpitalu niewielka.
      • Gość: rer Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.01.05, 13:42
        Jak pensja w szpitalu niewielka to rzucić wypowiedzienie i spokój-naprawdę nie
        wiem co trzyma doktorów w szpitalu-może coś jeszcze oprócz pensji-o ile wiem
        lekarz w szpitalu dostaje 1200PLN n a rękę +parę stów za dyżury-ico siedzą
        cicho-wole już drSapę który uczciwie mówi i działa żeby doktor miał płacone
        więcej niż byle pracownik ENEI(umowy społeczne monopolist się kłaniaja0
        • Gość: Kazek Re: Robert Sapa (SiPZG) IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.01.05, 15:00
          Kasa jest jedna. Więcej Sapa mniej inni lekarze.
    • Gość: urwis Bolszewicki atak na faceta, któremu ktoś zazdrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:20
      Też uważam, że dyskusja przybrała charakter nagonki na faceta. Pan Sapa jako
      osoba publiczna występuje w podwójnej roli: 1) radnego 2)lekarza, działacza
      organizacji lekarskiej.
      To, że czasami nie podoba mi się jego stanowisko w jakiejś sprawie w której
      występuje jako radny, wcale nie odznacza, że zasługuje na całkowite potępienie.
      Często jego wypowiedzi - w moim przekonaniu - są rozsądne. Części z dyskutantów
      myli jego dwie wspomniane role. Odnoszę wrażenie, ze po prostu jest to próba
      niszczenia faceta z punktu widzenia bolszewickiego. Bo ma dobry zawód, bo ma
      pieniądze, bo jest działaczem, bo jest radnym, bo .... prawdopodobnie ma udane
      życie.
      Zeby było jasne, też zdarzyło mi się wyrazić parę cierpkich uwag pod adresem
      p. radnego Sapy, ale było to w kontekscie konkretnych spraw.
      • Gość: darek Re: Bolszewicki atak na faceta, któremu ktoś zazd IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.01.05, 21:24
        bo to Polska właśnie i jej Polacy, zawistni, zakompleksieni , zacofani,
        zabiegani i załamani
        • verdiprati Re: Ale bzdury! 23.01.05, 23:49
          Zaraz bolszewicki atak. Facet jest wykształcony, ma odpowiedzialną
          pracę,prowadzi firmę - daj mu panie Boże zdrowie. Ale jeśli chce wyrwać
          dodatkową kasę (oczywiście dla dobra pacjenta) to niech powie wprost a nie
          opowiada o tym, że to dla dobra pacjenta. Jestem jego pacjentem, ale nie wiem
          czy p.Sapa jest dobrym czy złym lekarzem, bo byłem u niego ze dwa razy z jakimś
          drobiazgiem. O CO MI CHODZI? Pamiętacie problem szczepienia przeciwko grypie?
          Jeśli ja - pacjent Sapy - za którego on dostaje pieniądze, czy chodzę do niego
          czy też nie, bo jestem okazem zdrowia zechciałbym być zaszczepiony szczepionką
          kupioną przeze mnie to - jeśli mnie pamięć nie myli (wywiad z doktorkiem był
          jakiś czas temu w Lubuskiej) zostałbym skasowany na 30 złotych. Nie lepiej
          byłoby się ucieszyć, że ktoś chciałby się zaszczepić i nie zawracać więcej
          głowy w czasie sezonu na grypę?
          Pamiętam audycję w radiu Maryja gdy Rydzyk gościł jakąś młodzież i zapytał
          szesnastolatka -"Ile ty masz wzrostu? Metr 90? Szybko rośniesz - musisz
          kosztować rodziców dużo pieniędzy na ubrania i buty". Pierwsza myśl na widok
          wysokiego nastolatka - kurcze ile on par butów i spodni musiał kupić i ile kasy
          wydać! Bohater tego wątku jest podobnym przypadkiem.
          • Gość: kaja Re: Ale bzdury! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 08:52
            słuchaj radia zet
      • Gość: Loki Re: Bolszewicki atak na faceta, któremu ktoś zazd IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.01.05, 12:05
        Problem doktora Sapy zawsze wypływa,gdy czerwoni z NFZ chcą jemu dopieprzyć.
        • armex Sapa!!! 24.01.05, 17:16
          Dopieprzyć jemu czerwoni???Nie rozśmieszaj mnie przecież on ma z nimi dobre
          układy.Zainteresowani wiedzą o co chodzi.
          • Gość: pacjent Re: Sapa!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.01.05, 23:27
            Ludzie! z jakim bólem ( albo chorobą) idziecie do lekarza rodzinnego, a z jaką
            trafiacie do szpitala? Jakie badania robią wam rodzinni a jakie w szpitalu? Czy
            w nocy nad chorym czuwa rodzinny czy dyżurny? Więc dlaczego są tak wielkie
            różnice w zarobkach lekarzy, niech dr Sapa walczy o sprawiedliwość!
            • Gość: Rysiaczek Re: Sapa!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 14:18
              Sapa i sprawiedliwość... Tak jak jego promotorka Ronowicz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka