Gość: pola66666666666666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:44 polecam strone z najnowszymi katalogami AVON : www.avon.5y.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monaliza666 Re: najnowsze katalogi AVON 31.10.05, 10:57 jakim prawem wykorzystujesz moje skany bez mojej zgody. Skany są ściągnięte z niżej wymienionej stronki( zapraszam wszystkich). Administratora strony www.avon.5y.pl/ prosze o usunięcie ze swojej strony mojego skana. WYPADA UZYSKAĆ NAJPIERW POZWOLENIE NA WYKORZYSTYWANIE CUDZYCH MATERIAŁÓW -------------------------------------------------------------------------------- Katalogi 13/2005 i 01/2006 dostępne są na następującej stronie: www.members.lycos.co.uk/katalogavon/ na tej stronce znajdują się skany katalogów i nie tylko przeze mnie zrobione w 2 rozdzielczościach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: najnowsze katalogi AVON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 15:22 O czym Wy mówicie !!!!!!! Może warto najpierw zapytać AVONU albo ich fotografa czy mozna skanowac ich katalogi!!!!!! Z tego co wiem jest to ścigane przez AVON, także miejcie sie na baczności! Prawnik AVONU moze zapukać do Waszych drzwi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Re: najnowsze katalogi AVON IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 31.10.05, 16:29 Panienki podniecają się jakimis głupimi katalogami Avonu ehhhhhhh..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: najnowsze katalogi AVON IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.10.05, 17:08 a ja zawsze chetnie ogladam nowe katalogi avonu, dobrze ze podajecie link tutaj, dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Re: najnowsze katalogi AVON IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 31.10.05, 17:27 Ja też kiedyś uwielbiałam Avon ale w końcu dotarło o mnie że jest tylu polskich producentów , których kosmetyki są tańsze lub w tej samej cenie i lepszej jakości że nie warto sobie zawracać głowy Avonem. Jedyny kosmetyk Avonu , który naprawdę mogę polecić to płyn do kąpieli - cudnie pachnie i robi duuuuuuuuuużo piany :) Odpowiedz Link Zgłoś